![]() |
@Keel
Widzę, że wiesz więcej o kogoś charze, niż sam prawdziwy owner. Hmm... ostatnio jak mnie osądzałeś o coś to później przepraszałeś, zwracałeś honor, więc uważaj, żebyś jeszcze raz na idiotę nie wyszedł. @Luppy Skoro taki z Ciebie fighter to czemu nie dojdziesz do Twisted and Sick i nie zaczniesz normalnie walczyć? Strach? A co do Polaków, którzy nie walczą, to ich swobodna decyzja i należy to uszanować. Pozdro :) |
Cytuj:
Zrszta co tu gadac, fot nie dajecie to po co postujecie. KAzdy zna lepiej jak jest na forterze, wiec? idzcie lepiej pograc w pilke albo na lawke posiedziec z ziomkami. pryhh |
Posiedzieć na ławce z browarem w ręce xP
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Daroox thief ??!!
|
;p Druidroon Gz 100lvl ..............
http://img162.imageshack.us/img162/5955/uo0017ta5.jpg Pozdro... B) |
Cytuj:
A co? muszę być? |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
Nie lubię się powtarzać i nie mam zamiaru :) Jeżeli nie masz pojęcia ocb to wyjdź i się nie odzywaj :D A wątpliwoście mam duże, bo co na tych filmikach takiego dziwnego? |
Wyjśc stąd to Ty mozesz jezeli nie wiesz o co biega, i jezeli mowisz ze chara kupilem to jestes głupi i szukasz kolejnego pretekstu- teraz widac jak glupi jestes
|
Get a Life
|
@up
Nie wiem czy wiesz ale wszystko związane z Ots'ami na forum tibia.pl jest zabronione... |
O.o O.O o.O?
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
W ogóle wiesz co to jest? HAHAHA :D |
Cytuj:
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 14:56. |