Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   Galana (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=183)
-   -   Wydarzenia z Galany;p (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=60579)

Pawio 26-05-2006 21:26

Powie mi ktoś co się dziś działo na fibuli?? Bo teraz mało gram , miałem hack :S
Widziałem dużą część R~~~~biegnących stamtąd ;)

szkodi 26-05-2006 23:35

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Maciejjj
Czesc

Szkodi jesli chcesz to dolacz do Ri~~~ a nie osadzaj kto jest a kto nie lojalny.

bylem w Right, bylem w Patriots, Maffers i innych odpowiednikach starych Patrots. Bylem ale odszedlem z podniesiona glowa. Chca mnie tam spowrotem choc nie wszyscy, ale smiac mi sie chce jak widze wiekszosc wahadelek ktorzy ratuja swoja pupe wchodzac do gildii dzieki ktorej placili po 150k+ paymentow i przeciwko ktorej walczyli ostatnie pol roku. Czyzby sie zorientowali ze mozna tam schowac glowe w piasek i czuc sie bezpiecznie? :) Jezeli tak to czekam na dowody tej "lojalnosci". Bo liderzy waszych bylych gildii raczej tego nie moga zauwazyc. Zauwazylem tutaj zawahanie i zatarcie calkowitego pojecia jakim jest "racja" i lojalnosc. Nie zmienia sie swoich przekonan ot tak jak zrobil to Hybrid czy inni (nie mowie tu o Skopo i kilku innych). Dla mnie to poprostu infantylne chowac tylek u swojego "odwiecznego wroga". Na szczescie znajac wielu czlonkow z Right~ predzej czy pozniej wyznaja sie na lojalnosci. Zreszta z innych zrodel wiem ze chlopaki z HWL docenili "lojalnosc" swoich bylych jak to okreslali sie na zawsze "braci krwi". Mam nadzieje ze przynajmniej w ich dzialaniach zobaczycie lojalnosc, a tego jestem przekonany.

Kenseji 27-05-2006 02:52

Konda dostal unbana

Padl keekz'lorenzo z HWL

Do Wojny dolaczylo Furions,dotychczas neutralne,ciekawe co z tego wyniknie,osobiscie szkoda mi rivenna i keekza :s

pawlon 27-05-2006 02:55

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez szkodi
bylem w Right, bylem w Patriots, Maffers i innych odpowiednikach starych Patrots. Bylem ale odszedlem z podniesiona glowa. Chca mnie tam spowrotem choc nie wszyscy, ale smiac mi sie chce jak widze wiekszosc wahadelek ktorzy ratuja swoja pupe wchodzac do gildii dzieki ktorej placili po 150k+ paymentow i przeciwko ktorej walczyli ostatnie pol roku. Czyzby sie zorientowali ze mozna tam schowac glowe w piasek i czuc sie bezpiecznie? :) Jezeli tak to czekam na dowody tej "lojalnosci". Bo liderzy waszych bylych gildii raczej tego nie moga zauwazyc. Zauwazylem tutaj zawahanie i zatarcie calkowitego pojecia jakim jest "racja" i lojalnosc. Nie zmienia sie swoich przekonan ot tak jak zrobil to Hybrid czy inni (nie mowie tu o Skopo i kilku innych). Dla mnie to poprostu infantylne chowac tylek u swojego "odwiecznego wroga". Na szczescie znajac wielu czlonkow z Right~ predzej czy pozniej wyznaja sie na lojalnosci. Zreszta z innych zrodel wiem ze chlopaki z HWL docenili "lojalnosc" swoich bylych jak to okreslali sie na zawsze "braci krwi". Mam nadzieje ze przynajmniej w ich dzialaniach zobaczycie lojalnosc, a tego jestem przekonany.

z lojalnoscia coraz wieksze problemy tu sa... wlasnie furions dolaczylo do wojny...po stronie kondy!

bravo demi! tym razem wiedziales gdzie wietrzyk zawieje!

pawlon 27-05-2006 02:59

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Kenseji
Konda dostal unbana

Padl keekz'lorenzo z HWL

Do Wojny dolaczylo Furions,dotychczas neutralne,ciekawe co z tego wyniknie,osobiscie szkoda mi rivenna i keekza :s

keekz padl po zabiciu lady jah.

kolejne wahadelka.. ot co.

Kenseji 27-05-2006 04:38

Duzo rzeczy sie dowiaduje,na POH zaatakowal mnie van hell~,dowiedzialem sie ze neutralne hustlers nagle jest w wojnie,ze neutralni ludzie rowniez w niej sa...milo sie zaczyna robic ;]

thewojtek 27-05-2006 11:03

Cytuj:

Duzo rzeczy sie dowiaduje,na POH zaatakowal mnie van hell~,dowiedzialem sie ze neutralne hustlers nagle jest w wojnie,ze neutralni ludzie rowniez w niej sa...milo sie zaczyna robic ;]

Bo Hustlers sa w wojnie, odkad Vallianto ubil zemusia wraz z HWL

Reth Sill 27-05-2006 11:13

Cytuj:

dowiedzialem sie ze neutralne hustlers nagle jest w wojnie,ze neutralni ludzie rowniez w niej sa...milo sie zaczyna robic ;]

No właśnie powoli wszyscy się do niej włanczają, jak tak dalej pujdzie to połowa Galany bedzie walczyć przeciwko drugiej połowie Galany

Demiphant 27-05-2006 11:28

Pewnie za to co zrobiło Furions wiele osób zjedzie mnie tutaj,ale dzięki tej akcji udało mi się wyciągnąć prawie wszystkich polaków z war,wiedziałem,że Konda będzie unbanned jak również to,że HWL niema sznas bo nawet jakby mieli przewage na open battle Konda by ich zjechał tak na huntach,że wszyscy by zrezygnowali i ludzie którzy dołączyli do Unbreakables,żeby mi pomóc jak Corlic,BOn devil,Styp stracili by szanse na wolność ponieważ Right~ powiedziało wprost,że paymentsów nie będzie.A po drugie pierwsza wiadomość do mnie od Icarusa po banie Kondy była,że jego ludzie chcą mnie huntować,tak samo było z msg to Lord Angela,Vidente.Niektórzy ludzie nie mieli szans wyjścia z war mimo,że nie chcieli być w gildi z Icarusem i resztą,która zmieniła strone w Unbreakables.I po trzecie mam szanse zrobić coś na tym servie i postaram się zrobić coś dobrego.

dressu 27-05-2006 12:42

to ja juz nic nie rozumiem , jest dalej wojna? kto walczy przeciwko komu? hustlers sa w wojnie? oj duzo sie wydarzylo podczas ostatniej nocy.. sytuacja sie zmienila o 360 stopni

mam nadzieje ze kekz czy sir imp czy toxo czy rivenn dostana hunta 4ever

Xulorin 27-05-2006 13:17

Cytuj:

Konda dostal unbana

Padl keekz'lorenzo z HWL

A im było szkoda tych osób które zabili bez powodu? :)

@ Demi

Popieram :)

Bilbag 27-05-2006 16:11

OMG

Przecierz decyzje gm'ów co nieodwracalne?! (tak mi się zdaje)

Czemu odbanowali kondę?

Pawio 27-05-2006 16:15

I dobrze że go odbanowali, jakby HWL wygrało to zobaczyliby wszyscy dopiero wtedy PA, 2x gorsze od tego co prezentowało pats:D
Keekz miałby wtedy władzę absolutna....

Azenus 27-05-2006 17:47

Czemu Right + Furions?

Komandos Strong 27-05-2006 19:06

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Demiphant
Pewnie za to co zrobiło Furions wiele osób zjedzie mnie tutaj,ale dzięki tej akcji udało mi się wyciągnąć prawie wszystkich polaków z war,wiedziałem,że Konda będzie unbanned jak również to,że HWL niema sznas bo nawet jakby mieli przewage na open battle Konda by ich zjechał tak na huntach,że wszyscy by zrezygnowali i ludzie którzy dołączyli do Unbreakables,żeby mi pomóc jak Corlic,BOn devil,Styp stracili by szanse na wolność ponieważ Right~ powiedziało wprost,że paymentsów nie będzie.A po drugie pierwsza wiadomość do mnie od Icarusa po banie Kondy była,że jego ludzie chcą mnie huntować,tak samo było z msg to Lord Angela,Vidente.Niektórzy ludzie nie mieli szans wyjścia z war mimo,że nie chcieli być w gildi z Icarusem i resztą,która zmieniła strone w Unbreakables.I po trzecie mam szanse zrobić coś na tym servie i postaram się zrobić coś dobrego.

jedyny czlowiek ktoremu ufam i ktory wie co robi

jastr 27-05-2006 19:35

eee konda nie dostał bana od Gma tylko automata za pk (a to różnica miał dowody, że to wszystko była wystawka więc nie miał zapewne problemów z unbaned). Demi brawa dla ciebie po co się bawić (i to jeszcze u boku ludzi którzy zostawili wszystkich na lodzie chociaż jak do tej pory był to jedyny "zryw" który na prawdę miał szansę powodzenia a ich odejście było jednym z powodu przegranej un~~). Co do keekeza i rivenna to i tak wrócą jak to zwykle pograją trochę i stworzą jakąś neutral gildię i po jakimś miechu-2 wylądują w gildii z kondą

Kenseji 27-05-2006 21:25

Ciekawy jestem czy ich "hunted 4 ever" to bedzie naprawde hunted for ever a nie tak jak mowisz miech-dwa i znowu w tej samej gildi ;]

jak widac Galana zmienna jst,z minuyty na minute najwieksi wrogowie sie brataja,najlepsi przyjaciele leja...=]

Maniek Master 27-05-2006 22:58

Ja dzisaj Padłem ;/ Bez powodu.Spadly mi skille:( Były 70/69 a teraz są 68/68.
Wypadly mi k-legsy i bs ;/ .Przez May 27 2006, 21:48:08 CET Killed at Level 24 by Keyworks
and by Dejwidek . Bez Powodu.

Reth Sill 28-05-2006 11:17

Cytuj:

Ciekawy jestem czy ich "hunted 4 ever" to bedzie naprawde hunted for ever a nie tak jak mowisz miech-dwa i znowu w tej samej gildi ;]

jak widac Galana zmienna jst,z minuyty na minute najwieksi wrogowie sie brataja,najlepsi przyjaciele leja...=]

No właśnie. Na Galanie nigdy nic nie wiadomo. W każdej chwili dzieją się nowe rzeczy. Nie byłoby w tym nic złego gdyby nie to że często jest tak że:
1 dzień - ktoś zabija Konde
2 dzień - odwet Kondy
3 dzień - obaj są w jednej gildii

Pawio 28-05-2006 14:22

Galanus miał hacka

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 19:28.