![]() |
Witam. Mam 51.2 k i jakie kupic eq dla druida ?
|
Cytuj:
mamooth fur cape, plate legs, crown helmet, dragonka,leather bootsy do 30 lvla takie eq w zupełności wystarczy na 30-40lvl radze dokupić blue set i bohy. |
Elos. Na koncie mam 56K Odrazu zadam pytanie, a więc. Co mam kupic dla 39 kiny (40 w sumie) z eq:
K set ( xD ) , Dragon shield, crown helmet, BOH, scarf, Skullstaff (cluby). Co polecacie? :] |
@up
Radzilbym kupic golden armor, demonke i crus helmet. w zupelnosci starczy, a jak zostanie kilka k to p ammy i juz masz fajne eq :P |
Już kupilem Vampirke, to narazei starczy :) . Golden Armor opłaca się nosić? I jak długo, aż do zmiany na DSM. Z góry thx :]
|
Mam knighta 27lvl:)
Mlvl:4 Posiadam Eq: Crus helmet, k legs, k armor, dragon shield, platinum amulet, crismond sword i obsidian knife Mam do wydania kolo 20k co radzili byście mi kupić/zmienić Z gory thxB) |
dragon shield -> vampirke i juz rozgladac sie nad bright swordem, potem na g arm/dsm
|
mam pytanko za ile mam kupic wand of decay (3 rozczka dla sorcerera) ??
|
Lvl:90
Profesja:Knight Magic:8 Świat:Unitera Kasa:400k Jakie eq ?B)B) |
@up
Zalezy jakie ceny ale prawdopodobnie rh dsm b/c legs bohy/steele mms aol i zaleznie z czego bijesz bron;p |
Mam 4k ryceza jakie EQ mam kupic 14lv
|
Cytuj:
|
Level: 37
Profesja:Elder Druid M Lvl:47 Świat:Furora Kasa:300k I tu się zastanawiam. Eq : Royal Helmet , Blue robe , Blue legs , bohy , vampire shield , hailstorm rod , Aol, Może coś dokupić ? |
@up
Po co ci aol? o0 |
@stefanwielki
zamień vamp shield na demon shield |
37 knight facc 65/65, Crus helmet p ammy c arm k legi vampirka croco bootsy nooble axe i 35k.
a) Sprzedac Vampirke kupic demonke b) Kupic Bohy c) Sprzedac c arm kupic DSM Co wybrac ? :P |
EQ dla 15 knighta jak narazie mam: noble armor,plate legs,serpent sword,stell helmet,bohy,i dragon shielda.Wystarczy czy zmienić?
PoZdRo |
@Arka_Sath_Wielki
DSM @Kedaxon sprzedaj bohy i kup cursader/warrior helmet, knigh armor, knight legs, wampire shield i fur boots i masz eq(bez broni oczywiście) nawet do 30 lvla |
do 30lvla w k armorze? W niego jak w sitko będą wchodziły. Wychodzi z tego około 48k. Za to kup: Warriora Helmeta(4k), k legs (7k) Fur Boots (1k) Vampirka (14k), Crown Armor (12k) Platinum Amulet (3k) i serpenta (1k) = 42k, 6k pozostałe sobie zostaw i potem zainwestuj w Royal Helmeta i Steel Booty, a potem tylko Demonka i jedziesz przez Dsma, Aola do Full Seta
You Welcome Inix |
Cytuj:
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 21:30. |