![]() |
Moje Itemki Znalezione
ja znalazlem plate armor na mianie a naroku studded legi :P:P:P:P:P:evul: B) :Ork: :Ork: :Ork: :Ork: :Ork: :Ork: :Ork: :Ork: :Ork: :Ork: :Ork: :Ork: :Ork: :Ork: :Ork: :Ork: :Ork: :Ork: :Ork: :Ork: :Ork: :Ork: :Ork: :Ork: :Ork: :Ork: :Ork: :Ork:
|
ja znalazłem war hammera leżał kolo jaskini swamp troli na południe od venore
|
Ja szedłem na soldki i znalazłem ciało.. c arm i bp uha :]
|
quagmire rod
|
Cytuj:
|
A ja sobie znalazłem...
Jak szedłem do Carlin to gdy byłem przy goblinach plate armor na ziemi leżało:) :cup:
|
Fart , Fart , Fart
Mpa w dead demon to prawdziwe a demon nie zabity przezemnie tylko jakiegos inne chlopka i dead jego byl obok
|
Ale jadka
Ja znalazłem kiedyś leżącego d shielda!! ale leżał zatrapowany i nie można było się do niego dostać pewnie jakiś nieszczesny gość miał (LAGA-.-)pech . a rzecz którą zgarnąłem to był Bohy :D:D:D jakiś high lev rozdawal free itemsy
|
oczywiscie chodzilo mi o demon shielda
|
ja kiedys w kaz znalazlem parcela nie wiem ale nikt go ne bral wiec skorzystalem z okazji i go podnioslem do mojego bp wypchanego flasakmi
<ironia> |
Ja na rooku znalazłem trupa schowanego w dużo widocznym miejscu w którym było kilka piórek,kasa i inne śmieci. Zaś na mainie znalazłem k armor,Dark helmet,Yellow gem,Gold ring. :)
|
Wracam sobie z zamku patrze a tu na dziorze lezy dragon lance :)
raz w dedzie znalazlem demon shielda i bright sworda a bylem tez swiadkiem jak pieszczochh-pila znalazl deda jakeigos 100+ paladyna i bylo w nim demon helmet jakies bp boltow 7 bp uh i 3 bp sd |
ja znalazłem ostatnio! ze 2 dni temu! pirate bp w którym był pirate bag a w nim demon helmet :D oczywiście to było na test servie :D
|
Rook : :berserk: - mace i cooper shielda w deadzie :D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D
Main : :2handed: Giant sworda pod drzewkiem, w bagu, obok wejscia do kazo (tam gdzie beho) :D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D |
DSM w depo w Carlin - jakis noobek 42 toyal pal wywalil na ziemie i chyba lag go dopadl ba zdazylem zabrac :)
Zeby nie bylo, mowie powaznie :) |
Ja kiedyś w dp w Ab'dendriel znalazłem... DEMONKE kurde to był uśmiech przez tydzień sie cieszyłem pod nosem ze wszystkiego
|
ja gostki mam sie najlepiej znalazlem poison arows
|
Ja znalazłem torcha... NOWEGO! FUNKIEL NOWKA NIE SMIGANA :D :D :D
a tak serio to w dedzie dawno temu, jeszcze na hibernie serpent sworda i guardian shielda (chyba tak sie nazywa) to była radosc,a tera to mozna za free wytrzasnąć :P |
Cytuj:
|
Cytuj:
Najcenniejsze co znalazłem na ziemi to bag a w nim 5 innych bagów wypchanych kasą.Było to na Fibuli. |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 10:26. |