Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   Wydarzenia ze światów (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=117)
-   -   Wojna i wydarzenia z serwera (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=71199)

Cors Ent 26-06-2006 20:46

Karol ale zes teraz text wywalil
"dajcie mi 100lvl pala"
i co i wtedy złorzysz Saxe który ma 60lvl??
nie no congratz - piekne podejscie do sprawy

rownie dobrze moge napisac "dajcie mi 150lvl sorca to zrobie sieczke z Wanted Academy"
"dajcie mi armie 10 x 200lvl to zrobie sieczke z Wanted"

tylko kurcze nikt mi 10x 200 lvli nie chciał dać to nie mam szansy udowodnic ze jestem dobry :(

co do botów - tego nie trzeba udowadniac- ludzie co sa zainteresowani wiedza kto uzywa bota a kto nie - to nie rozprawa sądowa zeby udowodniac

Veers 27-06-2006 02:18

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Cors Ent
co do botów - tego nie trzeba udowadniac- ludzie co sa zainteresowani wiedza kto uzywa bota a kto nie - to nie rozprawa sądowa zeby udowodniac

Corsik, skoro padły oskarżenia, to niech za nimi pójdą choćby słabe dowody. Nie bardzo rozumiem, co chcesz zyskać tak atakując DoF.

fea_umarth 27-06-2006 05:01

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Veers
Corsik, skoro padły oskarżenia, to niech za nimi pójdą choćby słabe dowody. Nie bardzo rozumiem, co chcesz zyskać tak atakując DoF.

za duzo naogladal sie grzesia rasiaka w akcji ;)

Raul de Azura 27-06-2006 12:06

Hala Madrid

Mysliciel 27-06-2006 15:05

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Karol

przeciez to juz udowodnione.. zobacz chociazby film z walki dof vs. dalipi. Ktos kto nie umie w trafic uhem kiedy stoi nagle jak biegnie to nawala uhami jak z karabinu... ehe...

Daj link z tym filmikiem:P:D thx :PD::)

Franco 27-06-2006 18:35

ehm...

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Mysliciel
Daj link z tym filmikiem:P:D thx :PD::)

Jesli to jest ta akcja gdzie Dalipi pada na skarpie to jesli mnie pamiec nie myli tam Dofu nie bylo tylko prawie samo Vision-sorry moze sie myle ale moze ktos tam byl ale jesli juz byl to napewno nie lal Dalipiego.

Pozdro Franco

Mysliciel 27-06-2006 19:30

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Franco
Jesli to jest ta akcja gdzie Dalipi pada na skarpie to jesli mnie pamiec nie myli tam Dofu nie bylo tylko prawie samo Vision-sorry moze sie myle ale moze ktos tam byl ale jesli juz byl to napewno nie lal Dalipiego.

a masz jakies filmiki. znaczy jakies linki gdzie sa fajne np z jakis bitew:P
dzieki :PD:)

tajemniczy111 27-06-2006 21:21

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez fea_umarth
za duzo naogladal sie grzesia rasiaka w akcji ;)

Jajcarz 8o :D :baby:

Eldyn 28-06-2006 12:15

Grit-monster
Jun 28 2006, 02:51:30 CET Killed at Level 88 by Shanoz

Karol 28-06-2006 12:52

Cors umiesz czytac ze zrozumieniem? Saxe powiedzial ze dajcie mu 100 lvl sorca to zamiecie dof, to w reakcji napisalem zeby dal mi 100 lvl palla to ja zamiote jego sorca. Proste? A moze nasz wielki Corsik nie chodzil do podstawowki i gimnazjum gdzie ucza czytac ze zrozumieniem tylko gral w tibie?

@Franco
co to za roznica kto go lal? przeciez to mial byc dowod przeciwko wanted :S

Gimlos 28-06-2006 15:26

Last Varior
Jun 28 2006, 14:05:51 CETKilled at Level 113 by Sandra Magnus

Sandra skompletowala hat tricka, szkoda ze naszym na mistrzostwach tak dobrze nie szlo ;)

Franco 28-06-2006 16:03

ehm...

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Gimlos
Last Varior
Jun 28 2006, 14:05:51 CETKilled at Level 113 by Sandra Magnus

Sandra skompletowala hat tricka, szkoda ze naszym na mistrzostwach tak dobrze nie szlo ;)

Heheh-nic tylko gratki dla Sandry-btw all twierdzili noob a tu prosze mile rozczarowanie dla was wszystkie niedowiarki

Anyway gz

Pozdro Gimli

Franco

Karol 28-06-2006 16:35

nono... niedlugo last bedzie mial 100 lvl :D

Cors Ent 28-06-2006 16:50

*wszyscy twierdzili i dalej twierdza ze sandra to noob
tylko ze sandra juz od 3 miesiecy nie gra na swoim charze?

*Veers - co tu udowadniac? miałem nagrywac rozmowy z ventrilo dofu jak gadali ktore funkcje wywalaja tibia, ktore laguja a ktorych smialo uzywac?

*Dalipi tak samo jak wiekszosc fragow z poczatku wojny byl Vision - wtedy dla dofu albo moment był zly albo zawsze twierdzili ze maja

*Generalnie zwroccie uwage ze Wanted juz nawet przestało tu zagladac albo komentowac wypowiedzi. tyle pierdol tu leci ze nie da sie nadarzyc
a DoF usilnie stara sam sobie udowodnic ze jest niepokonany i nieskazitelny

*jak to okreslił Niklas - system zapoczotkowany przez polla i jamehe - " dofowa licencja na prawde " - swiadczaca ze tylko oni maja racje, i ich kolko wewnetrzej adoracji potakiwaczny poklaskujacych sobie nawzajem ze maja racje.
Tylko ze tak samo jak potakiwaliscie sobie puszczajac draza za 1mln, tak samo jak potakiwaliscie sobie przyjmujac draza do dof, tak samo jak potakiwaliscie jak pomogliscie wanted wygrac wojne z vision - tak samo teraz potakujecie sobie nazwazajem w licznych kwestiach ktorym daleko od trafnosci

*a Draz sobie lata i expi i ma gleboko czy pada jakis last czy inny gad :P

Saxe 28-06-2006 17:43

@Karol
Ty sie odpierpapier od Corsa bo on nie chodzi do zadnego gimnazjum tylko do elitarnej szkoly! A co do pallka na lvlu 100 to co bys mi nim zrobil? Pogilgal mnie boltami?

A co do sandry to wezcie jej plec zmiencie i zalatwcie namelocka na Heg Magnus czy cos.....

frances111 28-06-2006 20:32

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Eldyn
Grit-monster

za co ten dead? :o za szybko expil?

Dirk Pitt 28-06-2006 20:44

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Saxe

A co do sandry to wezcie jej plec zmiencie i zalatwcie namelocka na Heg Magnus czy cos.....

Czy to ważne kto gra ta postacia ? To tylko zabawa, kiedy to zrozumiesz.

Oficjalnie postać nazywa się Sandra Magnus, grać nią moze nawet Krzysztof Jerzyna ze Szczecina.

Mebius 28-06-2006 21:23

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez frances111
za co ten dead? :o za szybko expil?

w momencie zgona byl w No Remorse
po zgonie szybko wyszedl

Adval 28-06-2006 22:25

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Nazgool
Tragiczny hunt na hydra'ch. Pierw padl Adval, poniewaz stal z 1 hydra i gdy 2 hydra miala juz deep-red poszla w jego kierunku i padl, freez, patrze a Gammbler pada na kolana, Tegar na deep-yellow, przezylem. Bylem w stanie upojenia .'/ . Gammbler pisal " dawaj kobieta lekkich obyczajówa 100k " i po chwili draz uradowany pisze "cos tam ". Wiec pomyslalem, ze i tak mnie zabija i huntedo, postanowilem wrzucic wszystko do wody i dac loga:cup:

Po tym wybryku postanowil do mnie napisac po raz 2 Draz:

Channel saved at Fri Jun 23 18:49:59 2006
18:45 Tegar Orturio Gie'Ha: 3lo
18:46 Tegar Orturio Gie'Ha: fajnie
18:46 Tegar Orturio Gie'Ha: padl
18:46 Tegar Orturio Gie'Ha: na freezie
18:46 Drazharm: ty
18:46 Drazharm: mowil ci ze jest afk
18:46 Tegar Orturio Gie'Ha: nie
18:46 Tegar Orturio Gie'Ha: ja wyuwielbiam jeść bananyalem do wody all
18:46 Tegar Orturio Gie'Ha: i dalem loga
18:46 Tegar Orturio Gie'Ha: i tak pierodle ta gre
18:46 Tegar Orturio Gie'Ha: :*
18:47 Tegar Orturio Gie'Ha: a ja nauwielbiam jeść bananyany
18:47 Drazharm: dobra niech twoja gilda nowe chary sobie zrobi
18:47 Tegar Orturio Gie'Ha: adval padl bo noop
18:47 Tegar Orturio Gie'Ha: a gam padl
18:47 Tegar Orturio Gie'Ha: bo freez
18:47 Tegar Orturio Gie'Ha: a cmęski narząd płciowy afk czy co byl
18:48 Drazharm: a gdzie loot gammblera?
18:48 Tegar Orturio Gie'Ha: w wodzie
18:48 Drazharm: dobra
18:48 Drazharm: cala gilda zaplaci za to
18:48 Tegar Orturio Gie'Ha: uwielbiam jeść bananyany
18:48 Drazharm: nara
18:48 Tegar Orturio Gie'Ha: mowil ze
18:49 Tegar Orturio Gie'Ha: mam mu palcic

Gammbler pisal, ze byl afk i padl przezemnie:
Jak mogl byc afk jak byly 2 hydry i po smierci Advala dobil hydre z SD8o

1. Aadval
Jun 23 2006, 18:39:04 CET Died at Level 61 by a hydra

2. Gammbler
Jun 23 2006, 18:39:53 CET Died at Level 100 by a hydra

Tak wiec Gammbler padl po 49 secundach przez glupote a nie na afk:o

__________________________________________________ ______________
A ja chcialem tylko 100 lvl zrobic na zgnilej Azurze + anni/dem-helm:confused:

Azura idzie ku zagladzie gdzie bedzie gralo tylko Wanted
Azura byla kiedys zauwielbiam jeść bananyista kraina za czasow SF czy stare Wanted w tym ja jako Zordan Storm
Tak wiec pozdrawiam tych co mnie znaja, zycze wam udanych huntow i awansow;)

Dokladnie tak bylo ja chcialem pomoc ale po tym jak lalem hydre i dostawalem wiecej expa od gammblera to powiedzial na provie dla tegara ze zaraz zawola innych i wypierdoli mnie po czym przyszla 2 hydra i zaczela mnie jechac ja wziolem jedna na klate. Nie moja wina ze gammbler padl raz sie wygrywa raz sie przegrywa ja traktoje te gre jako zabawa a nie milosc ktora ciazy na mym sercu huj wie jak mocno wiec gammbler to ze na hydrach gdy chcialem pomoc ci w odzyskaniu twojego deda to zaczoles mnie napierdzielac z boltow a gdy "zaplacilem" odpierdoliles sie w lekki sposob dajac mi 50hp i blokujac droge. Wanted jest, bylo i bedzie PA wiec dla tych wzgledow odchodze z azury dla swietego spokoju kto wie moze kiedys wroce jaks ie wszystko uspokoi a tak to zmykam na secure :)

Grit-monster 29-06-2006 01:25

Shanoz czym sie szczycisz?

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Eldyn
Grit-monster

....

lol czym ty sie szczycisz szkoda że nie było filmiku z tej akcji jak walisz ue na green hp haha twoje pvp jest godne pogardy noobie w 4 walisz 88 palla i szczycisz sie ze sie zapisałeś na stronie ? chodź 1vs1 noobie .. idź lepiej na ot poćwicz troche lolu.

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 09:30.