![]() |
Karol ale zes teraz text wywalil
"dajcie mi 100lvl pala" i co i wtedy złorzysz Saxe który ma 60lvl?? nie no congratz - piekne podejscie do sprawy rownie dobrze moge napisac "dajcie mi 150lvl sorca to zrobie sieczke z Wanted Academy" "dajcie mi armie 10 x 200lvl to zrobie sieczke z Wanted" tylko kurcze nikt mi 10x 200 lvli nie chciał dać to nie mam szansy udowodnic ze jestem dobry :( co do botów - tego nie trzeba udowadniac- ludzie co sa zainteresowani wiedza kto uzywa bota a kto nie - to nie rozprawa sądowa zeby udowodniac |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Hala Madrid
|
Cytuj:
Daj link z tym filmikiem:P:D thx :PD::) |
ehm...
Cytuj:
Jesli to jest ta akcja gdzie Dalipi pada na skarpie to jesli mnie pamiec nie myli tam Dofu nie bylo tylko prawie samo Vision-sorry moze sie myle ale moze ktos tam byl ale jesli juz byl to napewno nie lal Dalipiego. Pozdro Franco |
Cytuj:
dzieki :PD:) |
Cytuj:
Jajcarz 8o :D :baby: |
Grit-monster
Jun 28 2006, 02:51:30 CET Killed at Level 88 by Shanoz |
Cors umiesz czytac ze zrozumieniem? Saxe powiedzial ze dajcie mu 100 lvl sorca to zamiecie dof, to w reakcji napisalem zeby dal mi 100 lvl palla to ja zamiote jego sorca. Proste? A moze nasz wielki Corsik nie chodzil do podstawowki i gimnazjum gdzie ucza czytac ze zrozumieniem tylko gral w tibie?
@Franco co to za roznica kto go lal? przeciez to mial byc dowod przeciwko wanted :S |
Last Varior
Jun 28 2006, 14:05:51 CETKilled at Level 113 by Sandra Magnus Sandra skompletowala hat tricka, szkoda ze naszym na mistrzostwach tak dobrze nie szlo ;) |
ehm...
Cytuj:
Heheh-nic tylko gratki dla Sandry-btw all twierdzili noob a tu prosze mile rozczarowanie dla was wszystkie niedowiarki Anyway gz Pozdro Gimli Franco |
nono... niedlugo last bedzie mial 100 lvl :D
|
*wszyscy twierdzili i dalej twierdza ze sandra to noob
tylko ze sandra juz od 3 miesiecy nie gra na swoim charze? *Veers - co tu udowadniac? miałem nagrywac rozmowy z ventrilo dofu jak gadali ktore funkcje wywalaja tibia, ktore laguja a ktorych smialo uzywac? *Dalipi tak samo jak wiekszosc fragow z poczatku wojny byl Vision - wtedy dla dofu albo moment był zly albo zawsze twierdzili ze maja *Generalnie zwroccie uwage ze Wanted juz nawet przestało tu zagladac albo komentowac wypowiedzi. tyle pierdol tu leci ze nie da sie nadarzyc a DoF usilnie stara sam sobie udowodnic ze jest niepokonany i nieskazitelny *jak to okreslił Niklas - system zapoczotkowany przez polla i jamehe - " dofowa licencja na prawde " - swiadczaca ze tylko oni maja racje, i ich kolko wewnetrzej adoracji potakiwaczny poklaskujacych sobie nawzajem ze maja racje. Tylko ze tak samo jak potakiwaliscie sobie puszczajac draza za 1mln, tak samo jak potakiwaliscie sobie przyjmujac draza do dof, tak samo jak potakiwaliscie jak pomogliscie wanted wygrac wojne z vision - tak samo teraz potakujecie sobie nazwazajem w licznych kwestiach ktorym daleko od trafnosci *a Draz sobie lata i expi i ma gleboko czy pada jakis last czy inny gad :P |
@Karol
Ty sie odpierpapier od Corsa bo on nie chodzi do zadnego gimnazjum tylko do elitarnej szkoly! A co do pallka na lvlu 100 to co bys mi nim zrobil? Pogilgal mnie boltami? A co do sandry to wezcie jej plec zmiencie i zalatwcie namelocka na Heg Magnus czy cos..... |
Cytuj:
|
Cytuj:
Oficjalnie postać nazywa się Sandra Magnus, grać nią moze nawet Krzysztof Jerzyna ze Szczecina. |
Cytuj:
po zgonie szybko wyszedl |
Cytuj:
__________________ Hail DoF Hail Infinitum:cup: |
Shanoz czym sie szczycisz?
Cytuj:
lol czym ty sie szczycisz szkoda że nie było filmiku z tej akcji jak walisz ue na green hp haha twoje pvp jest godne pogardy noobie w 4 walisz 88 palla i szczycisz sie ze sie zapisałeś na stronie ? chodź 1vs1 noobie .. idź lepiej na ot poćwicz troche lolu. |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 09:30. |