Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   Furora (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=191)
-   -   Wydarzenia z Furory (new)! (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=76936)

Grimp 17-12-2006 22:31

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Masywny_Titania (Post 1135551)
Doigral sie.
Btw. Gdzie byles Przemo jak twoj pan padal? Przeciez 1 twoje ue i wszyscy od razu na rooka:/

Był, był.. krzyczał z trzeciego szeregu....

Taifunex 17-12-2006 22:33

...

A MYSLICIE ZE JAK SIE TAM ZNALAZLEM ? Jako jedyny wyskoczylem na nich bo fenixowi bylo zal lvli ale wsumie rozumiem go :/.

Thx magrami za probe ratowania mnie =***

Atahun 17-12-2006 22:37

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Rodri (Post 1135472)
NIe mial, mowilem ze spadlo z niego 220 k

Z Taifuna spadło dużo więcej a tak pozatym to widzisz co robimy z cwaniakami którzy drą sie HAIL VISION,DUSK ZYDY itp.TY bendziesz next kolego już dzisiaj szliśmy po ciebie ale dałeś loga forumowy wyjadaczu8o

Np cwaniak Cho'li :) Fast'Grands(Haasky 2nd char)

Tarinek 17-12-2006 22:39

oO

Czy ja coś ominołem ? Kiedy Taif padł ? Przeciez to jest niemozliwe...

Nie no tak na serio. Taif padł bo zlagowało mu PetroBota. Ale Btw ładnie sie trzymał , omijając fakt ze siowało go pare osóbek. A to ze go spingowalismy, patola ze ktos se tak wkrećił. :baby: Tak naprawde troche wiecej ogarniecia i mielibysmy tam piekło, tak samo jak na akcji cyclopolis. Ja nie wiem czy tam nie ma osoby ktora ogarnia troche zycie/pvp. Mam małe doswiadczenie w wojnach to fakcik ale jakby nie bylo wystarcza 1-2 osoby ktore potrafia ogarnac ludzi i kierowac i sa takie efekty jakie sa.
A to ze Al Inferno padł to tylko szacuneczek dla niego, bo poswięcił sie dla gildi i takich ludzi sie ceni.

Aphy 17-12-2006 22:39

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Atahun (Post 1135583)
Z Taifuna spadło dużo więcej a tak pozatym to widzisz co robimy z cwaniakami którzy drą sie HAIL VISION,DUSK ZYDY itp.TY bendziesz next kolego już dzisiaj szliśmy po ciebie ale dałeś loga forumowy wyjadaczu8o

Po mnie też przyjdziecie ;)?
Ah.. sorka dzis był Fafik po mnie ale coś mu nie wyszło:/
jak coś to ja czekam na was.

Eldyn 17-12-2006 22:50

Gz gleby taifunku

Szkoda ze ludzie na furrorze sa malo intyligetni i nie widza tego jak taifun jebie w dupe po kryjomu malenkie malenstwo

Masywny_Titania 17-12-2006 22:57

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Eldyn (Post 1135612)
Gz gleby taifunku

Szkoda ze ludzie na furrorze sa malo intyligetni i nie widza tego jak taifun jebie w dupe po kryjomu malenkie malenstwo

Pwned xD

Sarak 17-12-2006 23:20

Kurwa Wy tak najezdzacie na Taifuna ze kozaczy i wogule a ze niby Vis Jest dobre??? Nieda nawet sie poexpic w nocy bo loguja sie i pkuja ! Grac sie nieda wogule to i kto tu jest zly a dobry? :|

Grimp 17-12-2006 23:50

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Sarak (Post 1135660)
Kurwa Wy tak najezdzacie na Taifuna ze kozaczy i wogule a ze niby Vis Jest dobre??? Nieda nawet sie poexpic w nocy bo loguja sie i pkuja ! Grac sie nieda wogule to i kto tu jest zly a dobry? :|

Za taką sytuacje podziękuj dusk~, bo Vision powstalo z powodu wielu głupich huntów i zbytniego noszenia sie dusk... Przypomne Ci tylko hydry i czlonków Aber~ i Dusk~ tam expiacych...

Wolf 17-12-2006 23:56

Ludzie zal mi was VISION sucks...
HAIL DUSSKINES HAIL ABERRATIO!!

P.S Gralem na furorce nabilem 100 lvl i olalem tam gre bo sie tam nie wybije a tu Candi tak wiec dlatego tam gram.

Izull 18-12-2006 00:06

A po co się wybijać na świecie n-pvp B)
Dla mnie tak samo mogłyby tu grać takie lvl jak na Furrorze, a nie starałbym się wybić. Światy n-pvp zostały zrobione po to, by pograć sobie dla przyjemności, nie dla ciągłego nabijania lvl i zabijania się nawzajem.

Btw. Też gram na Candi B)

Kornik_@ 18-12-2006 00:18

@wolf
Vision to straszne nooby zal jak ch*j. Ale jakos ubili 280 ms 8o

Axemaster w Dus~~ kto by pomyslal kiedys ze bedzie jeszcze w dus~~ ale to pewnie nowy owner X(

Khazul 18-12-2006 00:54

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Wolf (Post 1135687)
Ludzie zal mi was VISION sucks...
HAIL DUSSKINES HAIL ABERRATIO!!

P.S Gralem na furorce nabilem 100 lvl i olalem tam gre bo sie tam nie wybije a tu Candi tak wiec dlatego tam gram.

Kim grałeś?
Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Kornik_@ (Post 1135704)
@wolf
Vision to straszne nooby zal jak ch*j. Ale jakos ubili 280 ms 8o

Axemaster w Dus~~ kto by pomyslal kiedys ze bedzie jeszcze w dus~~ ale to pewnie nowy owner X(

Ten sam stary Draco z którym codziennie rozmawiam :O

Tarinek 18-12-2006 01:01

oO

Tak tylko nawiasem mowiąc:

Nasz ForumFajter:

Sasho Pansa:
Dec 17 2006, 23:31:24 CET Killed at Level 88 by Cat Nabu

Rodri 18-12-2006 07:48

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Tarinek (Post 1135726)
Tak tylko nawiasem mowiąc:

Nasz ForumFajter:

Sasho Pansa:
Dec 17 2006, 23:31:24 CET Killed at Level 88 by Cat Nabu

Lol Sasho jaki zal... Z Twoim pvp pasc od 60+ sorcerera bez Pacc? Jak to mozliwe ;/

Zdzislaw Petara 18-12-2006 09:33

Lol, obejrzałem ten filmik i stwierdzam że Vision to banda noobów, którzy nawet pożadnego count downa nie umieja przeprowadzić, bo zapewne każdy sie drze na vencie, ale gz fraga...
BTW: Duski mogły wiele razy uratować Taifuna, ale czemu tego nie zrobiły?

Monouth 18-12-2006 09:40

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Zoczek (Post 804362)
12:43 You see dragon scail legs (Arm:10).It weighs 35.00 oz. That legs was made by king of dragon.

tez zdobylem nic trudnego =)

Dragon Scale Legs Arm: 10 48.00 oz none.

Scail a Scale nób...

Drutec 18-12-2006 11:32

Trzymajcie sie

Brvo Vision! nareszcie Taif zaliczyl plecy od Zwidka i, niespodziewanie od "best friend" Imargama :). Teraz powinien zaliczyc jeszcze raz od... Barlesa(Thx za filmik^^). Przychodza takie momenty kiedy wszyscy sie od Ciebie odwróca... Cya Taifun. Juz nie jestes niezniszczalny :) <jeszcze jeden plx> a co do Cho'li to jest to jeden jedyny ktory potrafi powiedziec to co mysli i to samo zrobic :) niestety zaplacil za to... Wielkie dzieki dla niego :)

Eldyn 18-12-2006 12:23

co do Vision to wcale sie nie dziwie ze pekuja jesli sa hunted przez duss i reszte przydupasow ta anjelpszym wyjsciem jest gnebienie wszytskich ludzi co graja na furce mam nadzieje ze duzo z psow z duss padnie :D szkoda ze sie zjechalem z 82 lvla na 69 bo tez bym poszczelal z sd ale niestety nie mam kasy na uszki hahaha :D Taifunowi sie nalezy duzo wiecej gleb za to ile ludzi wyjebal z furki :D i wymyslal spiski na nich :D mowa o Rapthiusie , Rachimie , Draveriku , Mestorze, Shell phanie , Spoxterze , Sarandielowi ,Laaco , o MNIE i duzo wiecej ludzi ktozy byli z nim od pierwszych dni tego hujowego serwa

Taif brawo dla ciebie i dla twoich psow ;d

Smichael 18-12-2006 12:27

TAIF GO DOWN AGAIN AJE AJE AJE
TO JEST MOJ idol nie obrazac go :D:D

on spedza 17 godzin przy kompie tez tak chce (lol)
a jesli ma jakies real life to sharuje czyli rowniez gra nie fair :D:D ludzie ludzie jakiego wy macie idola <lol2>
az zol sciska mi nerke lewą:<

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 22:38.