Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   Galana (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=183)
-   -   Wydarzenia z Galany (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=80742)

Ajron 88 25-09-2006 13:33

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez bubi (Post 1003178)
moze nie w tak drastycznej formie jak zostalo oto prszedstawione powyzej (przeganianie innych nacji ipt) ale zeby zjednoczyc polakow, ktorzy teraz sa popychani przesz szewdow i brazylijczykow
nie musz przecierz wszyscy polacy grac w jednej guildzie ale zebystworzyc na galanie taka polska guilde ktora budzila by respekt u innych, zeby polacy, szczegolnie ci na nizszych lvl nie byli graczami drugiej kategorii

Dalej nie potrafie tego zrozumiec, po co Polacy (mid-high lv) maja sie jednoczyc ? Po to zeby potem na kazdego czlonka gildi "respektowanej" 10 jego przydupasow "pl?" moglo sie wozic , wk****ac ludzi i psuc atmosferze na serverze ? nie dzieki.

p.s. Camuh level 100.

bubi 25-09-2006 14:00

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Ajron 88 (Post 1003200)
Dalej nie potrafie tego zrozumiec, po co Polacy (mid-high lv) maja sie jednoczyc ? Po to zeby potem na kazdego czlonka gildi "respektowanej" 10 jego przydupasow "pl?" moglo sie wozic , wk****ac ludzi i psuc atmosferze na serverze ? nie dzieki.

p.s. Camuh level 100.

no jezeli chcesz grac po rzadami innych nacji - wiadomo ze galana zadza szwedzi -to Twoja sprawa
osobisie wolalbym zeby polacy pokazali ze tez potrafia sie zjednoczyc a nie tylko kazdy na wlasna dupe patrzy a to ze wraz z tym powstanie negatywne zjawisko wozenie sie jakis noobow pod znakiem pl to mysle ze mozna by sobie w jakis sposob z tym poradzic i to wyeliminowc

Vienek 25-09-2006 15:31

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez bubi (Post 1003213)
no jezeli chcesz grac po rzadami innych nacji - wiadomo ze galana zadza szwedzi -to Twoja sprawa
osobisie wolalbym zeby polacy pokazali ze tez potrafia sie zjednoczyc a nie tylko kazdy na wlasna dupe patrzy a to ze wraz z tym powstanie negatywne zjawisko wozenie sie jakis noobow pod znakiem pl to mysle ze mozna by sobie w jakis sposob z tym poradzic i to wyeliminowc

wole bać się o swoją du** niz zachowywać się jak rasista ;]
poza tym worzących się noobów nie wyeliminujesz ;]

Ajron 88 25-09-2006 16:40

Cytuj:

Jesli gildia rządzącą jest Relictus , to tutaj Szwedów jest zdecydowanie mniej niż Polaków , wogóle jest ogólny mix naradowosciowy , jesli chodzi o Aernitas , tam przewarzaja Holendrzy... teras odpowiec mi , jakim cudem szwedzi "rządzą" ?

Qreew 25-09-2006 17:16

Cytuj:

Czy Ty masz jakies problemy ze soba? Ja nie mam zamiaru sie pozbywac szwedow, brazyli badz holendrow z servera bo nie jestem rasista, nie mam takiej wladzy, a co najwazniejsze nie czuje takiej potrzeby. Jezeli chcesz zacznij pgowac z kolegami, poczujesz sie silny i zrobisz co bedziesz chcial :)

pawlon 25-09-2006 19:50

Cytuj:

jezeli jest w tibii jakas nacja o ktorej mam opinie najwiekzsych asslickerow, frajerow i troublemakerow to sa to polacy, co oczywiscie wyjatki, ale jest to mala grupka w stosunku do reszty. wiec jesli jakims "cudem" powstala by pollska gildia szanse zeby mnie w niej zoabczyc bylyby conajmniej znikome.

Lord Hybrid 25-09-2006 20:00

Sry Zimpixa ale byłem pierwszy z outfitem warriora :P

Wreście moge olać żółwie i nei zbierać już tych skorupek ;)

http://s18.photobucket.com/albums/b1...gAnch=imgAnch1

Celmir 25-09-2006 20:34

Zabic swe AaAAaa wyje**c ku**y !!!!X(
Zartowalem :D

Morbom 25-09-2006 22:00

No gratuluje Hybrid ;)

@up
A w domu wszystko dobrze ;-)?

Xulorin 25-09-2006 22:18

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Celmir (Post 1003989)
Zabic swe AaAAaa wyje**c ku**y !!!!X(
Zartowalem :D

Bardzo wyszukany dowcip.

Btw to jak z tą wojną będzie ona czy naprawde zapanował spokój na Galanie?

Lord Hybrid 25-09-2006 22:19

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Morbom (Post 1004190)
No gratuluje Hybrid ;)

@up
A w domu wszystko dobrze ;-)?

Jeśli to do mniepytanie to jest looooz. 4 dni temu zaliczyłem egzam i mam all na czysto już. Zrobiłem nawet od tego czasu little PG i 2 lvlki wbiłem ;) Poświęcam się teraz treningowi bo jak do końca roku nie wbije 98 sworda to mam krate browarów w plecy

Zimpa 25-09-2006 23:00

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Lord Hybrid (Post 1003891)
Sry Zimpixa ale byłem pierwszy z outfitem warriora :P

Wreście moge olać żółwie i nei zbierać już tych skorupek ;)

http://s18.photobucket.com/albums/b1...gAnch=imgAnch1

wiesz tu juz nie chodzi o pierwszenstro mam teraz 60 kosci dragon clawa moglem miec ale kasa poszla na kosci <40 i tak mi skradziono to samo skorupy> ale czemu mnie ignorowales w grze... od kogo masz te kosci to chcialbym wiedziec moze chociaz tu napiszesz...

BTW. byl kick pare osob popadalo XALADE SHIELYNA wlaczyla delete...

Qreew 26-09-2006 00:31

Od rattena i amazonfiskena....
Narx

Lord Hybrid 26-09-2006 01:31

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Qreew (Post 1004300)
Od rattena i amazonfiskena....
Narx

Nie tylko od nich. Szukałem na trade m.in. Femuz, Grudging.....

Zimpa 26-09-2006 06:20

szkoda mialem nadzieje ze powiesz Zerowolve...

Colorion 26-09-2006 07:25

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Zimpa (Post 1004319)
szkoda mialem nadzieje ze powiesz Zerowolve...

Tak bardzo dobra aluzja jestem pelen podziwu, idz sie wody napij jak juz wstajesz tak wczesnie
A chcialem ci dac te kosci to nie, mowisz wyzysk to teraz masz :D

Doggie 26-09-2006 12:41

@Do 50% ludzi z forum

Prpnje naczc se psac zby to jkos czlenie wszlo.

"Proponuje nauczyć się pisać, żeby to jakoś czytelnie wyszło."
Fajniej się czyta czyste forum. Wchodzi człowiek po paru dniach nieobecności i czyta jakieś bzdety, których nawet nie da się zrozumieć. Jak już tak bardzo chcecie odpisać na jakiegoś posta, to zwracać uwagi na błędy. Ja tu nikomu nic nie karze, ale poprostu forum staje się wtedy bardziej przejrzyste i ładniej się je czyta ;)

@Kurier

Hah wiedziałem, że Dravenor to Ty ale bałem się coś napisać, bo jakbym się pomylił to byłby klops xD Gratz ^^

@Sir Deathe

Fajnego słownika używasz skoro w nim jest napisane "bende" a "będę" to jest błąd ortograficzny. Szkoda, że nie nagrałem rozmowy. Pozdro i poćwicz xD

Doggie

P.S. No to kiedy ta wojna? xD

Lord Hybrid 26-09-2006 13:29

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Doggie (Post 1004477)

P.S. No to kiedy ta wojna? xD

jaka wojna ? ^^

Doggie 26-09-2006 13:46

@Lord Hybrid

No bo w końcu ja już nie wiem, czy chcecie się bić czy nie xD No, a z tego co wszyscy mówią to tak czy siak ta wojna powróci, no ale pytanie jest kiedy :]

Doggie

thewojtek 26-09-2006 15:24

@Up

Nie chcemy się bic, na 99% nie rozpoczniemy wojny, ale jezeli bedzie trzeba to bedziemy sie bić.....

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 11:19.