![]() |
Tak, tak, ten crown armor to tez taki kontrast co?
|
Na allegro trafil wkoncu Zevs Mighty Thunder fifi chce za niego 1600 zl przynajmniej od tylu zaczyna ciekawe czy ktos kupi:)
|
link moze ;d
|
Cytuj:
http://www.allegro.pl/item150539136_...rer_tanio.html Szkoda że nie napisał, że postać jest hunted :p |
to wkoncu 141 ms ma 2 wyjscia :
1.walczyc 2. placic pzdro jesli ktos wyda 1,6k na tibie ;d |
JJezeli ktos kupi ta postac to PoD moze pozwoli mu dojsc do PoD bo wkoncu to nie bedzie juz fifi ktory z kazdym sie kloci:)
|
zawsze postać może kupić jakiś friend PoD, wtedy może mieć payout za darmo.
Ale lepiej dołożyć 7k zł żeby otrzymać 8k i wymienić dolary i poczekać aż znowu będzie można kupić Setzera :) /Kosher. |
Cytuj:
Solo dużo nie zdziała. Ad.2 Myślisz, że ktoś na to pozwoli? xd |
Dziwny dzień. Kick, dead, a później nagły zwrot akcji w postaci 58k bijącego kolega, który ginie w niewyjaśnionych okolicznościach zosawiając mi bohy meduske i 5bp uh, a następnie znalezienie trupa ze śmieciami i meduską, którą kradnie mi noob, daje loga, ale dopadam go później i mam moonlight rod ;o
Gdybym nie padł, nie poszedłbym ubić pk i nie zarobiłbym. Dziwny, dziwny dzień... |
coś wam nie pasi co do moich postów? to nie czytać jak noby jesteście :D to jest forum i każdy mówi o tym o czym jest temat, ale miło mi, że jesteście dziećmi specjalnej troski (czytaj. dzieci neostrady) i wzrucza was moja historia ^^ naprawdę mi miło...
|
Cytuj:
Zasluzyl wiec padl , A pora przychodzi na kazdego to prawda ;) Sorki ze taka odpowiedz po dlugim czasie ale dlugo mnie tutaj nie bylo hehe , No i nic ciekawego sie nie dzieje ostatnio , oprocz tego ze Zevs na allegro no i paru malych spraw. Pozdro -Mariel Zori |
Cytuj:
Tak dostał Dark Moort i sprzedał bodajże za ~450k folariemu. |
Podziele sie z wami lootem zeby nie bylo wam przykro:10 dragonek, 13 wandow i rh:)
|
Witajcie
to mój pierwszy post i każdemu z Was mam coś do powiedzenia (odnośnie aurei) Po 1) do Wszystkich - Muszę się Wam pochwalić, że jestem pierwszą (chyba) osobą która wygrała PACC na Aurei :D:D:D Thx Tibia.pl _/ - (na nick Iron'pall - stare konto ale Cipy mi przelozyli ) po 2) do Piatego~ - Ten żart z hackiem nie był śmieszny :( serio się przestraszyłem (tylko nie próbuj się wykręcać bo mam tą rozmowę zapisaną :P) po 3) do Govinema - weź sie tak tym exori vis nie podniecaj bo przez Ciebie spadłem z krzesła ;););) po 4) znowu do wszystkich - \,,,/ Hail \,,,/ PoD PS. Pozdro dla Aurei @Edit Do Mariel Zori - Wyje****y ten quest pozdro i Powodzenia na Annim ;) |
@Iron
Gdzie Ci się on podnieca swoim exori vis? |
Cytuj:
Dec 17 2006, 06:06:27 CET Killed at Level 93 by Beznickos specjalnie dla Koshera Reason: powiedzenie w ostrych słowach Ryin ~ by wyszedl z resp'a... miło było z wami pograćna aurei/posprzeczac sie na forum. farewell :) off topic wielka wyprzedarz wszystkiego co posiada kolirn: b robe, 2x k legs, boh's, p ammy, bp bolts, many rings (roh's, might, enerty, life, time, stealh, sword), 2x blessed wooden stake, some runes(UH's, GFB's, HMM's,DF's, FF's, M Wall's) also selling Dream Street 4 i jeszcze sporo innych shitow napiszcie co potrzebujecie moze to mam... |
:(
(666 znaków) |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
Kolirn.. nie zawsze się lubiliśmy, nie zawsze żyliśmy w zgodzie, ale mogę powiedzieć, że będzie mi Ciebie brakowało.... Spoko ziom byłeś, (iron ore zapamiętam do końca.. :D) 3m sie!! |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 00:37. |