![]() |
dzieki, nie uzywamy kos :P
a co do tej muzy to motywacyjna :D |
@up
omg...spokojnie ? @all zapraszam do wklejania ss'ków :) temat szukac : SS'ki z Arcani |
20:49 You see Reylin (Level 83). She is a master sorcerer.
^^^ ta kurwa to chyba hacker widzalem jak przeladowywal z hackowanej postaci item kurwa jebana |
Cytuj:
|
Cytuj:
~ip to ja ci moge podac i tak mi huja zrobisz bo ja jestem w sieci radiowej i mam jedno ip wychodzące tak wiec nie wiem czy by mi coś zrobił a jak by się z tym uporał to czeka na niego firewall + antywir a jak by juz mnie shacknol to respekt dla niego |
lol2
Reylin na hacku .... hahahahahahha :D :D :D :D :D :D :D
Ale się uśmiałem hahaha. Chyba zaczne czytać to forum bo widzę że tutaj ludzie poprawiają humor . |
@up
odsylam do zapoznania sie z pojeciami takimi jak: sarkazm ironia zart i wroc;] a temat z sskami zaraz obczaje:) (p.s spamowac Lindlaya ma teraz znizke na pomarancze:D) |
Cytuj:
A tak btw to o co dokładnie chodzi z tymi pomarańczami? |
Cytuj:
Ironia – sposób wypowiadania się oparty na zamierzonej niezgodności, najczęściej przeciwieństwie, dwóch poziomów wypowiedzi. Sarkazm - dosadnie spotęgowana ironia, używana zazwyczaj jako sposób wyrażenia negatywnego nastawienia do czegoś lub kogoś. A Żart to chyba wiemy co to jest :) Mogę już wrócić ? |
ale ty szybki jesteś ja bym tak szybko to w encyklopedii nie znalazł
|
@up
@up
trening czyni mistrza . buhahaha . |
@up
moj wczensiejszy post nie byl skierowany do ciebei tylko do osoby nad toba:) w momencie gdy go pisalem twojego posta jeszcze nie bylo^^ a z pomaranczkami to dluga historia:D |
Cytuj:
To chyba każdy tutaj ma czas ;) Opowiadaj :D |
nie jest to dluga historia, wrecz bardzo krotka:
ktos sie spytal Arcasha (EZ mialo ca'fuze, DPFT ma Arcasha a teraz obydwaj atakuja ze zdwojona sila bo sa obydwaj w DPFT) gdzie ja jestem, no to ten baran powiedzial ze sprzedaje pomarancze na straganie, no i tak sie to zaczelo;p |
wcale nie bo ja cie widzialem ze sprzedajesz na plcu banacha pomarancze kolo miesnego pani Jasi wiec nie sciemniaj nam tu ale mowiles ze masz hiszpanskie pomarancze to nie kupilem bo balem sie ze zatrute
|
zaczelo przyjelo i spodobalo warto dodac:D
|
:>
A ile za kg ?
Bo moze bym sobie kupil :D |
Cytuj:
wyjdz i sie dowiedz wiecej;p @poll jak wyzej tylko tobie pwoiem..sssssij dodatkowo;p ps od jutra promocja na pomarancze lind do 1 Kg dodaje 1 gratis !! |
Cytuj:
Nie no "dżołk" Lind nie przejmuj się czasami cisną Tobie o pomarańcze, czasami Etiemu o "Zakazany Owoc", czasami Notopowi za ... hmm ... no nie wiem ale widzę, że często mu cisną (w sumie nie wiem za co xD) ... Bywa xD |
notop to pies co jezdzi koleja ;p
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 13:49. |