Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   Xerena (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=198)
-   -   Wydarzenia z Xereny (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=92979)

Master Bonczek 11-05-2007 10:38

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Waldo1910 (Post 1423826)
pf Dempish se poszedł solo Korun Dore vs Remdila X(

Nieee :P miał być mass log na Remdile ale nie wiedzieć czemu Tengu byli na kompach o 5 rano xDDD i jak Korun wybiegł zrobić Remdili pz'ta to tamci logneli i nic nie można było zrobić bo od nas pare osób było bo kto normalny o tej porze siedzi na kompie...

Freddd 11-05-2007 14:11

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Mispex (Post 1423269)
Najbardziej denerwujace jest to ze przez pare miesiecy(chyba 4)czytam na forum tibia.com bluzgi na tengu...80% postow...Jednak ludzie ich dalej kochaja...Szczerze nie mamy sojusznikow na tej wojnie(chodzi mi o konkretna gildie ktora istniala juz wczesniej)oczywiscie sa jednostki ale jest tych osob bardzo malo ludzie co wydaje sie im ze chca pomoc nie pomagaja bo sie boja hunta lub czegos innego(strace chara itp.)
Nie bede komentowac ludzi co nas krytykuja na tym forum.
Zanim skomentujesz nas negatywnie odpowiedz sobie na proste pytanie co ty zrobiles na tej wojnie lub probowales zrobic,szlak mnie trafia jak czytam "forumowe pouczanie" co moglismy zrobic a co nie.
Oczywiscie to jest tylko i wylacznie moje zdanie:)

Tylko wy nie chcecie przyjac niektórych osób. Ja z Kubanem gotowi jestesmy pomóc o ile bedziecie potrzebowali naszej pomocy.

Waldo1910 11-05-2007 14:29

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Master Bonczek (Post 1423858)
Nieee :P miał być mass log na Remdile ale nie wiedzieć czemu Tengu byli na kompach o 5 rano xDDD i jak Korun wybiegł zrobić Remdili pz'ta to tamci logneli i nic nie można było zrobić bo od nas pare osób było bo kto normalny o tej porze siedzi na kompie...

aha sorry bo mi rl korun wkleił rozmowe z dempahem ale ją źle zrozumiałem :baby:

abarth 11-05-2007 16:42

Ja mam takie pytanko a mianowicie czemu Miltiades niejest w Wanabe ?:confused:

Myślałem że juz wszystko jest wyjaśnione...

Skramer 11-05-2007 17:57

Miltiades nie uczestniczyl w zadnej akcji... dlatego juz z nami nie jest.. mam nadzieje ze nie bedzie probowal sie wyplacic bo i tak go pozniej zabija..

Amagoriusy: jakie lvle macie?

Dypek 11-05-2007 19:54

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Mispex (Post 1423269)
Najbardziej denerwujace jest to ze przez pare miesiecy(chyba 4)czytam na forum tibia.com bluzgi na tengu...80% postow...Jednak ludzie ich dalej kochaja...Szczerze nie mamy sojusznikow na tej wojnie(chodzi mi o konkretna gildie ktora istniala juz wczesniej)oczywiscie sa jednostki ale jest tych osob bardzo malo ludzie co wydaje sie im ze chca pomoc nie pomagaja bo sie boja hunta lub czegos innego(strace chara itp.)
Nie bede komentowac ludzi co nas krytykuja na tym forum.
Zanim skomentujesz nas negatywnie odpowiedz sobie na proste pytanie co ty zrobiles na tej wojnie lub probowales zrobic,szlak mnie trafia jak czytam "forumowe pouczanie" co moglismy zrobic a co nie.
Oczywiscie to jest tylko i wylacznie moje zdanie:)

Ja tam moge sie bic i tak juz mam hunta. Snustorr gadal 50k ale i tak sie nie opyla

Waldo1910 11-05-2007 19:59

Jak to nie. Mili był chyba na 2 akcjach. Pamiętam go na edron jak padł Rowazo i cały czas czeka na nowe akcje B)

Blood Angel 11-05-2007 20:03

-.-

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Skramer (Post 1424431)
Miltiades nie uczestniczyl w zadnej akcji... dlatego juz z nami nie jest.. mam nadzieje ze nie bedzie probowal sie wyplacic bo i tak go pozniej zabija..

Źal.pl
Poszukajcie na forum tibi.pl Skramer jest wytlumaczenie dlaczego Miltiades nie mogł uczestniczyc w paru akcjach -.-

Freddd 11-05-2007 21:00

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Skramer (Post 1424431)

Ja mam 68 RP, Kuban'Amagorius 72 MS, Salmek'amagorius 72 MS, Tyrael'Amagorius 67 RP, Barbra'amagorius 68 ED, Arneahr'inverse 68 EK (Arneahr'inverse i Salmek'amagorius narazie sa facc ale maja juz pacc wykupione i w kazdej chwili moga je zaaktywowac)

Zeusxx 11-05-2007 22:04

War payments(hahahaha)

http://forum.tibia.com/forum/?action...readid=1651850

oni chyba sa smieszni ze ktos im to zaplaci :baby:

abarth 11-05-2007 22:29

Kiiro w Tengu :]

Robi sie mało mało mało... nas :confused:

Piotrek Marycha 11-05-2007 23:08

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Freddd (Post 1424861)
(Arneahr'inverse i Salmek'amagorius narazie sa facc ale maja juz pacc wykupione i w kazdej chwili moga je zaaktywowac)

Arneahr nie pomoze za bardzo bo z tego co wiem to grac nie moze w ogole :P
Cytuj:

Oryginalnie napisane przez abarth (Post 1425074)
Kiiro w Tengu :]

Robi sie mało mało mało... nas :confused:

Od poczatku byl... ponoc to jest RL kolesi z partille o.O jezeli to prawda to raczej on jest dupolizem a nie Marco & Samek

Edit: Co z Pelope???? serio zapłacił/ła ???

Freddd 11-05-2007 23:45

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Piotrek Marycha (Post 1425142)
Arneahr nie pomoze za bardzo bo z tego co wiem to grac nie moze w ogole :P

A z tego co mi wiadomo to Arneahr pomoze w wojnie :)

Paul84 12-05-2007 00:22

ja moge pomuc ale robilem w-trade dawno temu i jestem pustyyyy :p ale jak cos to ok

Dadinz 12-05-2007 01:45

:o pewnie to już zauwarzyliście ale ja dopiero teraz się skapnąłem że Varene ma nowego chara [CHAR]Niesamowity Adrian[/CHAR] i w 12 dni zrobił 50 lvl(pewnie sharing ale jeżeli nie to gratulacje)

Skramer 12-05-2007 09:46

lol on wczoraj mial 50 lvl teraz patrze 52... ladnie przyjebal... ale pewnie dojdzie do tengu...

Piotrek Marycha 12-05-2007 10:34

Ta zajebiscie przyjebal -.- jakis czas temu ledwo przezylem jak razem z H** wie ile jeszcze osobami mnie trapnal w ab

Kanti88 12-05-2007 10:56

Nie koniecznie musi do Tengu dojsc.
May 09 2007, 21:46:17 CEST Killed at Level 48 by Kiiro
Nie wiem czy to prawda ale slyszlem ze chara sprzedal dlatego ze stwierzil ze chcce isc na nowy serwer i niechec juz tu grac. I przy okazji objebal zulina:D W kazdym badz razie pojawia sie czasem na Shus Crya i ma dobre konatkty z Blokkah Malice:D. Moze byc spy dla jednych jak i drugich:D

abarth 12-05-2007 11:47

Na takie przyjebanie trzeba mieć niestety dużo kasy ,zapewne napierdlala na duże waste no ale mimo wszystko Gz takiego "PG"B)

PS No ja tez myśle że będzie po stronie tengu :(
Ale za to nick dał wręcz patriotyczny:p

Dadinz 12-05-2007 15:18

a aktualny owner Varene kupił pacca. Czyżby chciał się przyłączyć do wojny?

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 04:36.