![]() |
Cytuj:
Nieee :P miał być mass log na Remdile ale nie wiedzieć czemu Tengu byli na kompach o 5 rano xDDD i jak Korun wybiegł zrobić Remdili pz'ta to tamci logneli i nic nie można było zrobić bo od nas pare osób było bo kto normalny o tej porze siedzi na kompie... |
Cytuj:
|
Cytuj:
aha sorry bo mi rl korun wkleił rozmowe z dempahem ale ją źle zrozumiałem :baby: |
Ja mam takie pytanko a mianowicie czemu Miltiades niejest w Wanabe ?:confused:
Myślałem że juz wszystko jest wyjaśnione... |
Miltiades nie uczestniczyl w zadnej akcji... dlatego juz z nami nie jest.. mam nadzieje ze nie bedzie probowal sie wyplacic bo i tak go pozniej zabija..
Amagoriusy: jakie lvle macie? |
Cytuj:
|
Jak to nie. Mili był chyba na 2 akcjach. Pamiętam go na edron jak padł Rowazo i cały czas czeka na nowe akcje B)
|
-.-
Cytuj:
Poszukajcie na forum tibi.pl Skramer jest wytlumaczenie dlaczego Miltiades nie mogł uczestniczyc w paru akcjach -.- |
Cytuj:
|
War payments(hahahaha)
http://forum.tibia.com/forum/?action...readid=1651850
oni chyba sa smieszni ze ktos im to zaplaci :baby: |
Kiiro w Tengu :]
Robi sie mało mało mało... nas :confused: |
Cytuj:
Cytuj:
Edit: Co z Pelope???? serio zapłacił/ła ??? |
Cytuj:
|
ja moge pomuc ale robilem w-trade dawno temu i jestem pustyyyy :p ale jak cos to ok
|
:o pewnie to już zauwarzyliście ale ja dopiero teraz się skapnąłem że Varene ma nowego chara [CHAR]Niesamowity Adrian[/CHAR] i w 12 dni zrobił 50 lvl(pewnie sharing ale jeżeli nie to gratulacje)
|
lol on wczoraj mial 50 lvl teraz patrze 52... ladnie przyjebal... ale pewnie dojdzie do tengu...
|
Ta zajebiscie przyjebal -.- jakis czas temu ledwo przezylem jak razem z H** wie ile jeszcze osobami mnie trapnal w ab
|
Nie koniecznie musi do Tengu dojsc.
May 09 2007, 21:46:17 CEST Killed at Level 48 by Kiiro Nie wiem czy to prawda ale slyszlem ze chara sprzedal dlatego ze stwierzil ze chcce isc na nowy serwer i niechec juz tu grac. I przy okazji objebal zulina:D W kazdym badz razie pojawia sie czasem na Shus Crya i ma dobre konatkty z Blokkah Malice:D. Moze byc spy dla jednych jak i drugich:D |
Na takie przyjebanie trzeba mieć niestety dużo kasy ,zapewne napierdlala na duże waste no ale mimo wszystko Gz takiego "PG"B)
PS No ja tez myśle że będzie po stronie tengu :( Ale za to nick dał wręcz patriotyczny:p |
a aktualny owner Varene kupił pacca. Czyżby chciał się przyłączyć do wojny?
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 04:36. |