![]() |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
@Up:
A co, nortec Ci pacca kupił? =) Schnap, i tak wszyscy wiedzą że kupiłeś 50kk na allegro na początku gry (nie weźcie tego do siebie) xD |
Cytuj:
Nie kochaneczku, zrobił worldtrade z Amery:) |
Cytuj:
Cytuj:
To sie poprostu nazywa "Zazdrosc":baby: |
Cytuj:
@zalfik: "pojechanie" - nie chodzilo mi o to ze go zbluzgaliscie, tylko o to ze pokazaliscie, ze nie jest tu lubiany ;) |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Dajcie juz spokoj z ta jego dorosloscia. Jesli za takiego sie uwaza to spoko. Juz dalismy mu do zrozumienia, ze nie uwazamy go za dojrzalego czlowieka. Ale tylko (czy tez "az") nasza opinia (przypadkiem zgodna ;)).
Wracajac do tematu Wydarzen z Seleny to ostatnio sie biednie zrobilo. Zadnej porzadnej akcji etc. I malo o jakims konkretnym PA slychowac :-) BTW: Marczio jest dzieckiem NEO |
Piszac to co napisalem o PA, wyrazilem swoje zdzwienie a nie niezadowolenie. Jesli to tak zabrzmialo to coz... macie sprostowanie ;)
A co do szacunku przyjazni etc., jesli Twoim zdaniem wyznacznikiem przyjazni jest kupno komus PACCA to wspolczuje Twoim przyjaciolom :/ |
B) Hmmm...
Mowicie ze niema pa na servie i sie nieloguja to macie na mysli tylko Corius?? A o tych lamusa** z fraternity nawet niewspomnicie ?X( Kto tu Robi pa jak np taki sidar badz iomer (celowo z malej litery bo brak szacunku ;)) chce huntowac gosci za to ze walnol jakis post na forum... |
Cytuj:
2.Nawet jesli, to ciebie to pwoinno najmniej obchodzic, ale behi juz Ci udzielil odpowiedzi skad mielismy cashor. Jeden z filmików ujrzal swiatlo dzinne http://tibicams.tibianetwork.net/en/movies/show/21608 Od tygodnia gramy na otsie; jakby ktos mial kiedys ochote sie do nas przylaczyc to: selena1sthost.no-ip.org albo selena2ndhost.no-ip.org W zaleznosci który bedzie dostepny w danej chwili. passy: 1/1 2/2 Cruoris - 12345/12345 (nie zawsze dostepne) protocol 7.92 |
Kogo moze sidar huntowac ? nie przesadzaj cwaniakowanie w dp ank mu tez nie wychodzi bo i tak sie z niego smieje ci ktorym grozi...
@ zalfik minka " ;/ " nie jest raczej ta minka ktora ukazuje zdziwienie. A co do kupna pacca to nie poweidzialem ze jest moim wyznacznikiem przyjazni tez czytaj uwaznie.Napisalem ze szwedzi sa zdolni komus kupic pacca kolega itp a polacy nie wiec nie widze tu zadnego wyznacznika przyjazni tylko pewnego rodzaju szacunek i to ze jednak trzymaja sie razem w swojej ekipie ;> SIDAR CZŁOWIEK PORAŻKA |
Napalona
A ty komus kupiles kiedys pacc? Queth czy ty placzesz? |
Mówiłem nie weźcie tego do siebie :|
Przecie wiem i dawno wiedziałem że WT Z tym paccem też żartowałem -.- |
Uno ! Dos ! HEHE ! Brazooka !
|
Cytuj:
|
Nawet na OT swój poziom pokazujecie:
"21:48 Alphon [140]: hunted in selena" |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 16:16. |