![]() |
Cytuj:
|
Lesley mac'leod
Xandar mac'leod dolaczyliscie wlasnie do osob hunted na iridii. 100k od lebka za wolnosc. |
Tell us de rizon :p wi want noł
|
@ Rediko
Word:D @Zimney You got my back with ya matey~ |
Reason zostanie opisane pozniej :]
|
Śmiechu warte pampampam xDD
|
Psyholis ma całkowita racje
pozatym i tak jestem fajny :baby: |
Cytuj:
|
.............................
|
zimi karolek bedzie sie uczl chodzic na wstecznym:D
zim karolku ty w bani ci se jeb** ty cos dla madusa chcesz zrobic w szkole kocie za duzo chodziles do przodu po szkole to teraz bedziesz na wstecznym ciskal grzbeciku czekaj ciesz sie ferjami a w szkole ja cie zdupie bedzisz ty mial zawalac klase maturalna mozesz szukac nowej szkoly bo bedziesz walony w kibelku w pupcie :D bo jestes taki slodki mam na ciebie chrapke od poczatku roku fiu**e bedziesz mial kabanie nawrocim cie jak ty taki kozak jestes nie wiesz w co brniesz zycze powodzenia nie jeden taki byl to szkole zmienial:D to dolaczysz do nich jak chcesz czekaj tylko az w szkole sie zobaczymy to sie trzymaj milych ferji fajansie:D
Maturzysci z 4te:D |
no keal me blz.
W sumie mowilem komu trzeba, ze nie bardzo mam ochote Cie lac dlatego, ze jestes moim kolezka ale jak sie dowiedzialem, ze wyzywales Aure i przyznales sie, ze huncisz za hajs Wodnego, nie mialem watpliwosci. Baty dla frajerow "kolezko" // Signed Xandar |
Wiecie co jak widze te bledy jakie robicie na forum to az mi sie nie chce tego czytac afff
Bledy typu "leprze" "bende" etc. A jak chodzi wam o ustawki to zrobcie sobie oddzielny topic na forum albo pogadajcie na vent (chyba ze macie o 13lat i wstydzicie sie swoich glosow) Powodzenia chlopaki na Lipowej :) |
hehe owned
|
@Zimn jaki reason?;|.
signed: Usar |
3 idiotow 100lvl+ nie nadza rady 77 sorcererowi, wystarczy?
|
UP 77 lvl czy moze 77 lvl + gildi ktora ma kumpli w Arc, czyzbys byl kolejnym kto ma kolegow u wladzy i mu odbija?
|
Z innej beczki:
Master Kida hunci mnie za eq ;D ahahahahaha xD |
a Mendill szedl tylko pozwiedzac lair nie? xD
btw ja tylko walnalem 1 explo bo bloczylem wyjscie =( so sry =/ // Signed Xandar |
Cytuj:
Miedzy nam jest taka roznica Ja wiem co mowie , TY mowisz co wiesz ... Przynajmniej ja nie plakalem jak ci Oje**li chate. @edit Payerro ja nie zabijam przyjaciol tylko po to zeby byc zbanowanym tak jak ty zabiles mojego rla.. |
Mi nie odbija, nienawidze chamstwa poprostu :]
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 07:53. |