![]() |
telewizji:p
albo niczego |
Cytuj:
@Pih - Smierc nas nie rozlaczy (katuje jak p*jebany, chyba felt in love, lal.) |
Cytuj:
Notorious B.I.G. – Machine Gun Funk |
5 rano, co innego mogłoby być?
Judas Priest - Worth Fighting For. <3 |
EastWest Rockers- Tempe Jany
Masala- Rewolucja w nas |
Cytuj:
|
Cytuj:
Rap to muzyczna część kultury hip-hopu, gatunek charakteryzujący się rytmiczną melorecytacją. Powstał w latach siedemdziesiątych XX wieku w Nowym Jorku w południowej części dzielnicy Bronx, zamieszkanej głównie przez Afroamerykanów. nic o kurwach tam chyba nie pisza acz "raperzy" pisza to na co jest popyt(choc nie wszyscy) kasa ziom na 1 miejscu |
Cytuj:
UP: Np. taki Eminem pisał o różnych rzeczach, w tym o swojej córce. Ale ogólnie to fakt że to na co jest popyt. |
Podałeś dwie piosenki, które zapewne jak ktoś wyżej wspomniał, usłyszałeś na mtv/vivie i robisz z siebie znawce rapu. No i co to kurwa jest 'Famal'?
Cytuj:
Ostatnio odsłuchane~ Eazy-E – Real Muthaphukkin G's |
Cytuj:
Cytuj:
Znasz jeden dobry track Eminema 'Lose Yourself', skads tam sie dowiedziales, ze to jest klasyk i to powtarzasz. Pewnie po przeczytaniu tego zasiegniesz jakichs informacji o jego klasykach i wyskoczysz mi z tym. Moze nie mam racji, ale wnioskuje z twoich postow, ze mam. 50 cent to rap, w takim razie Akon to tez rap. Logicznym jest, ze Verbe tez w takim razie zaliczymy do rapu. Idac tym tropem Feel to rock. Po co sie oszukiwac?... A Famal mistrzostwo. Missclick? nie sadze bo tak patrze na klawiature to trzy klawisze w lewo. |
o boze, rap z definicji... ale zeby odroznic dobry rap od komercyjnego, nie trzeba miec duzych umiejetnosci : )
|
oczywiście all muza Linkin PArka ,Systemu & Disturbed
28 Days Later Theme Hate Me Now- Nas ft. Puff Daddy HouseMDTheme Piła- Hello Zepp Scars on Broadway- They Say DJpromo- up yours ;) |
Dismember - Blood For Paradise
Arch Enemy - Diva Satanica Vesania - The Dawnfall |
The Bill - Mam dwie lewe ręce
|
Ręce do Góry - Walka o czystą poezję.
|
Bakflip - [12 Nedznych Ludzi #09] Przerwa na reklamy (feat. O.S.T.R.)
kurwa, piosenka z najmadrzejszym tekstem jaka slyszalem, zajebiscie mi sie wkrecila. |
Makowiecki Band - Can't Get Out Of My Head
|
Yez Yez Yo - Zgadnij kto wraca
|
Rammstein - Mein Teil
Rammstein - Du Hast Rammstein - Amerika Rammstein - Ich will taka mała playlista ;d |
PeeRZet – Dziś jest dzień ft. Juhas
@down Co nie zmienia faktu, że taka forma 'rapu' do popu ma bardzo blisko. |
omg XD Tam ktos up pisal ze 50 cent "robi" muzyke pop. Muhahaha
takiej glupoty jak tej to dawno nieslyszalam. Z kosmosu cie wzieli czy jak? :baby: Niejestem zwolenniczka 50 centa ale to juz chyba troche przegiecie. Niektore piosenki ma moze nieco troche dziwne ale ludzie bez przesady. :p:p Czytajac nie ktore posty to sie niezle ubawilam. Niedlugo ktos powie ze 2pac spiewal psalmy. Pewnie zwolennik paktofoniki, kalibra no i magika[*]. Chociaz do nich nic niemam. Jesli wzorujecie sie na vivie i innych scierwach co lansuja us5 itp. to powodzenia. ;P :baby: Tyle na ten temat. Pozdr. do normalnych ;* |
GrubSon- Inwazja [ft. Metrowy]
|
My Chemical Romance - I'm Not Okay.
|
Cytuj:
|
Cytuj:
@Kasiek123321123 pfk lubie, rap jest bdb, kalibra tez, ale nie jestem jakims psychofanem : O @topic Gentleman - [Trodin On #06] Outa Space |
Wierzę, wierzę. Wręcz wiem, bo często słucham.
Ale dla kogoś, kto jest wsłuchany w prawdziwy polski rap czy HH, większość wypromowanych amerykańskich kawałków po prostu brzmi pod pop. Więc ciężko takie osoby przekonywać, że jest inaczej. |
Cytuj:
Porownujac polski hh a amerykanski rap widzimy zasadnicza roznice. Dla tych co sluchaja polskiego to amerykanski to poprostu gniot a ci co go tworza to popowe gwiazdy heh :p:p A mnie taka forma sie niewidzi. Poprostu jak gdzies slysze powiazanie 50 cent i pop to mnie ogarnia niesamowita rozpacz, bol zal, i smutek :baby: |
Cytuj:
@topic Bob Marley - [Catch a Fire #09] Stop That Train |
Cytuj:
Wybaczam :cup: No moze i masz racje. No ciezko stwierdzic ;P |
Pezet - Pezet jak
|
Dla odmiany
Disturbed - Inside the fire. |
@Up
Lol nub @Top PMM – mistrzostwo Słucha teraz |
Zielone Żabki - Ostatni numer.
|
Wu-Tang Clan – C.R.E.A.M.
|
Cytuj:
U mnie: Serj Tankian - Lie Lie Lie |
Entombed - City of Ghosts
|
The Analogs - Dzieciaki Atakujące Policję
|
D12 - Revelation
|
Myslovitz - Dlugosc Dzwieku Samotnosci
|
Goa & psychedelic trance @ www.di.fm . Nie znalem tego podgatunku trancu, ale juz kocham.
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 02:19. |