![]() |
Cytuj:
Ja zapraszam na pvp-enfo.no-ip.org =) tibia 8.11 acc 123/123, priv chary za 10 zeta na 2 tyg, albo jak nabijesz 200 to dostajesz kod i masz na tydzien priva, Ots stabilny, o 8 rano zawsze resecik, dedyk ofc, maly sklepik sms, mozna dokupic troche lepsze eq dajace resa, troche wiekszy exp, bron dla najta, niekonczoncy mf ( przydaje sie, a koszt to 1,22). Uwaga ! kod dziala przez 9h, po kazdym zgonie trzeba wpisywac kod znów, czyli najlepiej wrzucic na hotkey np. shift f5. Mapa rook zajebiscie przerobiona, wiele miejsc do trapowania, jest pare templów, nie chce mi sie liczyc ile, ale rook temple, noob temple, statek, ankh, ice... Dodajemy czesto nowe czesci mapy, np ostatnio z darashi zrobilismy ankh. Dla kretynow co nie wiedza co to jest faq, powiem ze kod sie aktywuje w ten sposów : /bonus <kod> . Frycek i Gorti grają tam bodajze widzielismy sie pare razy xd Aa i jeszcze sa questy na itemki które mozna qpic smsem dajace resa, -> anni, demodras (daje spirit wanda 1/2 mocy sd), morga, i jeszcze jeden . Aa i zeby komus nie przyszlo do glowy, server jest automatycznie skonfigurowany, czyli za klniecie nadmierne muted na 120 sec, za zabijanie sie na mc ban na ip na 1 dzien, za podstawienie sie komus 3x ban na ip na 1 dzien. Wbijajcie ^^; |
@tarenia
zal troche jak takie noby bez pvp wziely knighta i biegaja i sie ciesza ze nie idzie go ubic jak uh daje mu 2k hp xd moze tez zrobimy pare knightow?;p |
Cytuj:
Ale lepiej poprawcie swoje PvP :( |
tu nie chodzi nawet o pvp jak Zlotej Wargi w trapie nie mogliśmy zjechać do reda
trzeba po prostu podbić lvle i ventrilo używać |
Ja również zapraszam na pvp-enfo.no-ip.org
Dobra mapa po 80 osob online wiec jest z kim walczyc Moj nick; Czoger ~Sir Maciarz |
@up
widze pro gildie masz na tej harmonii:D |
tak tak server będzie za 2dni nasz xD .. bić lvle ciapciaki a nie :D bo ja Perfecta przegonie i mnie nie ujebie nikt :> fajne cofki dziś.. stracilem 3lvl :]
btw. nie ide na MOrgarotha nigdy ;P Mazo Debil here oO :) TeraniaOT ROx! :evul: Best sword skill ? - YEP :) |
@up
; O! Hunted? Enjoy pz then. :D:D:D @Asen, Girni... Nadal bedziecie nas ubijac czy juz sie porozumienie? ... |
A ja jestem elo, bo jako jedyny dzisiaj przeżyłem nasz wypad na morga x\
|
ots off ale qpa ;\
|
Cytuj:
Nie no zbyty, jakoś się dogadujemy powoli ; DD |
LoL xd no rzeczywiscie tu o kase ciezko xD sam mamm tylko 500~ cc :(
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
niech włącza bo skisne z nudów.. i będe śmierdział jak Girni i jego dwie lezby :baby:
|
A jak bedzie res charow? :D:D
|
: o z jednej strony chujnia ale z drugiej mieli bysmy szanse wskoczyc do TOP 10 latwo xD
|
to juz drugi raz Legii nie zrobie.. bo wyjdzie na to że straciłem 3dni ;S i byee ots ;o
|
czemu ots nie działa ?
|
Idk <10znakuf>
|
Dzisiaj z GMem gadałem i mówił, że OTS będzie istniał jeszcze minimum 4 miechy, ale jak mnie okuamau i nie bendzie otsa to siem powiesze xxOOO
|
Cytuj:
|
noł kil mi man ju are gud plajer i paj aj dont łont dai ;x - taki mam do Ciebie stosunek.
btw. poraz kolejny powtarzam Ci - rzuć sie w gówno :). |
0wned ;D ...
|
Użytkowników czytających ten temat: 12 (zarejestrowanych: 9, gości: 3)
LOL!? xD nigdy tu tak nie bylo btw. mozecie sie bluzgac ale do chuja rozjebmy to la sweden ! |
tak jak wczoraj z tymi polakami z 3 h biliśmy sie :p dobrze ze doszli jescze asen i girni
|
Kosti dobrze gada:D chociaż przez 2dni ma stosunek lvli chyba 10+ ale ma ambicje:P
btw. lecimy dziś na orshaa?; > |
Nie dygaj ... xD jeszce wbije a i nie 10+ a 7+ huehueheu xD
Btw. Użytkowników czytających ten temat: 10 (zarejestrowanych: 8, gości: 2) Kost123, Jusa-Silvera, Mazo, GirNi11, HellFrycek, Bakuo, doskonaly11 Czyzby pan : "diziesz uejabc pk?" albo "bexdzie cso zdisaij?" |
Kupa z mlekiem a ja juz wiem jak ubic morga i jutro idziemy :baby::baby:
|
Cytuj:
|
tych la swe od nasrania ;p a drugi cel forgeten one czy jakos tak -soliz,pryk wapik itp noby z pythery ;p
nie wiem po co asen, grini i ten 3 typ bijecie swoich zamiast razem w ekipa lac jakis burakow edit; robcie knighty, to nikt nas nie ubije |
Ok ja od was juz nie ruszam tylko tego pana up co mnie nazwal "lezba" se nie pogra o.0
|
skoro go biles to sie nie dziwie ;p ze Cie wyzywal
dalej niech wlacza serv:( |
So join guild nie bedzie trzeba robic chanellu no chyba ze nie chcesz :( a Mazo zostaw bo oboje sie wyzywaliscie i nie widze tu podstaw do kolejnych dedow ; o ...
@Doskonaly taa to FO tez kozaczy niezle ... |
Sami zaczeli lać naszych.. nie pamiętacie jak sie napinaliście na nich żeby ich lać? a oni dalej fragowali Macieja itp. ;S a teraz żebym sie nie wyzywał.. niech biją lvle i sie przydają a nie w chuja lecą.. nie dosyć że lezba to i frajer bo na*******a swojego. Nie przeszkadzali mnie kompletnie ale teraz leje na nich ciepłym moczem.. stfó bitch ! =/
btw. pewnie dziś nie włączy ;SS |
I dawergo się do zabawy przyłączy ;]
|
oni już padli za to ze nas ubili i jest rozejm jak chcesz to ich ubij ale ty też od nich padniesz ;p my już do nich nic nie mamy przynajmniej ja
hehe nawet nie wiesz bo nam pomagali wczoraj rozjebać noobow |
aewwww :D padne ?;S ..
btw. nawet nie wiedziałem że jest rozejm ;O jak Wy ich laliście chyba jesszcze jak te ostatnie kicki były ;] |
ostatnio tez na pare h wylaczyli, pewnie zaraz wlacza ;p
nie kłotcie sie, moze chociaz raz all z silvery beda razem xd chociaz na ots ;p |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 05:59. |