![]() |
Dobry ;d, właśnie ściągam sobie triala 10 dniowego i takie pytanko - jakbym chciał sobie pograć dłużej to wiadomo, kupie sobię podstawkę i będę miał tam ten miesiąc czy 40 dni grania, no i tu pytanie - czy w ogóle opłaca się grać na samej podstawce, czy raczej potrzebny jest chociażby tbc czy wotlk? Nie mam tyle kasy, żeby od razu wszystko zakupić, a o ile się nie myle to przy zakupie kolejnego dodatku nie dostaje się dni grania, a więc to jednak kosztowałoby mnie troszkę ;p
|
Kup sobie TBC jak wbijesz 60 level. A Wotlk jak wbijesz 70. Prędzej czy później i tak będziesz musiał kupić, bo gra bez max dodatku jest strasznie nudna.
|
No właśnie, podstawka ci na razie starczy w zupełności, dodatkami martw się potem :d
@topic Czy jak nie kupię Cataclysmu, będę mógł korzystać z nowych kombinacji rasa-klasa? |
Będziesz mógł. Oczywiście bez możliwości gry nowymi rasami.
Jakieś 2 miesiące temu dostałem zaproszenie na betę. Sęk w tym, że moje postacie z czasów TBC mają tylko 70 poziom i nie mam zbytnio możliwości testowania contentu innego niż odnowione lokacje. Kolejka do skopiowania premade postaci jest wiecznie zajęta... to normalne, czy nie wystarczy lookać od czasu do czasu i trzeba koniecznie cały czas campić? |
Kilka dni temu naprawili premade'y w EU. Ja zrobiłem w sobotę i miałem postać po 15 minutach.
Btw. Earned the achievement Herald of the Titans for 10 points. Fajnie jest zrobić poprzedni content nie overgearując go :) Swoją drogą, ciekawe kiedy 4.0.3 wyjdzie. Nie mogę się doczekać eventów :) |
Cytuj:
|
Jak się jest nobasem to się nie da tankować!
Wczoraj w gildii jak byliśmy na ICC jeden tank DK podniecał się jak to się w końcu nauczył tankować i trzymał całe agro elegancko. :P |
byle dożyć do wypłaty i będzie kasa na WoWa ..
stay tuned. |
Cytuj:
|
Rotfl, tankować na dungeonie mając największy dps to nie problem. Nawet ja moim altem palkiem z jakimś tam 5.3k gsa podczas tankowania robiąc ~3-4k DPSu czyli jakiś szit mam najwięcej dmg na instancji :P
Btw DPS po paczu robi miazguwe: http://img201.imageshack.us/img201/1...2510185918.jpg |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Lol Ryba, nie wiem czemu, ale pierwsze co przykuło moją uwagę na twoim screenie to wielkie żółte MISS, a potem ty overaggrujący tanka :D Nieładnie!
@ponczus: 4.0.2 nie będzie. Będzie przeskok z 4.0.1 na 4.0.3. |
Ta, moją uwagę też to przykuło. Ogólnie po paczu mam spore problemy z aggro, zwłaszcza jak wpadną 4 hity pod rząd w przedziale 70-80k : P
Swoją drogą sorbet masz jakiś changelog co będzie w tym paczu 4.0.3? Link blz : P |
Lol, 150k golda? Wtf? :OOO
|
Ogólnie to jeszcze nie ma. Ale to będą wszystkie zmiany dotyczące zmian krain i questów, achievmentów. Wszystko co będzie w Cata <80 level oprócz nowych ras / klas combo, guild achievmentów. Zmiany wizualne, po prostu. No i eventy.
A hit capa możesz nie mieć, bo nie ma już buffa od moonkinów / shadow priestów ani draeneiów, więc musisz mieć dodatkowe 4% hita niż przed patchem. I skąd masz tyle golda? Dłużny mi jesteś a odsetek już się sporo naliczyło! |
Kręce biznes na zmianach w paczu : (. Tera mam tyle, żeby nie było, ze wszystko wydaje!
klik Ale koniec chwalenia się! A co do hit capa, to kurdę w statsach niby mam 0% miss chance na 83 / czaszka, no ale pewnie brakuje mi tego 4% tak na prawdę : P. Póki co jakoś nie chce mi się tym przejmować : P |
Ściągnąłem se triala, 8 lvl tauren druid ;d nick Reeon jakby coś, btw - od kiedy cat form jest od 8 lvla? Kiedyś o ile pamiętam było od bodajże 20 ^^
|
Cytuj:
No to czekam na 4.0.3. |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cat form jest od 8... chodziło mi o to, kiedy to wprowadzili bo wydaje mi się, że kiedyś był troszkę później ;p
|
Cytuj:
Ryba gadaj mi tu jak ty tak kasę zarabiasz. Mi też się przyda. |
Pewnie na Allegro kupuje :p
|
Rypka gdzie gracie, bo jak wroce z poligonu i ogarne neta to wracam do gry ;p I dolaczylbym do was czy jakos, ofkoz jesli pomozecie fonanzoffo xD A teraz ide szukac cmika...
|
Burning LoLgion.
btw pytanie: czym kierują się ludzie z levelami 70+, notorycznie i z uporem maniaka zapraszający mnie (trialist 15+) do duela ? |
Cytuj:
|
Cytuj:
O lol Ryba nabrał wody w usta, albo raczej nalali mu jej :D |
Tia :P
@Grue GOgo do nas, ja tam zapodam ze 20g! |
Event już się zaczął :) I jak tam, chain zrobiony? Feat of Strength zdobyty?
|
kurwa a mi sie pp skonczyl wczoraj :( i trzeba czekac do wyplaty
|
Jaki event o co ho pomocy : (((
Jakie so nagrody? |
Mozesz Zostac spalony przez Deathwinga:D
|
Póki co tylko chain z cultystami i pojawiające się rifty na całym świecie.
|
Mam zamiar zagrać w WoW, stąd me pytania.
1: Czy TAKI opis, to wynik triala, jakiś nowych zmian, czy ustawień w grze<nie wiem, może jakaś opcja się czai w ustawieniach>? 2: Czy można zdobyć za normalną cenę, normalnego WoW'a w normalnym sklepie, jeśli nie<co zapewne będzie odpowiedzią> gdzie można dorwać podstawkę online? 3: Jakieś ciekawe addony które się pojawiły? 4: Jest szansa, że pre-cata eventy będą dla postaci z niewielkim lvl. Aka warto zacząć grać teraz i odczuć klimat nadchodzącego kataklizmu, czy lepiej poczekać? P.S Mogę komuś pomóc i przyjąć zaproszenie<jak już ustalę kiedy dokonam zakupu> P.Ss Czy konto na b.net musi być jakieś specjalne, żeby "rekrutować" innych ludzi? W FAQ polska nie jest wymieniona. Cytuj:
|
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
Z innej półki, druga faza eventu właśnie się rozpoczęła :) Póki co idzie baaardzo wolno, raptem 3 questy, troszkę wieje nudą. Aha no i w końcu, po uporaniu się z overaggro, bugiem CoE, healem na tankach, cutterach i odbieganiem z debuffami, położyliśmy Haliona 25 hc. Porównywać do LK nie warto, bo to tak jakby porównywać Kel Thuzada do Sarthariona+3d. |
Lukajcie na czat. Robiliśmy achi na sindi, zobaczcie jaki fuks był : DDD. Fail pół sek wcześniej i gg
(achi weszło) http://img202.imageshack.us/img202/7...1910021325.jpg |
Podobno jest już event z atakującymi elementalami. To prawda, że orgri płonie? :O
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 07:17. |