![]() |
Serwery sa down?
Ja wlasnie zagralem 2 gry. :p |
Cytuj:
Serwery znowu unavailable :/ |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
A to ma być na dniach czy mówią "no... kiedyś wejdzie" tak jak z nową mapą?
|
Zzzz, nowa mapa ma być na S2
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Nie, lol, mylisz się
|
Nie, lol, nie mylę się. To jest Riot przecież, weź to pod uwagę. Data Season 2 nie była podana, ludzie gadali że miał byc w czerwcu a już jest lipiec. No bo czemu niby nie miałby wystartować zaraz po Season 1? Co to za problem zresetować ELO i wstawić newsa "SEASON TWO HAS STARTED OMGOMGOMG!!!111"? Sami mówili, że każdy "sezon" wejdzie do gry razem z większymi nowościami. Po prostu wejście Season 2 jest zależne tylko od progressu tworzenia nowej mapy, i tyle.
|
"Ludzie gadali"
No to rzeczywiście wiarygodne źródło :D Przypomnij sobie, kiedy zaczął się season 1. Poza tym, to nie jest tak, że Season 2 wejdzie jak skończą mapę, bo wprowadzenie nowego sezonu wiąże się z harmonogrami różnych e-sportowych eventów. Aktualnie mamy off-season. Resetu ELO nie będzie, bo to pomysł nadzwyczaj debilny. Nie będzie tak, że każdy wystartuje od 1200. Albo zachowamy aktualne ELO albo będzie to według wzoru 1200+(X/2 - 600), w każdym bądź razie coś takiego, gdzie X to twoje aktualne ELO. Season 2 zacznie się pewnie za 2-3 tygodnie. A tak w ogóle, to Season 2 =/= nowa mapa :D |
@up
Z tego co pamiętam, to osoby które miały poniżej 1200 elo będą na nim z powrotem, a osoby które miały powyżej będą według jakiegoś wzoru liczone. |
Nie gadajcie że nie będzie resetu elo?
Ja dzisiaj miałem totalnego pecha...Przedwczoraj wbiłem 30 lvl więc zacząłem grać tylko rankedy. Gram sobie spokojnie i dzisiaj o 3 w nocy nareszcie mi się pokazało elo. 1321 więc ucieszony bo nawet ładne. Dzisiaj zacząłem grać i.... 10 przegranych pod rząd. Z 1321 do 1040.... Ten bonus że dodawało +40 i -40 elo to był tylko na 10 gier? Bo poniżej 1100 zacząłem dostawać po 20~ (a raczej tracić). Jeżeli tak to ciężko będzie to nadrobić :[ A jeżeli miała by nie wchodzić nowa mapa to bym się ucieszył, już i tak teraz mi chodzi na 10-15fps a co może być na nowej mapie.. |
Cytuj:
btw. Rybzor (10:05): zawsze wiedzialem ze gdzies tam w srotq twki miszcz jak joh XDDD |
Cytuj:
|
Nom, a sezony w piłce nożnej tez nie mają określonego czasu trwania - akurat jak się rozgrywki skończą, to mówią, że po sezonie :D
Ogarnij się człowieku :D |
No właśnie. W piłce nożnej jest identycznie tak jak w LoLu w obu masz kolejki i w końcu wszystkie są rozegrane i jest koniec.
Wrd noob wtf. |
Cytuj:
|
@WRD
Sry, ale on ma rację : ( |
Nie, Wardzioch, po prostu nie rozumiesz, że sezon ma określoną długość trwania, który obejmuje imprezy e-sportowe. Największa imprezą sportową (wg. piania Riotu) był Dreamhack, który zakończył sezon. Zakończeniem sezonu 2 będzie Dreamhack 2012, po drodze będzie WCG.
A ty pierdolisz, że akurat się Dreamhack napatoczył (o, Dreamhack, weźta im powiedzta, że LoL też tam będzie!!! :DDD) to powiedzieli, że wtedy S1 się skończy :D |
Wiesz, właściwie to dokładnie tak to widzę. Riot to low jeśli chodzi o developerów i tylko udają profesjonalistów.
|
A mówisz tak, bo...?
Jak z dzieckiem - nie, jest tak jak ja mówię, bo tak. |
@Joh
Jeśli chodzi o developerów to teraz WRD ma racje : | |
Cytuj:
|
Mówię tak, bo widzę po ich "zachowaniu". Profesjonalni developerzy nigdy nie dopuściliby do takich problemów z serwerami (a nawet jeśli padałyby one pod natłokiem użytkowników, rozwiązaliby ten problem bardzo szybko, ale nasz Riocik zrobił kretyński soft który nie pozwala na obsługę większej ilości serwerów), nie zrobiliby tak totalnie debilnego i zabugowanego klienta pvp.net, nie dawaliby do gry artów tak tragicznej jakości jak te podstawowe (co na szczęście zmieniają wprowadzając nowe splashe dla starych postaci). Popatrz sobie na softa StarCrafta II i porównaj z LoL. Przepaść jak między zarobkami Billa Gatesa i zarobkami bezdomnego żula spod sklepu.
|
WoW też miał problemy z serverami - blizzard ma ch*woych developerów!
W ogóle, jak możesz porównywać grę od Blizzardu, który dysponuje znacznie większymi środkami do gry Riot Games, która na poważnie istnieje właściwie od roku, a przez ten rok rozrastała się w niesamowicie dynamicznym tempie, którego po prostu nie przewidziano? Pierdolisz głupoty i patrzysz na wszystko tak płytko, że aż :wasabi::wasabi::wasabi: |
@ap
No ta, teraz porównaj czas w jakim Blizzard uporał się z problemami i sposób w jaki je rozwiązał, z tym z LoLa. |
Porównaj sobie to, jakimi środkami dysponuje Blizzard a jakimi Riot Games.
|
No ale bez przesady już, tacy biedni nie są. Mają od groma kasy z samych RP, a ten problem z serwerami nie pojawił się tydzień temu żeby mówić, że mają mało kasy, bo ten problem trwa praktycznie od początków gry.
|
@2up
A teraz pomyśl ile kasy Blizzard wydał na naprawienie serwerów. Pisało to nawet w jakimś wywiadzie, NIE WIERZE że Riot nie ma tyle kasy ;) |
Przecież Riot ma już nowe servery, teraz tylko czekać, aż nastąpi podział.
|
Tak samo jak jest teraz. "O, nowy błąd. Pewnie już ktoś im o tym napisał, teraz tylko czekać aż to naprawią".
|
Cytuj:
|
Cytuj:
Cytuj:
|
Cytuj:
Powiedz mi, jakie są twoje kompetencje w tej dziedzinie? |
Cytuj:
A jakie są TWOJE kompetencje w tej dziedzinie? |
Żadne, dlatego nie pierdolę 'OH TEN BEZNADZIEJNY RIOT I ICH CHUJOWY SOFT, O KTÓRYM NIE MAM ŻADNEGO POJĘCIA, BO SIĘ NA TYM NIE ZNAM"
|
Ale ich bronisz jak jakiś fanatyk, tak samo nie mając o tym pojęcia. Jakie mogą być inne przyczyny tego, że nie rozwiązali problemu instantowo? A soft JEST chujowy, bo to widać po prostu korzystając z niego. Jeśli tego nie widzisz, to znaczy że jesteś ślepo zakochanym w Riocie dałnem z koszulką "RIOT RULZ<333333"
|
Nie bronię ich jak fanatyk, ty za to oskarżasz ich jak największy hejter.
|
Dobrze dzieci. Jutro napiszemy do Droma niech obok tematu Cipsoft Sux do wyzalania sie dla dzieci Neo doda kolejny z tej serii, typu Riot Sux, i tam sie zalcie jak was Riot w dupe zjechal bo bierze wasze pieniadze a nie daje serwerow.
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 09:56. |