![]() |
|
@up
LOL! ROTFL! Padłem. :D http://www.youtube.com/watch?v=oJYaT...eature=related Wie ktoś gdzie to znaleźć. Bo theme ma ściągnięty, a samej postaci nie umiem włączyć. :/ @Balcon 2010 Powiem tak: Wyjazd zaliczam do udanych, choć twierdzę, że mogło by być lepiej. Panel Eeriona był bardzo fajny, na kolejnym miejscu podobał mi się pokaz AMV o 00:00 (Why so serious?) oraz późniejsze, a na końcu Onomatopejowy Konkurs Dubbingowy. A, i jeszcze "Stare vs. Nowe" też było całkiem OK. A co zrobił Grycan jak wrócił do domu? Zaś poszedł spać. ;) |
@up:
3 osoby (+ ty, ale nie wiem czy mnie zapisałeś) miały do mnie numer na koma, a nikt nie dał znać, że się zbieracie >.> |
Nie widziałem spisz, jesz czy srasz akuratnie. Zreszta, zbieralem sie w takim stanie, ze strudem myslalem nad tym, co mam zrobic, a co dopiero informowac ;)
|
Cytuj:
|
Kurde, ale mam zakwasy po ping-pongu na Wii i pieprzonym DDR o 4 rano xD
|
hehe. Wii potrafi zmęczyć :D
|
Gangrel mistrz ping-ponga po tym konwencie :D
@DDR - poszedlem tam z checia potanczenia, ale jak zobaczylem co wyczyniaja typy po 1,5 - 2 latach treningu, to sobie odpuscilem :D @Eerion: Chcialem sie pozegnac rano, ale jak zobaczylem jak smacznie spisz to nie mialem serca cie budzic :DDDDDD BTW. Wlasnie sie obudzilem, a spac poszedlem o 15:00 :P @Konwent: ogolnie spoko, ale mogl byc lepszy. Oprocz paneli Eeriona, karaoke o 2 w nocy, malowania rayzy o 5-6 rano, fajnych przebran to nie bylo niczego ciekawego :< Aha, moje zdanie podzielal tez jakis konwentowy weteran, ktory okreslil panele Eeriona jako najlepsze na konie :P |
No i foch. Madhouse zniszczył mi dzisiejszy dzień. 10 minut, 20-to minutowego odcinka HotD, to zachrzaniony recap. FFFFFFFUuuuuuu-
|
Grycan, przecież ty cały konwent przespałeś : D
|
Cytuj:
Więc się wyrównało. :D |
Cytuj:
|
Ja nie szedłem w ogóle, i też się dało. :P
|
Cytuj:
|
Panowie, pełna mobilizacja!
Potrzebuje scen do amv które będę robił. Chodzi o sceny - Randkowe ( najlepiej cały ep jakby taki byl) - jakies spacery po plazy, trzymanie za rączke, buzi buzi. - Lozkowe - ale nie jakies hentai tylko jak np. leza na/w lozku i dochodzi do niezreczno smiesznych sytuacji. Moga byc tez jak sie caluja czy cos ale blagam zadnych hentaiow. |
Sporo tego znajdziesz w Ef - tale of memories. Z tego co pamiętam, są i jedne, i drugie ;)
Nie mam tego na dysku, więc Ci nie powiem, które epy i które sceny konkretnie, ale nie będziesz mieć problemu, nawet gdybyś przypadkiem tego nie oglądał. |
Cytuj:
Sceny lozkowe z niezreczno smiesznymi scenami - dokuro-chan :D Randkowe - kazde anime |
AMV? Też się bawię. :D Ale nie wiem czy mi wyjdzie. :/
@anyway Dzisiaj stuknął mi 18-nasty rok życia. :D A imprezy i tak nie robię. ;) |
|
@Grycan
Wszystkiego najlepszego, w spoilerze prezent :> Ukryty tekst:
Nippah~! Corgar Frizz |
Ulubione anime dodane: Ippo xD
Właśnie jestem po jego debiutowej walce. Fajnie, bo dość dużo odcinków na YT wrzuconych i playlista się włącza i leci, a ja się ścierać nie muszę. Tyle tylko, że po angielsku, ale większych problemów nie mam ze zrozumieniem wszystkiego. ;) No i do moich zainteresowań do tej pory najbliższe anime, hihi |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 14:22. |
|