![]() |
|
@dzidzie
po prostu jestescie oboje debilami blady murzynie ;) z ostatniej chwil: Today, we have punished 5925 Tibia accounts for using unofficial software to play during the last weeks. These accounts have been identified by our automatic tool. Therefore, complaints about these punishments are in vain. Ojej, no lifery wyjda na ulice i beda okna tłuc xD |
pare osob dostalo. Moje acc wszystkie czyste :D
|
Matko co sie dzieje z tą Furorą.
Ze tak zapytam, naprawde chce wam sie tutaj grac? To jest juz spalony swiat. 40+ 200 lvli - all z vis/dusk. Na*******aja takie pojebance Spaawy klepiace 9 baniek expa dziennie. Ludzie na non-pvp byscie sie sprawdzili. Na dodatek tutaj nawet 7 lvle maja pro od polowy vis. Chce wysluchac opini na temat tego spalonego juz swiata. |
Oni juz nie graja for fan tylko for money :p Bo czy nastawianie po 5 botów i NIC poza tym nie robienie jest jeszcze grą ? Raczej nie. Aleee z drugiej strony im sie nie dziwie, wkoncu na tym mozna troche sobie zarobic na nic nie robieniu. Tak naprawde im wczesniej sie zrezygnuje z tibi tym lepiej, bo to naprawde nic nie daje (chyba ze sie jest tibijskim bisnesmanem ;D)
|
Haha Barcelona w finale :D:D:D
Linari odblokuj mnie :DDDDDDDDDDDDDDDDDDD |
@Up
To widzę ,że nie tylko mnie zablokował xd |
|
Te zdjęcia z dziećmi to trochę pod pedofile zachodzi
|
Ja tak patrze, nikt botów nie uzywa, wszyscy strach, ale fufora sobie radzi:
Spaaw 15h 15m Rodine 13h 45m Azor Danor 14h 0m JA I TAK JESTEM ZDANIA, ŻE TIBIA, NIE UZALEŻNIA! NIEKTÓRZY PO PROSTU LUBIĄ TROCHE W NIĄ POGRAĆ! |
Cytuj:
|
ta xD i chodzi z zosia z II "b" bo podobno takie najlepsze
|
noobs !!!! hunted.....
|
haha dzidzia jak ty miazdzysz
|
fantazje imargama. youen i imargam dajcie wasze zdjecia
|
Będę robił to co mi się podoba a 2 raz nie dam się już sprowokować ;]
|
Hytry (Leszku zwanym nekro), zagrajmy w MOMENT PRAWDY.
Ostatnie pytanie warte 250k: Czy nadal uważasz, że jesteś piękny? Pamietaj, że wycofanie się z gry jest równoznaczne z błędną odpowiedzią. |
każdy wygląda jak wygląda ale ja przynajmniej się przed kompem nie opalam
|
Cytuj:
A gdzieś indziej się opalasz? Wychodzisz czasem na dwór? Wiesz co to niebo (z Tibii się nie dowiesz)? Pochwal się swoimi wyczynami skoro stwierdzasz, że już nie przesiadujesz przed kompem. Gdzieś/Gdzie wyszedłeś w ostatnim miesiącu? |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 15:50. |
|