![]() |
|
Hytry jaki jestes taki jestes i nie mi ani nikomu z tego forum to oceniac, co najwyzej po twoich wyczynach tibijskich (gubienie pz na battle etc :P )...
Powiedz mi po co wogole z tym durniem wdajesz sie w dyskusje... ? W starciu z idiota nie masz najmniejszych szans, najpierw znizy Cie do swego poziomu a pozniej pokona doswiadczeniem... |
Cytuj:
W Tibii jak i RL jest ****** (w miejsce gwiazdek wstaw "najładniejsze" słowo jakie znasz) |
dobra -.- przyjebales sie do tego hytrego a sam jakbys mial jakies problemy ze soba hytry to spoko koles a po focie sie nie ocenia. i ważne info
Sir Leszcz[*] |
Hytry jest wporzadku i ma wielu prawdziwych przyjaciol w przeciwienstwie do karola ktory jest sam jak pionek;P
A nie sorry Karol ma pare kolegow na VT hahaah |
Leszek!
Jesteś nubem i peszek ;> Poszedłbyś do szkoły lepiej ,ostatnio podobno pojawiłeś się na rozdaniu świadectw ,żeby pożegnac się z klasą ,prawda? Niech zgadnę ,staminy brakło? |
Karolu Karolu.... rozbawiles mnie do lez :) spinaj sie dalej ;d
Co do chudniecia to jest to moja sprawa ( no bo przecierz facet z avataru to ja hahahaah) xD |
huehuehue to pewnie imargam on ma tak czajnik zryty HAHAHAHAHA dziecko z ADHD.
Dzis o 6.50 skilla pokazal jak Xespoza ganial <rotfl> |
Ej Infamia jestem ciekaw czym sie kierowales wybierajac ten nick .(zrozum mnie dobrze to zaden atak na twoja osobe;p)
|
Gralem Voyphoxem ( a raczej noobilem ) i chcial grac ze mna kumpel na furorze, to zalozylem konto nowe i myslalem sobie nad nickiem. Byla to lekcja polskiego, i czytalismy Pana Tadeusza. Uslyszalem wtedy w jednym z fragmentow owej epopei slowo "infamia". Jakos zapadlo mi ono na tyle, ze chcialem stworzyc postac o takim nicku, jednak podejrzewalem ze jest juz taki nick. Wtedy splynelo mi z nieba slowo nitroraptor. Polaczylem obydwa slowa laczac je w Infamia Nitroraptor.
the end |
hytry jest bez kitu dobry ziomek, jak jakies problemos macie to zapraszam do legnicy
|
Cytuj:
|
Zawsze sie przykladam do nickow :) .
dzieki edit Youen May 10 2009, 01:04:12 CEST Killed at Level 228 by Detektor Skonczyly sie zarty :) |
Za co padł?
|
bo mnie w*****al na tym tibia.pl ze hytrego jechal z tych roznych kont dzidzi
|
rusek ty jebana kurwo zebys zdechl arbuzojebco
|
Youen cry u Andrzeja?
|
Cytuj:
Wkoncu jeden sie nie bal i kur** Zyda dojebal pozdro Stachu. Pejson. |
|
Ehh mogles mowic ze go orasz tego dzieciaka bym sie przyłączył bo mnie tez tym w*****a kozaczeniem na forum chodz jestesmy po jednej stronie ale pizda is zawsze pizda nie karol?
|
Jułen może wkońcu na dwór wyjdziesz po 5 latach PG. Tylko 1 problem jest słońce jak tyle lat siedziałeś w piwnicy i expiłeś to będzie cie razić do Wigilij.
JUŁEN JEBIESZ KAŁKIEM KAKAŁKIEM I JEB SIE W CZOŁO :cup::cup::cup::cup::cup::cup::cup::cup::cup::cup: :cup: SMIERDZISZ SMIERDZISZ I S*******AJ BO CIE NIE LUBIE WYJEBKE MAM NA CIEBIE SMIECIU PLACZ DALEJ PACANIE WYPIEPRZAJ SMIERDZISZ ELVIS NADAL ŻYJE |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 03:58. |
|