![]() |
|
gdzie expic 47 rp? skill 80 dista
aktualnie siedze na smokach na dara ale tam troche bydla, tak wiec prosze o jakas miejscowke gdzie malo osob i idzie szybko poexpic ;) |
Witajcie moje kartofelki,
Gdzie ładnie poexpią 2x Master Sorcery z lvl<42 czyli z wszystkimi rózgami?? Głownie chodzi o tereny dla pacc (i fajnie wiedziec gdzie mozna pobić w yala, bo nieznam tamtejszych terenow. |
52 ed,46 mlvl: szybki exp może być z waste ( exp tak ze 150k, najlepiej bez utamy solo, na workerach wyciągam 100~k/h)
|
@up
100k/h jak na 52 ed to szybki exp ;) |
48 druid 43mlvl na non-pvp.
Gdzie wbic szybko 50lvl z lekkim waste ?(facc) |
Siemka.
Mam takie pytanie, mam 28lvl palka, skille 65/50. Aktualnie expie na guardach przed tym wejsciem do questa, nie narzekam. Jednakze mam okolo 3cc, a eq mam bardzo dobre, starczy mi spokojnie jeszcze na 10-30lvli. I tu rodiz sie moje pytanie: czy moge isc na dragi bez blokera? Czy lvl bedzie isc szybciej niz na guardach? A, i jeszcze, gdzie znajde jakis dogodny resp (niestety facc), gdzie beda wyskakiwaly po jednym? |
gdzie mógl bym expić druidem 48-50 lv na paccu żeby nie było waste i dobry exp?? druid ma 40 mlv.
|
Witam!
Mam problem z dobraniem expa dla teamu : 45rp i 45ed Skille są dobre jak na te lvl'e. Chodzi mi o dobry exp i mało ludz ponieważ posiadam blackskulla :) Próbowaliśmy ancienty ale exp nie jest największy. Możemy wychodzić na minus. |
Knight :)
Na czym expic?
32knigh bez pacc 3mlv 61/59<sword> eq :warrior helmet, knight armor, dragon shield, plate legi i bright sword.. aktualnie expie pod ms mumy/cryptshamery/beho...okazjonalnie dragony... Myśle czy nie wybrac się na poh cyce/minoski okazjonalnie jakiś gs.. mam 5k na ewentualne waste musze jak najczybciej wbic 35lv bo od niego jest dużo questów ;) więc kaski trochę będzie.. Poradzcie co zrobić? czy może doskilować? do jakiego skila i ile to zajmie? sorki za pisownie ale pisze na fasta ;D ThX |
@ponawiam 3 raz...
Gdzie expić 21 sorc z 22 mlvl (bez eq) , Eq : Hat of the Mad, Spirit Cloack, Dragon shield, Wand of dragonbreath, scarf. Chodzi mi o dobrego expa ale mam lagi i kicki ostatnio ;/ I jeszcze gdzie expić 59 ek full eq (mpa,dh,g legs,mms,ornamented axe,bohy,p ammy). Mam odblokowane yalahar, aktualnie expie na Mistrock ale jestem znudzony chociaż na exp nie narzekam 65k/h a loot niczego sobie. Szukam czegoś z podobnym lootem, tylko nie barby i zółwie bo rzygam nimi 2 Chary expie na tym samym koncie więc nie na sprzedasz |
|
@up guardy
@x2 up ponawia!!!! |
Cytuj:
|
Zaraz dostanę szału:(
5 raz ponawiam a tu mnie sie poprostu olewa ;/ Gdzie expić 21 sorc z 22 mlvl (bez eq) , Eq : Hat of the Mad, Spirit Cloack, Dragon shield, Wand of dragonbreath, scarf. Chodzi mi o dobrego expa ale mam lagi i kicki ostatnio ;/ I jeszcze gdzie expić 59 ek full eq (mpa,dh,g legs,mms,ornamented axe,bohy,p ammy). Mam odblokowane yalahar, aktualnie expie na Mistrock ale jestem znudzony chociaż na exp nie narzekam 65k/h a loot niczego sobie. Szukam czegoś z podobnym lootem, tylko nie barby i zółwie bo rzygam nimi 2 Chary expie na tym samym koncie więc nie na sprzedasz |
:d
Witam. Mam 24 druid (prawie 25). Eq: devil helmet, blue robe, plate legs (;(), dragon shield, necrotic rod. No właśnie. I nie wiem gdzie expić. Pacc nie mam. Prosze o szybką odpowiedzi :).
|
Gdzie expić
Pall 36 lvl Facc skille 75/63 [img=http://img266.imageshack.us/img266/1826/87091729.th.jpg]
|
@Eless
Tym sorcerer'em możesz iść na Tomby, ewentualnie możesz iść na Alchemist Quarter w Yalahar, a tym ek idź na dragi, też na Yalahar @oOoMiKooOo Guardy, Mount Sternum @Skocziu To samo, możesz spróbować na Poh'u |
Cytuj:
|
Cytuj:
@up dragi/ancienty ale radziłbym mlvl podrasować |
54ed, szybki exp może być waste
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 02:16. |
|