Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   Zdjęcia (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=24)
-   -   [Serwer] Pacera Thread (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=89072)

Xevez 17-07-2009 23:03

22:36 Lynda: I ask thee, Xevezq, will you honour your beloved Dragon-Croop and will you stay at each other's side even through the darkest as well as lightest hours of life?
22:36 Xevezq [159]: yes

http://img195.imageshack.us/img195/4199/slubzkropem.png

krop jest koks;*

Ivoos 17-07-2009 23:05

pedauy x\\\\\\

Kanq 17-07-2009 23:23

Xev@

Gej :D o nie zadajesz sie z bexarem nubem z malutkim :D

Arannn 17-07-2009 23:34

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Kanq (Post 2600828)
Xev@

jestes lizodupem od pierwszego swojego posta

Gaula 17-07-2009 23:44

Dobra dobra fajnie bylo ale sie skonczylo
Wiec zacznijmy od pocztku mimo ze jestes moim kolega to przeginasz...
tak tyramy experta bo to no lifer , fak nie lubie go ale w gruncei rzeczy prawda jest tak, ze przeginasz bo jak narazie to Ty na*******asz z lvl bo chcesz byc top ,zeby niby te no liferzy jak dasty nie przegonili, ty musisz sie dowartosciowywyac taka prawada expert mial racje musisz byc top, ale niegadajmy o nim bo tez na*******a ostro te twoje slynne demon legi zajebiscie sieczyles byles przez chwile top qrwa nie tyraj tych ludzi prawda jest taka ,ze to ty tu smrodzisz wklejaj ss zstaw ich i bedzie all gralo chcesz jechac expeta jedz go na privie mimo ze mam go w dupie tzn nei ochodzi mnie to co on robi to zbalzniles sie i mimo ze jests moim kolega to czytaj co on pisze ,bo te ss byly przypadkowe a zreszta nie o tym mailem pisac ;/ ogolnie daj na looz i nie pytaj kim jestm ,bo nei powiem , bo focha strzelisz i tez bede dla ciebie no lifem

Oooo2 17-07-2009 23:50

Aran ty jebany skurwysynu co sie tak uczepiłeś słowa "lizodup" starzy cie w chuja robią i musisz im lizać dupe czy co? jebana kurwo nie czepiaj sie nikogo ss'ów bo sam masz chujowe jak morda variego i teksty kiributiri czy chuj jak on tam ma jebany mongoł. kurwa jesteście takimi rolasami że to chuj nikt was nie lubi wszyscy mają was w dupie a dalej piszecie skurwysyny... Jesteście takimi zjebami że bijecie rekordy. Starzy sie na was wyrzywają biją was to musicie odreagować pizdy nie? najlepiej na forum bo jesteście "inkoguto" (ironia cepy).
i nikt was nie znajdzie. Moge sie założyć ze jakbyście podali imie i nazwisko ulice i miasto to starzy by was składali jak puzzle jakby tam wpadła połowa pacery i pewnie innych servów bo moge się założyć ze wy niedojeby jak tutaj macie przerwe to pierdolicie głupoty gdzie indziej jebane pierdolce skurwysyny.

Arannn 17-07-2009 23:52

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Gaula (Post 2600849)
tak tyramy experta bo to no lifer , fak nie lubie go ale w gruncei rzeczy prawda jest tak, ze przeginasz bo jak narazie to Ty na*******asz z lvl bo chcesz byc top ,zeby niby te no liferzy jak dasty nie przegonili, ty musisz sie dowartosciowywyac taka prawada expert mial racje musisz byc top, ale niegadajmy o nim bo tez na*******a ostro te twoje slynne demon legi zajebiscie sieczyles byles przez chwile top qrwa nie tyraj tych ludzi prawda jest taka ,ze to ty tu smrodzisz wklejaj ss zstaw ich i bedzie all gralo chcesz jechac expeta jedz go na privie mimo ze mam go w dupie tzn nei ochodzi mnie to co on robi to zbalzniles sie i mimo ze jests moim kolega to czytaj co on pisze ,bo te ss byly przypadkowe a zreszta nie o tym mailem pisac ;/ ogolnie daj na looz i nie pytaj kim jestm ,bo nei powiem , bo focha strzelisz i tez bede dla ciebie no lifem

nie jestes moim kolega

Oooo2 17-07-2009 23:54

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Gaula (Post 2600849)

Przyłączam się... Mimo że obu mam w dupie ale jakbyście sie nie wyzywali to by było inaczej i nie pierdolcie zaraz ze ze mnie no lifer czy noob bo mam to w mięśniach zwieraczo-odbytniczych pizdy ten thread nie może być od zdjęć kurwa mać?

Oooo2 17-07-2009 23:57

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Arannn (Post 2600862)
nie jestes moim kolega

Wiemy... Nie masz kolegów... :(;(

Arannn 17-07-2009 23:59

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Oooo2 (Post 2600868)
Wiemy... Nie masz kolegów... :(;(

mysle ze to ty nie masz dlatego napinasz z anonimowego konta :(

Oooo2 18-07-2009 00:04

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Arannn (Post 2600870)
mysle ze to ty nie masz dlatego napinasz z anonimowego konta :(

ja pierdole co ty masz banie... Filozof z ciebie taki że chuj... jak to wywnioskowałeś wiedźminie :o tak czy inaczej sam powiedziałeś ze nie jest wiec jak wiadomo mozna sie domyśleć że jak on nie jest to nie masz skurwysynie :) zresztą nawet koledzy mają cie w dupie już (jeżeli masz)

Arannn 18-07-2009 00:11

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Oooo2 (Post 2600880)
ja pierdole co ty masz banie... Filozof z ciebie taki że chuj... jak to wywnioskowałeś wiedźminie :o tak czy inaczej sam powiedziałeś ze nie jest wiec jak wiadomo mozna sie domyśleć że jak on nie jest to nie masz skurwysynie :) zresztą nawet koledzy mają cie w dupie już (jeżeli masz)

ty nawet posta nie umiesz napisac, moglbym cie nazwac deroso

Oooo2 18-07-2009 00:22

A ja ciebie mógłbym nazwać jebana kurwa mongolska pierdolona przez stado pingwinów.

metyn22 18-07-2009 00:42

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Oooo2 (Post 2600891)
A ja ciebie mógłbym nazwać jebana kurwa mongolska pierdolona przez stado pingwinów.

Nie można być pierdolonym przez stado pingwinów jednocześnie

Xevez 18-07-2009 01:26

on napisał, że jednocześnie?xddd

Kreeze 18-07-2009 01:33

@Zatar~ fail

@topic
Admina, kurwaaaa!

Ivoos 18-07-2009 03:03

http://img529.imageshack.us/img529/7877/24999898.png

Boxar_firaz_mlodszy 18-07-2009 08:11

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Kanq (Post 2600828)
Xev@

Enzos ty jednak jesteś pojebany, co cie obchodzi z kim on sie zadaje patrz lepiej na siebie(a co tylko tobie można na pacerce pomagać?? nie tylko ty tu grasz)... I tak do tego to sam masz małego

Croop 18-07-2009 11:29

Siema koksy, krzew koks

Boxar_firaz_mlodszy 18-07-2009 11:34

Level

71
http://img174.imageshack.us/img174/5...stjuzwbity.jpg

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 19:16.