![]() |
|
22:36 Lynda: I ask thee, Xevezq, will you honour your beloved Dragon-Croop and will you stay at each other's side even through the darkest as well as lightest hours of life?
22:36 Xevezq [159]: yes http://img195.imageshack.us/img195/4199/slubzkropem.png krop jest koks;* |
pedauy x\\\\\\
|
Xev@
Gej :D o nie zadajesz sie z bexarem nubem z malutkim :D |
Cytuj:
|
Dobra dobra fajnie bylo ale sie skonczylo
Wiec zacznijmy od pocztku mimo ze jestes moim kolega to przeginasz... tak tyramy experta bo to no lifer , fak nie lubie go ale w gruncei rzeczy prawda jest tak, ze przeginasz bo jak narazie to Ty na*******asz z lvl bo chcesz byc top ,zeby niby te no liferzy jak dasty nie przegonili, ty musisz sie dowartosciowywyac taka prawada expert mial racje musisz byc top, ale niegadajmy o nim bo tez na*******a ostro te twoje slynne demon legi zajebiscie sieczyles byles przez chwile top qrwa nie tyraj tych ludzi prawda jest taka ,ze to ty tu smrodzisz wklejaj ss zstaw ich i bedzie all gralo chcesz jechac expeta jedz go na privie mimo ze mam go w dupie tzn nei ochodzi mnie to co on robi to zbalzniles sie i mimo ze jests moim kolega to czytaj co on pisze ,bo te ss byly przypadkowe a zreszta nie o tym mailem pisac ;/ ogolnie daj na looz i nie pytaj kim jestm ,bo nei powiem , bo focha strzelisz i tez bede dla ciebie no lifem |
Aran ty jebany skurwysynu co sie tak uczepiłeś słowa "lizodup" starzy cie w chuja robią i musisz im lizać dupe czy co? jebana kurwo nie czepiaj sie nikogo ss'ów bo sam masz chujowe jak morda variego i teksty kiributiri czy chuj jak on tam ma jebany mongoł. kurwa jesteście takimi rolasami że to chuj nikt was nie lubi wszyscy mają was w dupie a dalej piszecie skurwysyny... Jesteście takimi zjebami że bijecie rekordy. Starzy sie na was wyrzywają biją was to musicie odreagować pizdy nie? najlepiej na forum bo jesteście "inkoguto" (ironia cepy).
i nikt was nie znajdzie. Moge sie założyć ze jakbyście podali imie i nazwisko ulice i miasto to starzy by was składali jak puzzle jakby tam wpadła połowa pacery i pewnie innych servów bo moge się założyć ze wy niedojeby jak tutaj macie przerwe to pierdolicie głupoty gdzie indziej jebane pierdolce skurwysyny. |
Cytuj:
nie jestes moim kolega |
Cytuj:
Przyłączam się... Mimo że obu mam w dupie ale jakbyście sie nie wyzywali to by było inaczej i nie pierdolcie zaraz ze ze mnie no lifer czy noob bo mam to w mięśniach zwieraczo-odbytniczych pizdy ten thread nie może być od zdjęć kurwa mać? |
Cytuj:
Wiemy... Nie masz kolegów... :(;( |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
A ja ciebie mógłbym nazwać jebana kurwa mongolska pierdolona przez stado pingwinów.
|
Cytuj:
|
on napisał, że jednocześnie?xddd
|
@Zatar~ fail
@topic Admina, kurwaaaa! |
|
Cytuj:
|
Siema koksy, krzew koks
|