![]() |
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
31 pall (27%) do 32,
skille : 70/50 eq: dragonka,belted,plate legi, rs, steel helmet,scarf, kase mam (50k) świat gdzie gra okolo 300 osób, wszystko oprócz : -mount stermun, i cyc kampu za thais. Jeżeli chodzi o kazzordon bradzo bym prosił link do tibi earth ponieważ nie orientuje się zabardzo w nazwach tych kompalni. FACC ; ]] Z góry bardzo dziękuje :) |
@UP
PoH , Guardu , Minosy w mintwall ? |
35knight facc skile 68/69 jade do 70/70
eq: -c arm (od 40 g arm) -k legi -bohy -crus -p ammy -medusa (od 40 vampirka) swiat pvp gdzie mozna expic? kasy na poty mam |
29 lvl kina eq dobre, bez PACC non-pvp. Jakieś rady?
|
Mam 48 Ed z 40 mlv +3 , 3 najlepsze rózgi mam. I mam pytanie gdzie expić żeby był dobry zarobek a gdzie expic żeby było male waste , na 0 lub letko na plus??
|
Cytuj:
Zlota sporo,spadaja tez kamyki czy scarab coiny. |
46 knight 75/75 eq dobre,kasa jest
Chcialbym wiedziec gdzie mam expic Myslalem nad dragami ale nie wiem w ktorym miejscu mi sie oplaca |
Cytuj:
A te dsy to gdzie ghostland? jak coś w venore mieszkam xD |
Cytuj:
|
41 Palek
76/68 rh paladin armor blue legs boh demonka p ammy ?? |
@up Zapewniam cie, że nie piszesz poprawnie po Polsku. Nie masz przecinków dwukropków nie dajesz kropek. Ojoj
Ponawiam moje pytanie 29 kina gdzie expić zarówno na FACC, jak i PACC? |
Cytuj:
pacc - d lair darashia facc - d lair venore @up DC. |
Ponawiam 39 Palladyn i 30 Druid
|
facc
15 druid 14 mlvl skill x/18 eq dark helmet scarf blue robe beholder shield plate legs leather boots moonlight rod szybki exp (tak do 25 lvl) i kaską nie pogardze |
Cytuj:
Amazon Camp Soldiery w Kazoo + czasem jakies guardy |
PACC
25 ms 22 m lvl < z eq> eq: focus cape hotm guardian shield leather boots i wand od 22 lvla legów nie nosze ze wzgl. na oszędność capa |
Gdzie expić 29 lvl z Pacc kina?
|
gdzie expic z
60 lvl ed z paccem z yalahar bez waste |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 05:47. |
|