![]() |
|
Kurwa Wszyscy Nie Macie Życia !b)
|
"co rude to wredne"
musisz byc rudzielcem , moze sam sie wyfarbowales lol ---- rotfl: Ukryty tekst:
http://img139.imageshack.us/img139/1665/morelagb6.jpg |
Tak xD! Dzidzia ma rację. W sumie jakby nie patrzec ,to rudy generalnie jest wnerwiającym kolorem.
Może na plecach rosną mu rude włosy i o tym nie wie <lol2>. Zajebisty masz ten śloniowy anal xD! Myślałem ,że jebnę. To nie był Hytrus przypadkiem?... A nie ,ten słoń żył. |
Cytuj:
I chciałbym żebys mi dokopał słownie. Bo narazie do wazelina wycieka z twoich postów. Kiedys yolen wchodzil w zadek innym a teraz wchodzi sam sobie ;) Uzależnionych w Vis/dussk jest dużo. Chcesz przykładów ? Katrila. @Zoodix Dzidza/yolen to pleb nawet nie warto dyskutowac . |
Jak dla mnie klikanie bota nie jest uzależnieniem. Wyobraź sobie chłopa ,który zamiast kliknąc dziennie 2 x bota ,steruje ręcznie charem przez ileś tam lat.
Wyjątki są zawsze ,więc ktoś musi byc uzależniony. Mimo wszystko wole jołenowi mówic "Dzidzia";> i nie wynika to z "wazeliniarstwa". Poprostu podobały mi się te słonie i elos. BTw cZytam to forum może od 5 dni i nie wiem póki co jak mam ci dopierdolic ,jeśli nawet nie znam twojego nicku ,a osobiście nic nie mam do twojej osoby. Może tyle ,że często bredzisz. |
Prosze Was. Dajcie spokoj z uzaleznieniem kogokolwiek. Kazdy niech sobie gra ile chce, nikomu krzywdy z Was nie robi ;)
|
Wiesz... mnie to nie przeszkadza. Niech sobie będą uzależnieni ,ich życie.
Wbij to temu UP do głowy ;> |
Nie widze w tym sensu. Kazdy ma prawo posiadac swoje wlasne zdanie i ja je szanuje, co nie oznacza ze sie z nim zgadzam.
|
|
Gratz ;p
Huj ,że lans (wiem ,pisze się chuj ,ale ja uznaję tylko taką wersję:-)). Ja też szanuję czyjeś zdanie ,ale denerwuje mnie ciągłe podkreślanie ,że chłop zakończył już grę i każdy inny jest uzależniony. Można to powiedziec raz i koniec. |
Cytuj:
O uzależnieniu juz mi sie nie chce produkowac. Co moje to powiedziałem. Ja pasuje. |
Dopalacz i inni mają problemy sami ze sobą i zarzucają je innym. To była cała prawda o was. (tych co zarzucają jakieś uzależnienie czy inne cholerstwo innym)
|
@up
szalona 16nastka powiedziala co wiedziala . |
Masz cos do mojego zioma?!XDDD
|
ja gram w tibie 20h dziennie i co ? moja sprawa >.<!
|
ajj ludzie widze ze polowa ma problem kto ile siedzi przed kompem ;s niech sobie siedza i te 24/7 i chuja zrobicie omg ludzie kazdy gra ile chce ;s
|
Głodny głodnemu wypomni.
|
Wiecie wogóle co to za temat ? " Hyde Park (Furora) " jeśli się nie mylę można tu o wszystkim pisać o Furorze jak i o innych sprawach .
|
Mmmm złe masskicki nawiedziły tibie !
|
Kurwa! Poszedłem się zabawic wracam i co widzę?! Kurwa!! 5 botów padlo. Grr...
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 09:18. |
|