Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   O wszystkim i o niczym (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=20)
-   -   Wydarzenia sportowe (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=121450)

Xiges 02-09-2007 22:13

(**)

ManUtd Zdobędzie mustrzów Angli bo oczywiście żadzi :D

Calen Futh 02-09-2007 22:36

Cytuj:

ManUtd Zdobędzie mustrzów Angli bo oczywiście żadzi
@up: Nie kompromituj siebie i Manyoo pisząc tak. Teraz sobie jakiś obiektywny człowieczek spojrzy na Twojego posta, w którym piszesz, że Manyoo "żądzi" i pomyśli, że Manchester musi być do dupy skoro ma takich fanów, którzy o słowniku ortograficznym nie słyszeli ;<

Raul 02-09-2007 23:00

Czy Barcelona potrafi wygrać jakiś mecz bez pomocy sędziego?

BlueMaster 02-09-2007 23:16

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Raul (Post 1637081)
Czy Barcelona potrafi wygrać jakiś mecz bez pomocy sędziego?

Nie ;)To oczywiste,co wygrałem? :-)

@edit
MóJ 100 POST na forum tibi.pl
Dziękuje i obiecuje no spam :P

Calen Futh 02-09-2007 23:32

@up: To było pytanie retoryczne ;< Anyway, źle odpowiedziałeś.

@edit: Wooo ! Wezmę przykład z Pana up i też się popodniecam moimi postami ! Tak więc : Madafaka ! To mój 110ty post w tym temacie xd Jestem roxior xd

@topicz: Nic tylko czekać teraz do następnego weekendu na nowa kolejkę naszych ukochanych europejskich lig ;*

BlueMaster 02-09-2007 23:43

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Calen Futh (Post 1637155)
@up: To było pytanie retoryczne ;< Anyway, źle odpowiedziałeś.

@edit: Wooo ! Wezmę przykład z Pana up i też się popodniecam moimi postami ! Tak więc : Madafaka ! To mój 110ty post w tym temacie xd Jestem roxior xd

@topicz: Nic tylko czekać teraz do następnego weekendu na nowa kolejkę naszych ukochanych europejskich lig ;*

No pewnie ;)A ja dobrze odpowiedziałem

Mlecziii 03-09-2007 00:47

Co do MU nie obraził bym się jakby odpuścili ligę angielską i skupili się na lidze mistrzów bo już dawno ją zdobyli :) Calen Futh w tę sobotę chyba są eliminację do euro 2008 wiec na ligi europejski trza czekać 2 tyd.

Monte 03-09-2007 01:02

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez BlueMaster (Post 1637183)
No pewnie ;)A ja dobrze odpowiedziałem

Wiesz co to jest pytanie retoryczne?

Najbardziej z tego wszystkiego cieszy mnie, że WHU przyjęło dzielną postawę na ten sezon. Mam nadzieję, że zajmą miejsce premiowane grą w P.UEFA ;- )

Man U zaczyna zwyciężać. Wisełka goni Ległą ostro. Czego chcieć więcej?

Raul 03-09-2007 01:05

Real Madryt rozklepał Villarreal na ich stadionie 5:0. Barcelona powinna się uczyć pięknej gry.

Hellraiser 03-09-2007 02:03

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Monte (Post 1637332)
Wisełka goni Ległą ostro. Czego chcieć więcej?

Cholernie, cholerna racja. <hug>

Maggic 03-09-2007 02:46

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Raul (Post 1637340)
Real Madryt rozklepał Villarreal na ich stadionie 5:0. Barcelona powinna się uczyć pięknej gry.

Święte słowa...

Yoh Asakura 03-09-2007 16:04

Manchester United znowu na ustach całej Anglii. Jednak nie z powodu fantastycznej gry, a przez imprezę, jaką zorganizował kilka dni temu pomocnik klubu, Cristiano Ronaldo.
Portugalczyk zaprosił do swojej willi przyjaciół oraz... pięć prostytutek. Panie z agencji przyjechały taksówką z oddalonego o 60 mil Leeds! Panie bawiły się przednio. Pływały nago w basenie i przymilały się do gości. Na fotkach widać między innymi biegającego w samych slipkach piłkarza "Czerwonych Diabłów", Andersona. Jak widać, nowy zawodnik Manchesteru szybko znalazł wspólny język z gwiazdami tego zespołu.
Źródło: onet.pl
No, no, Ronaldo to rozrywkowy chłopak ;)

Articuno 03-09-2007 16:17

Ten kto napisał o PRYWATNYM życiu gwiazdy diabłów powinien dawno stracić pracę. Wiecie, ile ludzi prostytutki zamawia? Dlaczego nie napiszą o Wieśku z Olsztyna? Po za tym, co kogo obchodzi co Ronaldo robi w życiu, wizytówką piłkarza, jest to co robi na boisku, a nie po za nim.

Calen Futh 03-09-2007 17:18

Tak się bawi ! Tak się bawi ! MAN-CHE-STER ! xD!

Badzo 03-09-2007 22:22

oj brawo Polacy!!
tony parker zamknięty! :] :]

Articuno 03-09-2007 22:38

Myślę, że jednak przegramy. Ale z kim my tu gramy? Parker, Diaw...? To jest kosmos dla nas. Jeśli tak będzie grać ze Słowenią powinniśmy wygrać :)

Calen Futh 03-09-2007 23:11

Radwańska dostała baty dzisiaj, ale jak sam spiker mówił - to nie jest wina złej techniki czy braku umiejętności- Ona po prostu zmęczona tym turniejem była. Anyway - zaszła dalej niż sie spodziewałem i tak

gyagen 03-09-2007 23:42

co tu tak Cicho..Barcelona kradnie Real zwycięża w świetnym stylu...:faceoff:

Mlecziii 04-09-2007 19:55

Up bo połowa ubolewa ,że sie szkoła zaczęła :D
A teraz rzecz o której chciałem napisać czyli powołania do rep. polski na mecz z portugalią .Chyba połowa piłkarzy takich jak (Kuszczak,Fabiański,Kaźmierczak,Zurawski,Matusiak) grają za zasługi lub dlatego ,że są dobrych zespołach europejskich kurzy zasilają główni ławkę rezerwowych .Brak mi Jelenia który jest według mnie jednym z lepszych graczy w polsce na dodatek dodatek gra w głównie podstawowym składzie Auxerre .Jeśli będzie polska wygrywać to może nawet sobie powoływać gośći z 4 ligi ale jeśli czekają nas takie wpadki jak z armenią to .... Wole nie myśleć o tym xd

Pawio 04-09-2007 20:42

Lol! piszcie tu co chcecie fani MU Arsenalu i CFC ale i tak to Liverpool lideruje :D
a chelsea nielubilem a teraz tym bardziej bo sedzia im zalatwil remis w tatym spotkaniu, powinna byc komisja teraz i 2 pkt dla lvierpoolu a -1 dla chelsea

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 01:29.