![]() |
Ktos fajna ma pasje. Kupe !!!:D
"Szacuken" dla niego :D:D Tez zmenilem avatara ale tylko na jeden dzien:) Musze przewertowac ta strone cala;p bo naprawde ciekawa:) |
Cytuj:
Bo slabo widac ;pp No wiesz, zawsze mozna zalozyc jakas gildie... kocham kupe lub cos xD Ale teraz ty tez jestes kotek, kotq:* :D A jaki sexowny i muskularny! @topic folari wbil 100. moze naie mam najnowszych wiadomosci, ale przynajmniej to nie offtop:D |
Ty to potrafisz zbajerowac ;);*
Folari gz 100 :D:D:D |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
moze oni jej wcale nie kochaja (szubrawcy!) . |
Kupe tylko kocha Gotic ;)
|
Cytuj:
Zamiast pieprzyć browarka byś wypił póki Raksu jest :D /Jojo |
Cytuj:
Trzeba bedzie skoczyc ..w Dabiu! |
1:1
Talton
Jun 20 2007, 10:44:24 CEST Killed at Level 57 by Raul de Bar and by Magican Inferno Odrazu mowie ze filmu niema ;p @down No wiesz musielismy sie ogarnac ;) |
Cytuj:
gratz |
Chłopaki, dajcie sobie spokój z tą wojną. Konflikt wyssany z palca, liczba fragów jak słusznie zauważył Sesef, oszałamiająca więc proponuję wspólne szydełkowanie albo turbo-bierki pod wodą.
|
Graty dla Nokisa I Qano za anhi ! :)
|
@Neez
Avangers chcialo wojny nie my. Wiec jak chca miec spokoj to musze kupic tzw parcel i wyslac pare crystal coinsow ;) |
Cytuj:
Poza tym, ja się nie "wpiepszam" :) , tylko wyraziłem swój pogląd na sprawę. |
Cytuj:
a kto ci powiedzial ze ja gram w Tibie?? Czuje sie obrazony.. Co do mojej ortografii naszego ojczystego języka sie nie wpiepszaj po raz kolejnyX( __________________________________________________ _______________ Dla Faktow Max Mariusz Kolonko??:kon: |
Ostatnie 4 strony są do usniecia.
Oprócz kilku postów... |
Cytuj:
@Neez Ponawiam swoje pytanie, jestes van lub xeni?:D |
Cytuj:
Do glx raz ; p /Jojo |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 14:03. |