![]() |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Gdy usłyszałem że LtK wygrało wojnę poczułem się jak wtedy, kiedy PiS pokonał PO w wyborach :S...
|
Cytuj:
|
|
Co ma znaczyć invite suva do ltk?:o
|
A czy ja mówiłem coś że CG ma lepszy skład i dlatego wygra ? Poprostu Vorst nie ma zgrania wogóle i dlatego nie ma szans..
Fregonka Dorpaz się nie przejoł to czemu chciał się wypłacić jako jeden z pierwszysch tylko pewnie dostał taki payment że mu sie odechciało ; > |
@Zywi
widze jakies ciekawe newsy masz o dorpazie ; D @Slayer czy kto tam pare stron wczesniej wole pozostac hunted niz grac z ludzmi ktorzy nie maja honoru ( tak wiem pephy pedal polske sprzedal i poszedl do ng , ale tam zawsze bylo moje miejsce) ale przyklad rotana i spolki pokazuje jak nisko mozna upasc ratujac swoja dupe (aka. rotan zostawia ET w potrzebie a gdy on jest w potrzebie tworza ltk) skad wiecie ze nagle teraz mu sie nie zachce czegos podobnego ;). Zreszta cieszcie sie pu/óki mozecie bo juz widze jak cg daje grac polakom i hiszpanom na tym serwerze. @Ltk Play as you were to die tomorrow. @ CG vs V jak dla mnie to wynik jest oczywisty . O&o Zielaq. |
@zielaq
tylko jest taka roznica ,ze do rotana przylaczyli sie ludzie huntowani ,wiec zwisa im to czy byc hunted nie logowac sie wogole itp czy walczyc |
Honor w Tibii? To juz poczatki mieszania sie tej gry z realem. Uwazaj p3ps.
|
@Freg
no powiedzmy ale nie dokonca @Slayer Honor w Tibii ? a czemu uwazasz to za cos dziwnego ?nie musze na nic uwazac bo doskonale umiem podzielic te dwie rzeczy rl/tibia. skoro uwazasz ze honor nie jest potrzebny w Tibii lub nie ma go to to samo mozna powiedziec o kumplach ze to nie sa moii kumple ? |
Misiek no teraz dales plame lamo jedna mala :P poniewaz jak bylo twoje miejsce w ng jak cie zajebali za zbyt wysoki lvl cieciu malinowy :P to powiem raz :P druga sprawa wyplaciles sie tak samo jak rotan :P tylko tyle ze nie pekowales polakow w wojnie et/ls :P sorki misiek ale teraz przesadziles :D lubie cie wrecz kocham :D sorki musza wiedziec ze tworzymy pare :D ale przeszlsoci sie nie wypieraj :P to ansze dziedzictwo :D:D:D:D:8o8o8o
slayer : jak dla ciebie honor to sprawa rla to normalnie mnie rozbawiles :D na caly tydzien :D ile ty masz lat 10 ?? 11 ?? :D |
jak ktos zna spooilera w rl to niech mu ladnie przekarze ze do 22 dzisiaj ma zwrocic kase "Szaman Amidamaru" on wie za co
pozdroX(X(X(X(X( |
@Wuja
wiesz ze ja tez Cie lubie wrecz kocham :D ale tak raz. nie wyplacilem sie jak rotan tylko odszedlem PO wojnie a nie w trakcie jak inni to co sobie ludzie dopowiedzili to juz ich sprawa Cytuj:
Cytuj:
tak moje miejsce jest w NG i tam pozostane. <3 Wujas |
Miske ja tez cie kocham :D ale pierdolisz :D poruchales przez weekend i ci sie we lbie poprzestawialo hahahahahah :D:D:D:D
Misiek :* |
xDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
|
o w ciul ale kirojku kochany wez sie nie rozpedzaj zielak jest tylko moj ostatnio mu odpuscilem ale on wie co go czeka przy next meetingu <sex>:cup::cup:
|
ale to bedzie glupie co powiem
spoko podziele sie ze wszystkimi xDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD haha |
tibia connecting homos :D
no to teraz bedzie gorzej niz z krzeslem ; P |
i powstana koszulki ,bede bronil tibii plastikowym przyjecielem
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 21:19. |