![]() |
22:07 Neztas [179]: hi
22:07 Chemar: Ah, the wind brings in another visitor. Feel welcome Neztas. 22:07 Neztas [179]: fibula 22:07 Neztas [179]: yes Pozdro dla Zielpera który powinien składać klocki lego a nie rymy <3 |
powiedzialem fibula 2 razy pod rzad niedobry oszust zly zly i dolaczam sie do pozdrowien
|
@up.
Ahaaa ! //Metek. |
Cytuj:
|
Cytuj:
no to znów coś zaczyna się dziać... |
No musi sie cos zaczac na to czekam 3 lata...
|
oO
Miniek : Oct 16 2007, 21:30:27 CEST Killed at Level 190 by Zielper'archer and by Asteus Maerius Burns Oct 16 2007, 20:36:48 CEST Killed at Level 96 by Neztas and by Pilapil Wojna ? czy jakies PK ? |
Po Twoich postach to bardziej wydaje mi sie ze zaliczasz sie do kretynow "czy jako tak"
Co do raperow,przejrzalem was obydwu... WY JESTESCIE Z VERBY!!! Pozdrawiam i zycze powodzenia we wbijaniu fragow. |
Cytuj:
|
@Zielp
Ile Ty masz lat? 9-12? Moja siostra w 2 gimnazjum wykazuje o niebo większy poziom intelektualny niż Ty... Skończ z tymi bluzgami bo tylko bana zarobisz i tfuj kolega sie fkuży |
Cytuj:
|
zilper ty gupku niemondry ty
|
Cytuj:
Co do wojny, itd. jakoś z tego, co widziałem, co Polacy podczas bitw robią mam duże wątpliwości… i naprawdę nie wiem, jaki by lider nad nimi zapanował, skoro jak ostatni mówił: „Lejemy pana A ma trapa”, a ktoś z nich na to: „Lejemy pana B on nie ma pacca” i ¾ drużyny słucha się drugiej osoby, no to sorry, nie zawojujecie. Ale ludzie się podobno zmieniają, więc może, może… |
Cytuj:
To sie chyba specjalna szkola nazywa, aye? //Metek. |
Dobrze Anum powiedziales..bardzo dobrze.. no ale zobaczymy co polaczki zrobia
|
Róbta coś bo chce sobie filmy pooglądac ;<
|
Tymczasem w Arcanium coś się dzieje, po dość ogólnikowym poście Firenza Mewtu opuszcza Arc i zakłada swoją gildię.
|
Cytuj:
|
wiec let's dance zielper,moj ty kochany asslickerze,ciekawe jak dlugo ze Swe pozadzisz :D a moge sie zalozyc,ze jakby Polaczki wygrali odrazu zmienilbys front a twoje rymy sa do kitu..
|
nie wierze ze everanor tak sie zmieniles byles takim porzadnym obywatelem poprostu nie wierze dlaczego taki zly jestes powiedz mi nie pamietasz jak cie po pupci klepalem na rączkach nosilem naprawde nie pamietasz ...
|
| Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 23:03. |