![]() |
moj problem z lagami juz sie skonczyl wiec chyba cos tam robia albo poprostu naprawili mi bo mieli dosycmoich codziennych telefonow ;)
|
Ja od 2 tygodni, dzien w dzien do nich dzwonie i jakos mi nie naprawili xD Dalej wykrecaja sie tracertami, ktore im wyslalem ofc jakis tydzien temu, odpowiedzi nie ma do dzisiaj.. :]
|
Cytuj:
|
a i jeszcze jedno za kazdym razem prosilem o technika bo twierdzilem ze administracja i tak nie da odpowiedzi i przychodzili panowie i wkoncu trafil sie inteligentny pan ktory zalatwil maja sprawe
|
to ja mam dekoder multimedi , wypozyczylem film i po 6 minutach piszze ze sie skonczyl i czy chce jeszcze raz ogladac...
|
Cytuj:
|
patrzcie ludzie na tego cyrkowca sorbeta, wchdzi i tylko komentuje wszystkich wypowiedzi po kolei... gdzie sie rodza takie dzieci? żyd?
|
Cytuj:
patrzcie ludzie na tego cyrkowca mario, wchdzi i tylko wymysla bajeczki... gdzie sie mutuje takie stwory? arab? Po prostu skończ do mnie pisać, ja już wcześniej skończyłem, i będzie ok. |
Umcy
No to was oświece.
Czytając ten temat myślałem ze to naprawde ich wina a tymczasem tadam. Dziś byłem w MM i okazuję się ze problem polega na tym ze kiedy mamy inernet np 512 to wysyla sygnal 512 tak. Kiedy powiekszymy sobie do 1mb wtedy sygnal pozosaje 512 a internet i te wszystkie testy pokazuja 1mb. bumbum. Rada;Idzcie do mm poproscie o technika który zwiekszy wam sygnal i bedzie cacy. Edit: Wlasnie zadzwonil do mnie technik ze to "mało prawdopodbne ze to problem z ich strony -.-" W huja se lecą. Kazali przysłąc tracert noobs ;/ |
@up
No, ale co masz na myśli? Chodzi ci o to, że rzekomo powiększają z 512 na 1mb/s, a dalej jest 512mb/s i dlatego lagi? OMFG. Zresztą ja mam od początku 1mb/s i nic nie zmieniałem i mam lagi jak chuj. Powoli tracę cierpliwość. Binladen pl0x zbombarduj MM : < |
Adapter
@exero
Bylbym wdzieczny jakbys podal mi e-mail multimedi ( zgubilem hehe ) @up Ja mam lagi od wrzesnia..Miliony telefonow i tak laggi :/ |
[email protected]
Prosze Cie bardzo ;f Lagi lagi lagi lagi lagi lagi lagi lagi lagi lagi lagi lagi lagi =/ ;CCCCCC |
Cytuj:
LAGI LAGI LAGI LAGI LAGI LAGI LAGI LAGI LAGI LAGI LAGI LAGI LAGI LAGI : << ;(;(;(;(;(;(;(;(;(;(;(;(;(;(;(;(;(;(;(;(;(;(;(;(;( ;(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:( jaki spam :confused: Właśnie wysłałem kolejnego maila z serji "MultiMedia halp me pl0x lagi" ; / ciekawe co odpowiedzą. |
Cytuj:
druga sprawa to technik wyjasnil dlaczego to tak Dziala - stronki dzialaja Normalnie bo stronka do wyswietlenia pobiera jakies dane i jak sie wyswietli tych danych juz nie pobiera a tibia i inne Gry aby dzialac potrzebuje ciaglej Wymiany Danych miedzy serwerem a twoim kompem a jak u mnie lacze bylo przeciazone to lagowalo z tej wlasnie przyczyny no i technik przy mnie zadzwonil do swojego kierownika zeby upchneli mnie na mniej zatloczony rejon no i udalo sie ! ps. jak tak patrzylem na Te wykresy lacza z roznych rejonow to 70% bylo zatloczonych tak jak moje! |
@up
Czyli najlepiej "zaprosić ich do siebie" ? |
jak pisalem wyzej zawsze prosilem o technika bo wiedzialem ze z administracji i tak nie oddzwonia!
|
I jak, zadziałało? Nadal posiadasz nasze ukochane lagi? :]
|
Adapter
@Litin_Kaire
Wielkie dzieks @up U mnie oni byli raz na dwa-tygodnie od wrzesnia ale i tak laggi i ostatni zamiast mi sie w nocke powiekszac 2x spada mi 2x X(..Czasami po ich wizytach dalo sie z 1 h pograc ale potem laggi..JEDNA WAZNA RADA POD ZADNYM POZOREM NIE DAJCIE SOBIE WMOWIC ZE LAGI TO WASZA WINA!!! |
banczo z jakiej dzielni jestes? i czy lagow juz nie masz? u mnie byl technik chuja zrobil :) jak cos ja ztrz; ]i problemy od 3 miesiecy ponad
|
@up
Ja też zatorze. : ] @top Jaaa. Dziś takie lagi, że wogle się grać nie dało. |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 00:10. |