![]() |
A może jakaś ulga z 20 gp za wczorajszy hot evening? :D
|
@up
Nie mieszaj mi tu zycia osobistego z zawodowym. A pozatym nie przyjmuje zaplaty w naturze =d @2x up Mowi sie trudno masz jeszce 25,5h na skolowanie tych 50 giepesow a i ciesz sie z niskiego wymiaru kary : ) Wasz Kosti. |
Cytuj:
|
Hah ale sie obłowie :D
cel osiagniety -> rozładowana sytuacja na forum :PP ale te paymenty to nadal sa na powage :D zeby was trzymac w ryzach uhuhu xDD! Wasz Kosti. |
No to Ci się udało :D Wielkie gratz
|
@up
[forum fajt style]On mi poprostu lwlazi w dupe tak ze az w jego miescie wazeliny zabraklo i musial na alegro dokupywac a to wszystko dlatego bo nie chce placic paymentu[/forum fajt style] nie bierz tego do siebie jbc to tylko zarty xD A tak rly to dzieki =D Wasz Kosti. /\ jescze was to nie w*****lo? :D |
@UP
Lol! To jest zaje*iste ;) More plax! Przynajmniej się nikt nie kłóci. Ale wątpię, by potrwało to długo.. :( |
@up
Jest zajebiste, bo ciebie nie ma na tej liscie od Paymentów ;( A niestety ja i nie którzy jestesmy i skąd wezme ci te 50 giepe? ;/ |
@Darkkz
Teraz mnie wyzywasz a w tombie taki zesrany byłes ze mi zaplaciles u.U :evul: Dopóki nie zaczniesz rozumiec tego co pisze to nie chce mi sie z toba gadac. |
@up
Bo wtedy solar mial 70 lvl+ huAHuahahaa xDDD |
Cytuj:
Holasz ma na myśli duriela a nie solara :p |
Cytuj:
A co do PA na forum NiE ZaplacE bedzie war^^ |
@ All HUNTED
Jestem free!!11111!!!, a to chyba za to ze zalatwilem seliarowi brass helmet :]:] |
Ja pierdole, nie podniecajcie sie tak tym, myslicie, ze bohy sa jakies zajebiscie drogie? lol...
Bardziej oplacalo mi sie zaplacic, bo bp byl warty 30 k~ @holu Btw.Jak taki wielki pker jestes to czemu nie przyszedles sam pizdo?:evul: |
napewno wiekszy pker od ciebie.
Nie takich kozaczkow ubijal... Tylko nie pomyslcie ze mu kurwa chce "lizac dupe" czy cos bo tylko mowie prawde |
Po to sie idioto przychodzi w kilku zeby trapnac i kazać placić, takto bys spierdolil, nie rozumiesz zbytnio chyba jeszcze co to PVP, trap etc...
|
@Up
Nie no sorry, mowicie, ze jestem takim noobem to przeciez sam bys sobie dal rade -.-"nie wiem czym wy sie tak podniecacie lol:cup: @Down po 1 palant to ty jestes po 2 mialem destroy fields po 3 dostawalem takie combo, ze ledwo co wyrabialem z manasami po 4 nikt z was nie byl takim debilem(no moze ty)zeby nie walnac fire field w miejscu gdzie wygasl xD |
@up
ty taki pg a stales wtedy jak pizda w miejscu i nie wiedziales co zrobic...n awet nie wiesz co to destroy fieldy palancie. |
@Gorti i Solar
LoL, nie skumaliscie tego?... Chodzilo o to że wczesniej to nie mógl pokozaczyc bo solar mial 70 lvl i nic by nie zrobił wam... teraz kozaczy bo jak coś to Solar go obroni ^^ (na bank by go zawolal) Gorti prezciez ten szczyl nigdy nie mial pewnie 70 lvla to o czym ty myslisz ;/ |
Siema all Wiedro z tej strony :D pisze z tego nicku bo do siebie nie umie sie zalogowac a nowego ten nie umie zalozyc :/ I NOOB
Wiec tak zaczne od Solara niby se z nim wszystko wyjasnilem niby jest spoko a powiedzial glupstwa na moj temat Deosicie i nie umie tego odkrecic. Dziwne? Nie bo jest tylko pionkiem w grze a nie krolem... Teraz kilka słów na ubijenie pl przez pl po war! Ja osobiscie nie pojde do war old playerzy mnie znaja i wiedza ze nie lubie sie bic... ale jak bedzie wojna to OSOBISCIE Wiedrem pojde na all mozliwe akcje zeby ubic Deosita. A co do pl ktorzy sa w gildiach jakich sa mam wlasna wyrobiona opinie. Jedni sa tam bo mysla ze beda bespieczni inni z przymusu a jeszcze inni z swoich prywatnych powodow. Ich sprawa Mi osobiscie nic do tego :) z czescia z wam pisalem na tibi wiec wiecie o co chodzi... nie all musza wiedziec :P A i ci co są niby w SA i nic nie robia to malo trakich jest... wiekszosc cos robila/ribi do teraz ale mniejsza z tym myslcie se co chcecie a wasze klotnie nie udowadnia niczego PoZdRo all BrO |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 21:34. |