![]() |
Btw, Komisarz, dzięki wczorajszemu OB nie musisz aktualizować levelu w profilu na forum ;)
[edit] Btw, Happy Valentines Day! http://www.fat-pie.com/love.htm @down Raczej Szwedzko-Polski... |
Cytuj:
|
Cytuj:
Wy*******aj z tego forum trolu zjebany. SPAMSPAMSPAMSPAMSPAMSPAMSPAMSPAM...(SPAM) Btw.Eter mi chodzilo, ze od was padali leaderzy a od nas tylko jak ktos to powiedzial biegajace magicwale? |
omg :D przecież to nie my :D ani anima :D co jak co yoorkiem mój pies latał ;d vicem podobno papuga grała, a crią kot perski :d co wy nie wiedzieliście?;oooooo looooooooooool co kolesie <lol2> nie wiedzieli tego <hahaha>
|
Cytuj:
Sorry za przezywanie, ale moze najpierw spojrz na siebie zamiast pierdolic farmazony o innych :) Jak chcesz mozemy porozmawiac w trakcie jakiegos ob, tylko napisz kiedy masz ochote, zamiast jebac na forum propagande :) POZDRAWIAM XD |
Cytuj:
Nie mowie ze na 100% na Vicu gral ktos inny, jednak to troche dziwne nie? Tym bardziej ze jeszcze niedawno Vic nie mial nic przy Utani Gran Hur, a z moich doswiadczen wynika ze jak ktos nie ma w hotkeyach "opispoczarze to rzadko to zmienia. Ale jak juz mowilem to tylko poszlaki... A trzeba przyznac ze to jedna z najladniejszych bitew na ziemiach Morgany :) |
Zdecydowanie najciekawsze i najkrwawsze ob w całej historii Morgany. Gratulacje obydwu stronom. Jeszcze chciałbym powiedzieć wszystkim tym napinaczom, aby przestali, bo to nie o to chodzi. Psujecie tylko wizerunek waszych gildi, i wszystkim polakom, którzy grają na morganie. Naprawdę, nie tędy droga.
Pzdr. |
^ XD?
Wesołych walentynek panie i panowie :> |
Ty kurwa Yoorkey moj kot nie jest Perski, zwykly Burasek ale hotkeye buchal ladnie xD :evul:
22.40 Kino Bambino _/ |
ob jak ob kupa miesa i tyle
gz dla rise jestem ciekawy jak by to wygladalo nad carlin tam sie chyab eternitas lepiej czuje niz ank |
Z tego co mi wiadomo na Xavrassie gral typ z Titani (Unit jakis)
Na Fureyce karal Russel (Albo jakis inny typ z Titani) Na Sepiritzie jakis tam szwed tez chyba z Titani Shopithia tez walczy inny owner bo gadalem z nim ostanio Mysle ,ze jest jeszcze troche innych. Tylko ,ze nas to gowno obchodzi kto gra na waszych charach:) Nie wiem po co te gadanie.Dajcie sobie juz z tym spokoj ;) |
Cytuj:
Czemu tylko rise klnie na tym forum ?? Jesli rise wygra i bedzie panowac na tym swiatem i widzac jak nie którzy pisza ze co 2 slowo sa ****** ONI I WLADZA to obstawiam ze bedzie wyglada ONI I PA wescie sie opanujcie i pokarzcie ze polacy maja jakas kulture osobista |
Cytuj:
|
@Gumball (kontynuacja twojej myśli :P)
No kilkoro dzieciaków robi opinie całej gildii :P Pozwalacie im na to, to wasza sprawa... Gdyby nie te dzieciaczki co chary pokupowały i kozaczą gildia byłaby naprawdę w porządku :) Ale mięso armatnie (i to bogate) też jest potrzebne. Pozdrawiam :) |
Cytuj:
Ahhh ta elokwencja... i ten polot :) |
Na Xavrassie pewnie znow Xoo z Titanii siedzial :p.
|
Cytuj:
|
Tak sie czepiacie, tak sie czepiacie ... a na was graly Kopengi :P( nie na wszystkich) wiecie skad to wiem ?
21:17 Chaehmehm [49]: utani gran hur """" GRRRRRRRRRRRRRR <3 ;] (Pkowanie kopengi Jan 31 2008) 21:19 Eldiwo [119]: utani hur """" GRRRRRRRRRRRRRR <3 ;] ( Wczorajsze Open Battle) Prosze bardzo, i tylko teraz nie mowicie, ze to my lamiemy zasady :( |
skoro oceniasz tak tylko z powodu tego opisu, wiec victeronem grał na bank niemiec jakiś... to nie mógł być on, przecież nie ma polskiego opisu utg... o nie...
|
Cytuj:
A i jeszcze jedno, w Rise sa sami Polacy, zadnych Niemcow :) |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 19:53. |