Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   Morgana (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=188)
-   -   Wojna Na Morganie (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=161711)

Gogar 14-02-2008 17:01

Btw, Komisarz, dzięki wczorajszemu OB nie musisz aktualizować levelu w profilu na forum ;)

[edit]
Btw, Happy Valentines Day!
http://www.fat-pie.com/love.htm

@down
Raczej Szwedzko-Polski...

kl0su 14-02-2008 17:03

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Komisarzyk (Post 1899278)
No ty w koncu wiwesz najlepiej.

translator polsko szwedzki dobra sprawa

Car-los 14-02-2008 17:28

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Gumball (Post 1898847)
tak z ciekawosci komu wczoraj vic odal passy zwidkowi czy katrlili ? wszyscy znaja pvp vic

Twoja stara grala wczoraj na Victeronie, lol nie wiedziales o tym?:O
Wy*******aj z tego forum trolu zjebany.

SPAMSPAMSPAMSPAMSPAMSPAMSPAMSPAM...(SPAM)

Btw.Eter mi chodzilo, ze od was padali leaderzy a od nas tylko jak ktos to powiedzial biegajace magicwale?

Yoorek 14-02-2008 17:30

omg :D przecież to nie my :D ani anima :D co jak co yoorkiem mój pies latał ;d vicem podobno papuga grała, a crią kot perski :d co wy nie wiedzieliście?;oooooo looooooooooool co kolesie <lol2> nie wiedzieli tego <hahaha>

Tensz-in 14-02-2008 17:32

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Interigento (Post 1899246)
na victeronie gral xomeus, na polowie charow rise grala anima z aldory, piechtolot, masakrowiec i jeszcze ktos tam.

prawda jest taka ze sami nie dajecie sobie rady to dajecie innym swoje postacie, prawdziwi ownerzy postaci z gildi rise sa warte tyle co nic,
tak czy siak to wygramy, to kwestia czasu.

Wami grala Titania i chuj ci w dupe.

Sorry za przezywanie, ale moze najpierw spojrz na siebie zamiast pierdolic farmazony o innych :) Jak chcesz mozemy porozmawiac w trakcie jakiegos ob, tylko napisz kiedy masz ochote, zamiast jebac na forum propagande :) POZDRAWIAM XD

Barnabhinio 14-02-2008 17:38

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Tensz-in (Post 1899338)
Wami grala Titania

Tyle ze oni nagle nie zaczeli nie mowic po szwedzku :/

Nie mowie ze na 100% na Vicu gral ktos inny, jednak to troche dziwne nie?

Tym bardziej ze jeszcze niedawno Vic nie mial nic przy Utani Gran Hur, a z moich doswiadczen wynika ze jak ktos nie ma w hotkeyach "opispoczarze to rzadko to zmienia.

Ale jak juz mowilem to tylko poszlaki...

A trzeba przyznac ze to jedna z najladniejszych bitew na ziemiach Morgany :)

Kino_00 14-02-2008 17:58

Zdecydowanie najciekawsze i najkrwawsze ob w całej historii Morgany. Gratulacje obydwu stronom. Jeszcze chciałbym powiedzieć wszystkim tym napinaczom, aby przestali, bo to nie o to chodzi. Psujecie tylko wizerunek waszych gildi, i wszystkim polakom, którzy grają na morganie. Naprawdę, nie tędy droga.

Pzdr.

Ion_Sky 14-02-2008 18:04

^ XD?

Wesołych walentynek panie i panowie :>

Macjei 14-02-2008 18:38

Ty kurwa Yoorkey moj kot nie jest Perski, zwykly Burasek ale hotkeye buchal ladnie xD :evul:

22.40 Kino Bambino _/

Aata 14-02-2008 19:22

ob jak ob kupa miesa i tyle

gz dla rise jestem ciekawy jak by to wygladalo nad carlin tam sie chyab eternitas lepiej czuje niz ank

Kafffffar 14-02-2008 19:25

Z tego co mi wiadomo na Xavrassie gral typ z Titani (Unit jakis)
Na Fureyce karal Russel (Albo jakis inny typ z Titani)
Na Sepiritzie jakis tam szwed tez chyba z Titani
Shopithia tez walczy inny owner bo gadalem z nim ostanio
Mysle ,ze jest jeszcze troche innych.

Tylko ,ze nas to gowno obchodzi kto gra na waszych charach:) Nie wiem po co te gadanie.Dajcie sobie juz z tym spokoj ;)

Gumball 14-02-2008 19:59

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Car-los (Post 1899332)
Twoja stara grala wczoraj na Victeronie, lol nie wiedziales o tym?:O
Wy*******aj z tego forum trolu zjebany.

SPAMSPAMSPAMSPAMSPAMSPAMSPAMSPAM...(SPAM)

Btw.Eter mi chodzilo, ze od was padali leaderzy a od nas tylko jak ktos to powiedzial biegajace magicwale?

naprawde ?? niewiedzialem

Czemu tylko rise klnie na tym forum ??
Jesli rise wygra i bedzie panowac na tym swiatem i widzac jak nie którzy pisza ze co 2 slowo sa ****** ONI I WLADZA to obstawiam ze bedzie wyglada ONI I PA wescie sie opanujcie i pokarzcie ze polacy maja jakas kulture osobista

Madzinia 14-02-2008 20:01

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Barnabhinio (Post 1899247)
Po szwedzku ale co oznacza nie mam pojecia :/

BTW. Armatyz owi nie pomogl nawet bot :/

Wlasnie co oznacza ten koment skoro go sobie ustawiles?

jaki bot kurwa ty jesteś jakiś pierdolnięty , znam armatyza na rl co wystarczy by stwierdzić że on nie umi zainstalować ventrillo na kompie (osobiście mu robiłem) a co dopiero włączyć bota i umieć go ustawić , w ogóle ty jesteś jakiś niedojebany czy co jakieś kurwa swoje teorie w tej swojej pojebanej podświadomości snujesz , najpierw kurwa przedstaw jakiś dowód a później dopiero oskarżaj

Endrju88 14-02-2008 20:06

@Gumball (kontynuacja twojej myśli :P)

No kilkoro dzieciaków robi opinie całej gildii :P

Pozwalacie im na to, to wasza sprawa...

Gdyby nie te dzieciaczki co chary pokupowały i kozaczą gildia byłaby naprawdę w porządku :)

Ale mięso armatnie (i to bogate) też jest potrzebne.

Pozdrawiam :)

Endrju88 14-02-2008 20:08

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Madzinia (Post 1899663)
jaki bot kurwa ty jesteś jakiś pierdolnięty , znam armatyza na rl co wystarczy by stwierdzić że on nie umi zainstalować ventrillo na kompie (osobiście mu robiłem) a co dopiero włączyć bota i umieć go ustawić , w ogóle ty jesteś jakiś niedojebany czy co jakieś kurwa swoje teorie w tej swojej pojebanej podświadomości snujesz , najpierw kurwa przedstaw jakiś dowód a później dopiero oskarżaj

Ahhh ta elokwencja... i ten polot :)

Arturo Soprano 14-02-2008 20:08

Na Xavrassie pewnie znow Xoo z Titanii siedzial :p.

Jaz' 14-02-2008 20:13

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Kafffffar (Post 1899586)
Z tego co mi wiadomo na Xavrassie gral typ z Titani (Unit jakis)
Na Fureyce karal Russel (Albo jakis inny typ z Titani)
Na Sepiritzie jakis tam szwed tez chyba z Titani
Shopithia tez walczy inny owner bo gadalem z nim ostanio
Mysle ,ze jest jeszcze troche innych.

Tylko ,ze nas to gowno obchodzi kto gra na waszych charach:) Nie wiem po co te gadanie.Dajcie sobie juz z tym spokoj ;)

Ojj, Kafar coś słabo poinformowany jesteś ^^

Yoorek 14-02-2008 22:16

Tak sie czepiacie, tak sie czepiacie ... a na was graly Kopengi :P( nie na wszystkich) wiecie skad to wiem ?

21:17 Chaehmehm [49]: utani gran hur """" GRRRRRRRRRRRRRR <3 ;] (Pkowanie kopengi Jan 31 2008)
21:19 Eldiwo [119]: utani hur """" GRRRRRRRRRRRRRR <3 ;] ( Wczorajsze Open Battle)

Prosze bardzo, i tylko teraz nie mowicie, ze to my lamiemy zasady :(

Soul's 14-02-2008 22:22

skoro oceniasz tak tylko z powodu tego opisu, wiec victeronem grał na bank niemiec jakiś... to nie mógł być on, przecież nie ma polskiego opisu utg... o nie...

Yoorek 14-02-2008 22:24

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Soul's (Post 1899989)
skoro oceniasz tak tylko z powodu tego opisu, wiec victeronem grał na bank niemiec jakiś... to nie mógł być on, przecież nie ma polskiego opisu utg... o nie...

Nie, ja po prostu chcialem zauwazyc to, zeby nie wmawiali nam, ze sharujemy/lamiemy zasady, skoro ludzie z Eternitas/Roxando Crew nie sa swieci ..

A i jeszcze jedno, w Rise sa sami Polacy, zadnych Niemcow :)

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 19:53.