![]() |
Kolejna prosba:
Witam ponownie,
moja 2-ga postac urosla w sile. Sorc - 19lv - 23mlv (wlasnie sie za niego zabralem) - skille 18/21 - eq: crown helmet, skull staff, blue robe, dwarven shield (wlasnie zbieram na vampa), brass legs (mysle o crown) oraz leather boots ;/. Dodam ze jestem w Carlin i prosze Was teraz o podanie miejsc gdzie moglbym chodzic na polowania ;). |
Dzięki Xan, co do poziomu - jasne że nie schodzilibyśmy na -2! Tak się ciekawie czy sorc by nam czegoś nie przyzwał i byśmy poszli on + drut + ja... np. 2 mino archery? ^^
|
Pytanie mam knighta serpent sowrd p-set dark helm dwarven shield dam rade przy skilach 60\60 cycki
?? |
Dixi, mi jakoś szło na 47.43 ale nie polecam w ten sposób. IMHO dasz radę, ale dobrze by było gdybyś załatwił sobie lepszą tarczę.
EDIT: co do teamu... ten sorc ma lvl 31 -.- |
Chodziło mi o loot taki do użytku własnego a nie na sprzedaż, ale z tego wynika, że dobry loot do noszenia trzeba kupić tak?
|
@Kamil~: Co to jest "minotwal"? :p
@Xziom: Roty w MoTLS @Sir~: Nie ma za co ;) Im więcej osób w teamie tym mniej run schodzi więc exp byłby ekonomiczniejszy @Dixi~: Dużo UH by szło... Kub BSa i jedziesz :) @R0onin: Zazwyczaj tak właśnie się robi.. :p |
Mam pytanko
Gdzie mógłbym poexpić? Jestem knightem 16 lvl skille 52/55 4 mlvl(używam uhów). Wydaje mi sie ze mam dosc dobry eqip jak na ten lvl: fire sword, dragon shield, restzy nię będę mówił. Czekam na odpowiedzi, najlepiej byłoby gdyby expiło tam mało ludu i mało high lvli. B)
|
Tak sobie myślę, że sorc by coś przyzwał - np. mino archery i pall by poszedł w cholere. Ja bym sobie drutem zrobił IHy i jedziemy?
BTW: Niedługo mam zamiar poprosić o przyjęcie do Metal Militia... ale najpierw pobawie sie moim obecnym avatarkiem :evul: |
@Tex~: Soldki... Ale tam sporo ludzi... I high levele wracają z guardów... To może ghoule... Trochę mniej luda :)
@Sir~: Jak macie ochotę na taki hunt to proszę bardzo :) |
Thx
Dzieki Xan Arcanist ale gdzie znajde respawn miej więcej 15 ghouli, lub coś koło tego. Narazie chodze na cyce, mino g i beholdery ale tam jest dużo ludzi więc szukam nowego miejsca.
|
Skile 48/36
Palladyn. 12 lvl. Gdzie expic? A moze trenowac dalej? Ale na czym? I do jakiego Skile trenowac? |
Czy na skilach 60-59 p-set serpent sword dwarven sheild dark helm lvl 17 czy dam expic na cycach??
|
@Dixi~: Za dużo UH by szło... Odradzam...
@DJ~: Dobij skille do 50 i poziom do ~17 i bij ghoule i DSy... @Tex~: Pólnocno- zachodnia dziura na ghostlandzie... Poziom -2... Tylko uwaga na scorpiony... |
a jesli jestem knightem na 14lvlu zeskillami 37/29?
mam serpent sworda i dwarwen szilda, plate armor i legi? |
Gdzie moge expic na 27 lvl 33 mlvl tylko niemowcie guardy bo tam do jednego wkolejce trzeba stac :P
|
Gdzie moge poexpić, braktycznei bez stary uhów - knight 25vl skille 72/71 4mlev, eq: c-armor, t-schield, bs ?
|
@Wojt~: Katedra... UHy schodzą ~1 na pół godziny...
@azuri: DSy z HMMów... Lub dragi z blokerem... @Cahir~: Roty i dwarfy... |
mam pytanie z jakimi skilami i lvlem bede mogl spokojnie huncic wampy ??
|
gdzie expic z lvl 37, skillami 62/63, GS, K armor, P legs, Crus Helmet?
|
@Yami: Katedra lub cyce
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 00:06. |