Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   Azura (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=200)
-   -   Nephilims vs Wanted (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=215206)

Gorrath 12-09-2009 12:22

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Kiniol (Post 2645880)
Jakby nie bylo ,ten jakto nazwales "plebs" robi 5x wiecej niz wasi wszyscy supporterzy razem wzieci + wiekszosc waszych nowych vt kolegow.

Bo nastaly takie czasy ze moga sie bawic w wojne nie ryzykujac zbyt wiele, wiedzac ze kazdemu bedzie szkoda wbic ujota na jakims 40lvlu wiec ida i sie piora w normalnych czasach by sie po nich tylko przebieglo i doskonale o tym wiesz... a oni zachowuja sie jakby naprawde zdzialali cos wielkiego, wypisuja fragi w commentach choc uderzyli kogos trzy razy ze swojej rozdzki i sie ciesza na osiedlu kogo to oni nie sfragowali :D

Yours Waszka

Johny Cross 12-09-2009 12:48

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez tajemniczy111 (Post 2594424)
waaaaaaaaakaaaaacjeeeeee ludzieeeeeeeeee wyjdzcie z domow !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

SZKOOOOOOOOOOOOOOOLAAA!! ludzie wyjdzcie z tibi O.o

Zegea 12-09-2009 12:52

Autodamaged post.

Archimendus 12-09-2009 13:12

@Zegea
I znowu popełniasz błędy...
Jak kiedyś wymęczy 50 lvl, to będzie dobrze. ;)

Eloth' 12-09-2009 14:03

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Bichowsky (Post 2645816)
ta ale on ma fraga chociaz na kims a ty galy o*******asz za pro molterusowi i prujesz sie tylko tutaj na forum, kupuj pacca i zapraszam do tanca

Za pro? Jeszcze Molterusowi? Ladnie masz na****ne w bani. To jest po prostu moj najlepszy kolega ktorego poznalem w tibii i go szanuje tak jak on mnie szanuje. Poza tym nie wiesz kurwa kim on jest, a sam sie prujesz:/ Ja w ogole nie uznaje takiego czegos jak Pro moze to przez to, ze Haos 3/4 serwera w ch**a na protekcje zrobil. A ty skoro taki "PRO" to daj swoj nick, a nie sam sie "prujesz" na forum i wydaje mi sie, ze bardziej niz ja=] Co do pacc'a to pare osob wie dlaczego nie kupie narazie pacca, a tobie chuj do tego ..i..

Triu 12-09-2009 14:14

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Kiniol (Post 2645880)
Jakby nie bylo ,ten jakto nazwales "plebs" robi 5x wiecej niz wasi wszyscy supporterzy razem wzieci + wiekszosc waszych nowych vt kolegow.

Raz - oni robią tylko tyle, że swoją postacią zajmują jedną kratke więcej na bitwie.

Dwa - jak juz Lyoth wspomniał, to banda low leveli, na ktorych nikt nawet nie może wbić fraga. jakbyście przyszli jakimś ósmymi levelami to było by to samo.

Trzy - nasi supporterzy robią dużo dużo DUŻO więcej od waszych.

@A jak jesteście tacy cwani, to zaakceptujcie wojnę z Wanted, wtedy dopiero zobaczymy (mówie o Breakbeat~). Bo z tym systemem pvp przyszły takie czasy, że byle gówniany 44 sork lub 50 palek może pyskować i kozaczyć do dwusetnych leveli...

Artemon 12-09-2009 17:53

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Gorrath (Post 2645942)
Bo nastaly takie czasy ze moga sie bawic w wojne nie ryzykujac zbyt wiele, wiedzac ze kazdemu bedzie szkoda wbic ujota na jakims 40lvlu wiec ida i sie piora w normalnych czasach by sie po nich tylko przebieglo i doskonale o tym wiesz... a oni zachowuja sie jakby naprawde zdzialali cos wielkiego, wypisuja fragi w commentach choc uderzyli kogos trzy razy ze swojej rozdzki i sie ciesza na osiedlu kogo to oni nie sfragowali :D

Yours Waszka

Weź pod uwagę, że nie każdy się tak zachowuje, tylko są to poszczególne osoby.

Skończcie już pierdolić kto jest lepszy z ortografii, z takimi rzeczami won do pani profesor od języka polskiego.

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Triu (Post 2646027)
Raz - oni robią tylko tyle, że swoją postacią zajmują jedną kratke więcej na bitwie.

Dwa - jak juz Lyoth wspomniał, to banda low leveli, na ktorych nikt nawet nie może wbić fraga. jakbyście przyszli jakimś ósmymi levelami to było by to samo.

@A jak jesteście tacy cwani, to zaakceptujcie wojnę z Wanted, wtedy dopiero zobaczymy (mówie o Breakbeat~). Bo z tym systemem pvp przyszły takie czasy, że byle gówniany 44 sork lub 50 palek może pyskować i kozaczyć do dwusetnych leveli...

Bądź łaskaw pochwalić się swoim nickiem, to pokomentujemy Twój supporting.

tajemniczy111 13-09-2009 01:22

Czemu wymagasz tego od niego, skoro sam ukrywasz swoj?

zjadlemcukierka 13-09-2009 09:01

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez tajemniczy111 (Post 2646478)

A Ty jesteś ten Sirkiks co jak zaczynałem gracz dopiero to wyrywał laski pod depo w Thais? :D

bo to bylo tak:
stoję przed depo jak to 8 lvl
stal tez Sirkiks
stalą tez jakaś noobka(famale)
Sirkiks podchodzi i zaczyna wyrywać
"Hej mała, jak tam, co powiesz.."
no ale noobka nawet nie zareagowała
no to Sirkiks tak
"Ej a wiesz ze jestem drugi w rankingu na serwerze ?"

Acriati 13-09-2009 10:02

@up

TAK ZGADZAM SIE!

Z tego co slyszalem to Jacek stoi pod klubem i jak zobaczy fajna laske to szybko podbiega i wyskakuje z tekstem
" Hej mala, wiesz ze mam duzego?....

Laska sie peszy i odchodzi a on krzyczy

...KNIGHTA NA AZURZE !!!!!

8o8o

tajemniczy111 13-09-2009 10:24

Polska mowa, trudny jezyk.

Artemon 13-09-2009 14:35

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez tajemniczy111 (Post 2646478)

Ależ ja nic nie ukrywam. Na forum.tibia.com był parę razy podany nick mojego maina, poza tym popytaj kolegów z gildii to Ci powiedzą. :p

Bichowsky 13-09-2009 16:48

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Eloth' (Post 2646017)
Za pro? Jeszcze Molterusowi? Ladnie masz na****ne w bani. To jest po prostu moj najlepszy kolega ktorego poznalem w tibii i go szanuje tak jak on mnie szanuje. Poza tym nie wiesz kurwa kim on jest, a sam sie prujesz:/ Ja w ogole nie uznaje takiego czegos jak Pro moze to przez to, ze Haos 3/4 serwera w ch**a na protekcje zrobil. A ty skoro taki "PRO" to daj swoj nick, a nie sam sie "prujesz" na forum i wydaje mi sie, ze bardziej niz ja=] Co do pacc'a to pare osob wie dlaczego nie kupie narazie pacca, a tobie chuj do tego ..i..

akurat haos jesli o pro to w chuja nie walil bo sam paymenta mu placilem za jakiegos czopa wiec zamknij morde krecie

a poza tym podziel sie z nami dlaczego pacc nie kupujesz, moze maly huncik u nep i dlatego teraz lizesz wanted chodz na poczatku wojny mowiles ze wystapilbys przeciwko wanted

Powolniak 13-09-2009 17:34

wszędzie to samo - fora internetowe, commenty na portalach,
pełne ludzi próbujących udowodnić swoją wyższość nad pozostałymi

pierdolcie się wszyscy ,i, :D

_Tegax_ 13-09-2009 18:39

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Powolniak (Post 2646838)
wszędzie to samo - fora internetowe, commenty na portalach,
pełne ludzi próbujących udowodnić swoją wyższość nad pozostałymi

pierdolcie się wszyscy ,i, :D

Toś pokazał gdzie sroki srają...

Powolniak 13-09-2009 19:23

fgcvgbn,,m,mn;k.

:cup:

Eloth' 13-09-2009 19:51

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Bichowsky (Post 2646814)
akurat haos jesli o pro to w chuja nie walil bo sam paymenta mu placilem za jakiegos czopa wiec zamknij morde krecie

a poza tym podziel sie z nami dlaczego pacc nie kupujesz, moze maly huncik u nep i dlatego teraz lizesz wanted chodz na poczatku wojny mowiles ze wystapilbys przeciwko wanted

Zrozum, ze mam wyjebane w hunta nie? To jest tylko gra, a widze, ze ty wydarzeniami z gry sie ekscytujesz za bardzo. A w sumie chuj ci do tego czemu nie bede mial pacc'a narazie;] Kto ma widziec to wie. I na zakonczenie ci napisze, ze dupy nie lize^^ W sumie zalezy kto jak interpretuje to co ktos napisze.

Lord_Parowka 13-09-2009 21:19

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Bichowsky (Post 2645641)
moze def detali z nami ale dla mnie to sa najwieksze ciule jakie sa na azurze, gorsze niz turasy. a eloth powiedz mi co moze zrobic 50 najt na faccu ktory jest memberem dusk? po prostu zenada ;]

nice try, nabralem sie na początku...

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Siggurdius (Post 2645860)
kazdy orze jak moze, ale bratanie sie z jakims plebsem to tylko wyraz waszej maksymalnej desperacji, byle wygrac ta wojne, hehe.

nie wiem kogo nazywasz plebsem, tylko sie zaloguje a Ty juz jestes w pzecie hahahaha, juz nie wspomne jak po Ciebie idziemy ;d, aczkolwiek skoro jestesmy takim plebsem to czemu tak slabo wam idzie?

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Triu (Post 2646027)

to czmu nie wygrywacie?? proste...

"Bo z tym systemem pvp przyszły takie czasy, że byle gówniany 44 sork lub 50 palek może pyskować i kozaczyć do dwusetnych leveli..."- to czemu nie grasz takim 44 sorkiem?

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Gorrath (Post 2645942)

Yours Waszka

szkoda że nie umiecie nas zabic nawet jak biegamy ze skullami po calym miescie :/

Bichowsky 13-09-2009 21:24

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Lord_Parowka (Post 2647002)
Kim ty kurwa jestes, to ze raz ustapilismy, to nie znaczy że damy sie obrażać! mam nadzieje że dojdziemy do porozumienia, bo jak nie to nie skończy sie na tym że ja odejde.

o nie nie odchodz nep~ bez ciebie i twoich ciulowatych kolegow nie wygraja wojny, pomysl o milionach neutrali co ucierpia na tym

Lord_Parowka 13-09-2009 21:43

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Bichowsky (Post 2647006)
o nie nie odchodz nep~ bez ciebie i twoich ciulowatych kolegow nie wygraja wojny, pomysl o milionach neutrali co ucierpia na tym

nabralem sie na początku... ;)

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 15:43.