Lord_Parowka |
13-09-2009 21:19 |
Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Bichowsky
(Post 2645641)
moze def detali z nami ale dla mnie to sa najwieksze ciule jakie sa na azurze, gorsze niz turasy. a eloth powiedz mi co moze zrobic 50 najt na faccu ktory jest memberem dusk? po prostu zenada ;]
|
nice try, nabralem sie na początku...
Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Siggurdius
(Post 2645860)
kazdy orze jak moze, ale bratanie sie z jakims plebsem to tylko wyraz waszej maksymalnej desperacji, byle wygrac ta wojne, hehe.
|
nie wiem kogo nazywasz plebsem, tylko sie zaloguje a Ty juz jestes w pzecie hahahaha, juz nie wspomne jak po Ciebie idziemy ;d, aczkolwiek skoro jestesmy takim plebsem to czemu tak slabo wam idzie?
Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Triu
(Post 2646027)
Raz - oni robią tylko tyle, że swoją postacią zajmują jedną kratke więcej na bitwie.
Dwa - jak juz Lyoth wspomniał, to banda low leveli, na ktorych nikt nawet nie może wbić fraga. jakbyście przyszli jakimś ósmymi levelami to było by to samo.
Trzy - nasi supporterzy robią dużo dużo DUŻO więcej od waszych.
@A jak jesteście tacy cwani, to zaakceptujcie wojnę z Wanted, wtedy dopiero zobaczymy (mówie o Breakbeat~). Bo z tym systemem pvp przyszły takie czasy, że byle gówniany 44 sork lub 50 palek może pyskować i kozaczyć do dwusetnych leveli...
|
to czmu nie wygrywacie?? proste...
"Bo z tym systemem pvp przyszły takie czasy, że byle gówniany 44 sork lub 50 palek może pyskować i kozaczyć do dwusetnych leveli..."- to czemu nie grasz takim 44 sorkiem?
Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Gorrath
(Post 2645942)
Bo nastaly takie czasy ze moga sie bawic w wojne nie ryzykujac zbyt wiele, wiedzac ze kazdemu bedzie szkoda wbic ujota na jakims 40lvlu wiec ida i sie piora w normalnych czasach by sie po nich tylko przebieglo i doskonale o tym wiesz... a oni zachowuja sie jakby naprawde zdzialali cos wielkiego, wypisuja fragi w commentach choc uderzyli kogos trzy razy ze swojej rozdzki i sie ciesza na osiedlu kogo to oni nie sfragowali :D
Yours Waszka
|
szkoda że nie umiecie nas zabic nawet jak biegamy ze skullami po calym miescie :/
|