![]() |
Cytuj:
@NervGal : mowisz o tym metalu? :p Niestety, to jest Jurek i nie gra w zadnym zespole, ostatnio nawet glany przestal nosic ;) |
Tak, o tym 'metalu'.
|
Ireeth
z Ireeth to byly piekne czasy na servie silvera ale nie sadzilem ze ona jest rownie piekna jak to co z nia spedzilem grajac kiedys na silverze(masa fajnego czasu) pzdr dla ciebie Ireeth ;p
|
@ Oxygane
fajne masz swieczki na glowie ; ] ale czy napewno wszyscyt zdrowi ? ; p |
Oxygane dał zdjęcie Billa Kaulitza i myślał, że się nie skapniemy.
|
Oxy, staczasz się człowieku. Bez moich wartościowych rad nigdy nie znajdziesz sobie dziewczyny/chłopaka.
|
Cytuj:
|
Cytuj:
Mi Oxygane wyznał, że komentarze dziewcząt, jak Chesterrka, ma za nic, gdyż szuka partnera, i właśnie na opiniach chłopców mu zależy. |
Opinia chłopców?
Ohhh, taki sam keczup leży na moim stole, to musi być przeznaczenie :D |
|
Oxy, a cóż to za trunek kosztujesz na tym zdjęciu?
|
Czeskie piwo o wdziecznej nazwie Bira za 7 koron z kaucja (+/- 1 zł). ;)
|
Cytuj:
matiiii, nie bierz tego do siebie , ale tym czołem słońce mógłbyś przysłonić... |
Nie bój żaby nie obrażam się za takie coś.:p
|
Cytuj:
|
Ja mam ładniejsze ;x na przystanku mylą mnie z kobietą... Ale cóż ;p bywa i tak :D
|
@Up
Cytuj:
BTW. cóż @Down A ty kieruj się mocą :p |
Ja? Narcyz? A gdzie tam ^^
Ja tylko jestem ponad wami ;p tylko frajerzy piszą cóż... Cóż, ja mogę :D A jasne są od solary, wiesz te klimaty. I od żelu z fluidami termo jądrowymi. Bądź twardy, pisz cuż! |
Cytuj:
@Oxygane Nie przypominaj mi tego piwa, na tegorocznym Sylwestrze musiałam je przez granicę pomagać przenosić. Do teraz mnie od tych skrzynek ręce bolą. <chodzi mi o piwo stojące na stole ;)> @matiiii Ja mam fajniejsze zdjęcie na wielbłądzie ;< |
Oxygane wygląda jak laska!
down: tak, ja, jako jedyny członek klubu Brzydali, chciałabym poznać sekret Twojej urody, Oxygane |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 15:37. |