![]() |
Cytuj:
A co do mojego wieku, nie Twoja sprawa, wazne, ze jestem mądrzejszy od Ciebie. ps. Zaimki osobowe piszemy z duzej litery, Panie 16 letni |
@up
Twój podpis powala,a ty masz pewnie 7 lat poprostu chcesz się pochwalić że jesteś kul i trendy @topic Gra ktoś na broa |
Cytuj:
~Blue nie kłam bo dam cytat i wszystko wyjdzie na jaw -.- "ty" piszę się Ty, a "poprostu" po prostu...ironią nie piszesz... Na Broa gra dużo osób. Zmień podpis... ~Thera nie używasz alta<to wybaczalny błąd- szczególnie "tibiarzy"(nie mówię że nim jesteś) xD>...nie obchodzi mnie Twój wiek... Słowa niby się nie powinno odmieniać, ale... już tak zostało... Cytuj:
@topic: ~20%/h to jak na mój lev (31) sporo? Aha i z brakiem waste-dit nie? ;) |
A gdzie gra durzo ludziuf i bi ktoś pomugł :confused:??????????????????????
PS. "Postęp pobierania: 4%" Super... |
Kurde opłaca mi się ściągać tego MSa i se jeszcze pograć starym Swordsmanem na Broa 20 któryśtam level? :P
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
Co do błędów w pisowni, masz ich o wiele więcej. Chyba sam je widzisz i nie muszę ci paluszkiem wskazywać, znawco? Cytuj:
Cytuj:
|
Pytanie zapewne już padło wiele razy, ale co tam, w końcu leniwy jestem:
Jak w to chu***wo zagrać? Ściągnąłem, zarejestrowałem się, i zawsze przy logowaniu mi pisz coś "Sorry, blablabla, i coś żebym się zarestrował na mapleeurope.com" Powiedzcie plx ;< cU! |
Od 21 maja 2006r. europejczycy nie mogą grać na gMS.
Chyba, że mają konto założone przed tym dniem. |
Cytuj:
|
A gdziekolwiek indziej się da...?
|
@Up: eMS, MapleSea... x.X
|
kms, jms, tms, I wiele wiele innych wersji krzaczko jezycznych. No i moze juz jakies priv servery dzialaja.
|
@Up: tMS?
http://foteka.pl/full/80a8f511782554...28de3ddf23.jpg Ha! @Btw: Ktoś jeszcze zbiera te punkty? |
Co zrobiłeś, że dostałeś punkciki? :O
BTW gra ktoś na Windii? |
Ja
Nick:LaHypex (22lvl dit)BlakHant(19lvl bow) |
Ściągnę sobie Mapla. Tak z ciekawości, żeby zobaczyć nowe miejsca. I powspominać stare czasy.
Bociek, jak chcesz, to mogę Ci coś dać. |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 05:43. |