![]() |
Mozesz se wastowac, ale pomysl ze kasa tibijska jest warta kase realną. Wiec jesli chcesz to wastuj i se idz na te DL'e moze ci lootnie Rh po 3h. Najwyzej stracisz tą kase. Co tam max 50k w plecy. Phi... -.-
|
Cze czy dam rade pallem 27 lvl Dragonowi Lordowi z eq B robe B legs Crus Hlemet Demon Shield P ammy z duuuuuuuuuuużym zapasem potów ??xD
|
A niewidziales moze poprzednich postow?! Padniesz na combo czy to niezrozumiale... Chyba ze twoj post to poprostu ironia xD :PP
|
czy mógłby mi ktoś podać resp gsa którego można by ubić techniką góra/dół pallem ?? prosze o mapke tibia earth oraz mam następujące pytania dot. gsa
1. na jakim lvlu dam mu rade techniką góra/dół palladynem 2. jakie skille 3 ile wziąć potów prosze od odp ;) |
blood herb quest, mapki nie musze podawac, znajdziesz sobie w QS
co do reszty to nie wiem bo nigdy pallem gsa nie bilem, w sumie to malo gralem pallem |
1. 25
2. 70 3 2bp? chodzi o jedno załatwienie z waste, a o takim expieniu up/down nie masz co marzyc, jak masz facc 50 lvl+boh i sobie poexpisz na pohu |
Cytuj:
ok natomiast mam skille 50/58 |
Cytuj:
no to Ci zejdzie troche wiecej niz 3 potiony |
Witam, 66 RP skille 82/67 (z paladin armorem 84).
Dam radę na drugiej arenie? :> |
dasz rade na lajcie ;>
|
Dasz rade ale sie przygotuj :P :) Manaski i healty :) i z enchantow bij :P
|
Mam pytanie czy moge expic na stone tomb w ank 95 knightem skille 82/80.
Głównie chodzi mi o miejsca z vampirami za teleportem. I czy pokonam solo 4 vampiry? Z góry dzieki za odpowiedź. |
A czemu sie pytasz? Przeciez masz taki wysoki lvl... Nigdy nie byles na Vampach? Kupiles konto... Oj sory glosno mysle -.- .. Przeciez Vampy to dla ciebie nic :/ Chyba ze chcesz sie nudzic :P Ale rob jak uwazasz. A nie moge Ci powiedziec czy wezmiesz na klate 4 Vampy bo nie podales EQ.
|
Sory moj błąd moje eq to :Royal helmet-DSM-MASTERMIND SHIELD-GOLDEN JEGS-STEEL BOOTS-MYSTIC BLADE. Powiedzialeś że vampiry to dla mnie nic
to moglbyś zaproponowac jakaś fajne miejscowke dla mnie?Tylko oczywiscie exp solo. |
Cytuj:
|
Czy pokonam 2 [MONSTER]War Wolf[/MONSTER]y w wieży niedaleko Thais, tej z [MONSTER]Orc Shaman[/MONSTER]ami. A czy i też jednego [MONSTER]Orc Shaman[/MONSTER]a ?
10 lvl Scale armor Brass legi leather bootsy Jagged sword steel shield Soldier helmet |
Cytuj:
|
Witam
Chciałbym zabic jednego GS-a solo (jaka bedzie strata w heal pointach ?) Knight 30 lvl 70/70 crudsader helmet,golden armor,knight legs,vampire shield,Bright sword |
2bp , moze wiecej
|
Gdzie mogę expic knightem (38 lvl 70/70 ) :) (eq: pirate boots / crown shild / bs / blackstell / crown armor / knight legs / warrior helemt / posiadam sword ringi :) / i 60 k )
Nie chce ryzykowac :o Miejsce blisko miasta ze 5 min drogi max :confused: Dobry exp i lot ;) Strata potionkow nie za duża B) Czy takim miejscem nie byłby elf forest ? dam sobie rade ? wszelkie uwagi mile widziane (wiem wiem skile -.- ...)(wiem wiem słabe eq -.-...) |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 19:40. |