![]() |
Cytuj:
Lami to cie Ehazin ; > @Topic Czego Fire dzis nie robi PG jak to codziennie mozna bylo zaobserwowac? :p @Down Moj blad :p |
Cytuj:
@Kijancza Zaobserwować a nie "zaopserwowac" |
@Fureyka
Na początku "zbierałem" pieniądze na SS1 jednak Trixtara dała więcej.Jakieś 20min przed Ss zacząłem szukać innej chatki zobaczyłem ze 20lvl licytujue M4Shop więc przebiłem cene(nie wiedziałem że Sliccery ją licytował).A tak wogle to sprawdz znaczenie słowa "Aukcja". @Noname18 Ta sprawa ze Siarem to "częściowo" moja wina.Jednak ten payment 200k za 8lvla na którego przeżucił się Gs to przesada, i te teksty typu "stupid pl" etc. |
nie znam Was z Hurii~ nie stykalem sie z Wami w Tibi ale Gripex... zycze Ci wszystkiego najgorszego, jestes w Hurri to moze sie spelnic to co bym chcial...poprostu zycze Ci z spadku lvla i zebys odszedl z Morgany.
bajabongo~ |
Gripex to niebyl sliccery tylko moj kumpel z rla ;)
|
Unique do Hurri?Ahuhahahhahah. Widze, ze hurri nie ma juz co wymyslac wiec pierdo*i trzy po trzy...
No cóz nadzieja matką głupich.. @edit, down Nie chcialo mi sie calosci bo bym musial napisac cos w stylu wypracowania ;s |
Cytuj:
jak juz to pisz całość a nie kontekst :P |
@ Vacek
To znaczy o co ci chodzi? Sorry, ale niezabardzo czaje..:( @ Gripex To było 20-30k, niewiem skąd 200k wziąłeś. |
Cytuj:
@Delarev Uważaj co mówisz. |
Taa, najlepiej sie jeszcze pobijcie... ehh
|
Cytuj:
|
@Delarev
Też cie lubie;* @Kijancz Nie napisałem że byl to Sliccery:P @Jaz Unique do Fire a nie do Hurricane. @Noname18 Początkowy payment wynosił 200k.Lider glidii wynegocjował 30k.Siar uswiadomił sobie ze to naprawde głupi powód. |
Cytuj:
|
@Gumball
Najprawdopodobniej Siarem grał Nizahe. |
kija oni nie expia bo pewnie juz nie maja pieniedzy nizahe wszystko zabral im :(
|
Cytuj:
1. czy "blx" nie zwróciło Twojej uwagi na to, że "huntad" jest częścią mojej ironicznej wypowiedzi? 2. jak już jesteś taki cwany to byś kopiował każdemu regułkę dotyczącą pisowni...każdy tu pisze jak chce a ja pisze wielką literę tylko gdy się do kogoś zwracam...mam szacunek do ludzi...reszta mnie pierdoli bo nie siedzę na lekcji j. polskiego tylko w moim przypadku mam ferie...(tak wogóle to że używam polskich znaków to też święto ;) ) |
Cytuj:
|
Cytuj:
Gumball mógłbyś mi to wyjaśnić na prv albo napisać na forum? - z góry dzięki :) |
nizahe i siar sa na roznych kontach ale postacie obie sa jego
Reszty niewiem czy moge pisac |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 15:42. |