![]() |
wiem ze źródeł konkretnych, bardzo dużo rozmawiam z obcojęzycznymi graczami, którzy grali kilka lat wstecz i co nie co wiem.
Info o loocie opiera się na doświadczeniu graczy, którzy nie zawsze mowią prawde. |
@Res Khmer
Co do PD do ja WIEM, że on leci z mino z wlasnego doświadczenia - w tym miesiacu na meinie mi juz 2 wypadły. |
Wiele osób widziało PD na rooku, jestem pewien że jak zaczynałem grę w tibie to na rooku PD był dostępny (widziałem na trade jak gość sie chwalił), lecz uważam wersję iż cip~wycofali z którymś tam updatem pd.
|
Cytuj:
Próbuj dalej. |
wiem że mi nieuwierzycie ale kiedyś w trade roomie ktoś pokazywał PD ;(
to było gdzieś takprzed zimowym update 2005 ;/ |
Ja gram i gralem dawnoooo jak byl brass armor na rooku PD musial bys zabijac solo mino ok 10000~?
|
@Borpol
Jak wiesz, że nie uwierzymy to po co piszesz? @up Twoja liczba pomnożona przez 1000~ |
@up
pisze bo niemam co robić ale i tak miałem nadzieję że ktoś jest tu z czuły sercem który by uwierzył ;p |
UP: Ja wierzę. Ano z takiego powodu ze sam widziałałem. W trade roomie gostek kładł.
|
@up
W trade room na mainie tak? ps. Zaczyna śmierdzieć offtopem, przydały by się kolejne teorie do obalenia. |
Cytuj:
|
@up
Dziecko pobaw sie emotkami w gg a nie w każdym poście który napiszesz. Żeby nie było, że offtop to dam kolejną teorie: Być może kluczem do mino maga jest poison dagger? Nie byłoby głupie bo wtedy minosy z których owy rar wypada gdyby magowi sie nudziło mogłyby do niego wejść a człowiek prawie żaden 8o no... głupia teoria ale zawsze coś. |
B)
heja to ja znów! pewno nik tu mnie juz nie pamieta ale wcześniej pisałam tu na forum :] kto czytał całe forum powinien wiedziec że padła propozycja uzbierania wszystkich ksiąg i przetłumaczenia ich a potem opublikowania na tym forum... to monotonne zajęcie i bardzo trudne (trudno zebrać choć większość ksiąg). Mozna w to wciągnąć innych graczy nawet z innych krajów. Poprostu każdy kto chciałby przyczynić sie do rozwiązania tej tajemnicy niech kupuje tyle ksiąg ile starczy mu kasy. Tylko Uwaga! numery niektórych ksiąg mogą się powtarzać ale treść nie! B) ok pozdro :*
|
Cytuj:
|
ostanio rook satl sie popularny ciekawe dslaczego???
|
@up
Ma ktoś translator z noobskiego na Polski? |
Translator się wiesza, więc użyłem słownika. Mam dwie różne, równie prawdopodobne wersje:
-Osrałem róg stołu i śmierdzi. Ciekawe dlaczego? -Ostatnio rookgaard stał się popularny. Ciekawe dlaczego? |
Cytuj:
Zastanawiałem się nad teorią Ameriova. Zaużmy (ostatnio z moją pisownią jest gorzej, więc jeśli źle napisałem, poprawcie mnie), że wypadnie Poison Dagger. I możnaby było otworzyć tym drzwi. To tak, jakby to był uniwersalny klucz, czyli klucz, który pasuje do wszystkich zamków. Bo przecież jest niezwykle rzadki... Ciesze się, że choć jedyny Ameriov myśli w tym kraju. ;) |
Ostatnio na drodze do minohell znalazłem zakopaną dziurę na której były stalagmit
zdjęcie http://img294.imageshack.us/img294/3...ell2oi7.th.jpg |
i ? udalo ci sie ja odkopac ?
szczerze powiedziawszy nigdy wczesniej jej nie widzialem ;d |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 07:34. |