Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   Galana (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=183)
-   -   Wydarzenia z Galany (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=80742)

Zimpa 26-09-2006 17:17

@colorion
chlopie jest roznica pomiedzy checia zdobycia czegos a zdobyciem czegos na wszelka cene jaka ty ustalasz...

Colorion 26-09-2006 19:23

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Zimpa (Post 1004741)
@colorion
chlopie jest roznica pomiedzy checia zdobycia czegos a zdobyciem czegos na wszelka cene jaka ty ustalasz...

eejno nie bylo tak zle

Ho'en i Anze fragged :P

buy all gs silk and red cloth

Kurier 26-09-2006 20:06

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Doggie (Post 1004477)
@[b]

@Kurier

Hah wiedziałem, że Dravenor to Ty ale bałem się co¶ napisać, bo jakbym się pomylił to byłby klops xD Gratz ^^

Thnx! I w tajemnicy powiem, ze wiedzialo o tym 90% ludzi z forum:D

P.S. No to kiedy ta wojna? xD

Coz.. w wojnie nie chce brac udzialu... aczkolwiek ezeli moja gildia bedzie musiala, co wazniejsze gdy przyjaciele(tibijscy tudziez z rl)beda w tarapatach to moga liczyc ze im pomoge!

Pozdro;)

Doggie 26-09-2006 20:14

No ja jakbym mógł to bym grał dalej :P a tu trza stronki robić i do roboty tyrać :<
A w końcu jakie s± teraz układy z Kondami, Oenami itp. ja bym się troche bał, że im co¶ odbije i zrobi± "HWL" + Kondy i inne takie Karole :P

Doggie

Fabolous 26-09-2006 23:54

Name: Lovize

Guild: Aeternitas

Troche dziwne :/ .

thewojtek 27-09-2006 00:19

[sarkazm]Lovize zabila mnie po czym nas zdradzila i przeszla do Aearnitas[/sarkazm]

Colorion 27-09-2006 09:33

No to mamy juz szpiega z glowy, dobrze ze gran potrafi zginac dla dobra gildii, respect:cup:

Azenus 27-09-2006 17:22

@Tyb:
Nikt ważny :) Nie s±dzę że mnie kojarzysz.

//Gildie zem zalozyl ;P

Lukus 27-09-2006 19:41

Lovize spowrotem w Relictus , dziwne..

Demiphant 27-09-2006 21:11

Z tego co wiem ot był miss click na GRanie i Lovize mu zapłacił a do Aer~ poszedł dla jaj,nie muszę się logować a wiem co i jak;p

pawlon 27-09-2006 22:46

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Demiphant (Post 1006532)
Z tego co wiem ot był miss click na GRanie i Lovize mu zapłacił a do Aer~ poszedł dla jaj,nie muszę się logować a wiem co i jak;p

tylko po czesci ;)

Komandos Strong 27-09-2006 23:15

Dzien dobry albo dobry wieczor zalezy kto o ktorej godzinie bedzie to czytal :P

chcialem oglosic ze wlasnie przeszedlem na emeryture :D niewiem moze kiedys wroce do tej gry, special thanks to : Gran Deah, Sinid, Fry Family (carl Fry, Nimuro Fry, Jon Fry, Fen Fry), Egeenetoo :*:*:*:*:*:*

R.I.P
Komandos Strong (02-11-2004 - 20-09-2006)

prawie 2 lata 8o

thewojtek 27-09-2006 23:35

Komandos, Powodzenia w rl!!!

thewojtek 28-09-2006 09:01

Pucol, Ascario nie flugajcie na Siebie, my(wy) wiemy ze to zarty, ale jakis modek wpadnie i znow temat zamknie....

Nimuro 28-09-2006 18:34

Ehh szkoda,szkoda a już znamy się od bardzo długiego czasu jeszcze zanim zaczeli¶y grać na galanie.Pamiętam jeszcze stare dobre czasy dolery... :p
Dobrze ze mam twoje gg to sobie jeszcze porozmawiamy ;)

Powodzenia w rl

Zimpa 29-09-2006 20:08

to ja tez dojade swoje 3 grosze yuperdo wlasnie wbija 100 lvl pozatym probojcie wcisnac colorionowi te sztakti za chorendalne ceny moze uda sie z niego wyciagnac ostatni grosz btw podliczylem kto wieej exp zrobil po wojnie i niechlubnie dzieki camuhowi byle hwl jest lepsze ale nieznacznie ;p

PS
wreszcie ten swiat jest taki jaki chcialem PG WORLD

Kurier 29-09-2006 20:26

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Zimpa (Post 1009234)
to ja tez dojade swoje 3 grosze yuperdo wlasnie wbija 100 lvl pozatym probojcie wcisnac colorionowi te sztakti za chorendalne ceny moze uda sie z niego wyciagnac ostatni grosz btw podliczylem kto wieej exp zrobil po wojnie i niechlubnie dzieki camuhowi byle hwl jest lepsze ale nieznacznie ;p

PS
wreszcie ten swiat jest taki jaki chcialem PG WORLD

Moje PG sie skonczylo juz.. 4 mln expa naklepalem w lekko ponad 2 tygodnie, mam dosc! Poza tym znow rozpoczelo sie to przez co nie gralem prawie 4 miechy.. lagi :( a szkoda marzyla mi sie setka:D
No nic.. potrenimy sobie skoro to tylko mi zostalo..
A hwl przyexpilo w ogolnym rachunku nieco wiecej poniewaz np xalade~ czy amazo~ maja pecha do robienia duzej ilosci expa i padania pod koniec hunta:/

Harry Xin 29-09-2006 22:30

Wiem o tym

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Bartol1 (Post 1001218)
Wiekszosc osob co wypowiada sie na temat anni nigdy nie robila a ma 100 terori dlaczego padlismy itd nie wiedzac jak to wyglada... Zapewniam was ze teoretycznie to anni wyglada prosto ale jak sie juz jest tam na dole to na gowno sie to zdaje, jabky ten quest byl taki prosty to nie daliby takiej nagrody....

Wiem jak to wygl±da... N/C
Tylko, że mogliby¶cie dać jaki¶ filmik albo opowiedzieć jak to dokładnie się stało, ze i tym razem Wam nie wyszło. WeĽcie na przykład takiego Sir Zemusa (anni zrobił już na 100 lvlu).
@edit
Mojego Rookmastera też dzisiaj kickuje.
;/

sliver 01-10-2006 02:01

chyba ja pamietam, za przepraszales ale nie pamietam za co. a pisales za co?

Colorion 01-10-2006 10:06

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Zimpa (Post 1011572)
Ludzie prosze was jeszcze raz nie robmy tutaj smietnika to juz 4 moj apel

btw pisze po raz 2 bo raz mi to usuneli<ciekawe ktory mod bo to potrzebne mi bylo> chcialem jeszcze raz przeprosic coloriona za to co zrobiem

PS. czy kto pamieta ze juz raz to robilem?? bardzo by to pomoglo

Jakby ci mod usunal posta to by byl taki zwiniety z twoim nickiem, napewno bym zauwazyl, a poza tym inne posty temu przeczyły

//edit Wald_Kerius
Z tym zwiniętym "postem" pod nickiem to różnie bywa

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 16:06.