![]() |
@colorion
chlopie jest roznica pomiedzy checia zdobycia czegos a zdobyciem czegos na wszelka cene jaka ty ustalasz... |
Cytuj:
Ho'en i Anze fragged :P buy all gs silk and red cloth |
Cytuj:
Pozdro;) |
No ja jakbym mógł to bym grał dalej :P a tu trza stronki robić i do roboty tyrać :<
A w końcu jakie s± teraz układy z Kondami, Oenami itp. ja bym się troche bał, że im co¶ odbije i zrobi± "HWL" + Kondy i inne takie Karole :P Doggie |
Name: Lovize
Guild: Aeternitas Troche dziwne :/ . |
[sarkazm]Lovize zabila mnie po czym nas zdradzila i przeszla do Aearnitas[/sarkazm]
|
No to mamy juz szpiega z glowy, dobrze ze gran potrafi zginac dla dobra gildii, respect:cup:
|
@Tyb:
Nikt ważny :) Nie s±dzę że mnie kojarzysz. //Gildie zem zalozyl ;P |
Lovize spowrotem w Relictus , dziwne..
|
Z tego co wiem ot był miss click na GRanie i Lovize mu zapłacił a do Aer~ poszedł dla jaj,nie muszę się logować a wiem co i jak;p
|
Cytuj:
|
Dzien dobry albo dobry wieczor zalezy kto o ktorej godzinie bedzie to czytal :P
chcialem oglosic ze wlasnie przeszedlem na emeryture :D niewiem moze kiedys wroce do tej gry, special thanks to : Gran Deah, Sinid, Fry Family (carl Fry, Nimuro Fry, Jon Fry, Fen Fry), Egeenetoo :*:*:*:*:*:* R.I.P Komandos Strong (02-11-2004 - 20-09-2006) prawie 2 lata 8o |
Komandos, Powodzenia w rl!!!
|
Pucol, Ascario nie flugajcie na Siebie, my(wy) wiemy ze to zarty, ale jakis modek wpadnie i znow temat zamknie....
|
Ehh szkoda,szkoda a już znamy się od bardzo długiego czasu jeszcze zanim zaczeli¶y grać na galanie.Pamiętam jeszcze stare dobre czasy dolery... :p
Dobrze ze mam twoje gg to sobie jeszcze porozmawiamy ;) Powodzenia w rl |
to ja tez dojade swoje 3 grosze yuperdo wlasnie wbija 100 lvl pozatym probojcie wcisnac colorionowi te sztakti za chorendalne ceny moze uda sie z niego wyciagnac ostatni grosz btw podliczylem kto wieej exp zrobil po wojnie i niechlubnie dzieki camuhowi byle hwl jest lepsze ale nieznacznie ;p
PS wreszcie ten swiat jest taki jaki chcialem PG WORLD |
Cytuj:
No nic.. potrenimy sobie skoro to tylko mi zostalo.. A hwl przyexpilo w ogolnym rachunku nieco wiecej poniewaz np xalade~ czy amazo~ maja pecha do robienia duzej ilosci expa i padania pod koniec hunta:/ |
Wiem o tym
Cytuj:
Tylko, że mogliby¶cie dać jaki¶ filmik albo opowiedzieć jak to dokładnie się stało, ze i tym razem Wam nie wyszło. WeĽcie na przykład takiego Sir Zemusa (anni zrobił już na 100 lvlu). @edit Mojego Rookmastera też dzisiaj kickuje. ;/ |
chyba ja pamietam, za przepraszales ale nie pamietam za co. a pisales za co?
|
Cytuj:
//edit Wald_Kerius Z tym zwiniętym "postem" pod nickiem to różnie bywa |
| Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 16:06. |