![]() |
http://forum.tibia.com/forum/?action...readid=1512793
Cytuj:
|
arbalest powinien kosztowac conajmniej 2kk, ale w ogole co on tam robi skoro na kyrze tego nie ma i dlugo nie bedzie.
ps; i tak wiekszosc nie wchodzi na forum i nawet nie zobaczy tej price listy, ba, nikt jej nie bedzei przestrzegac, bo wiadomo ze jak nie mam kupca na bohy a pierdole sie z tym juz kilka dni to sprzedam za 30k-proste |
Cytuj:
|
na kyrze nie bylo nie ma i nie bedzie price ;]
|
Przed chwilą stoje pod DP podbiega do mnie Azeris i zaczyna mnie bić (21 sorca :baby: ) a potem podchodzi do jakiegoś kolesia i mówi: "płać 20k Azeris/Edron". Albo mu brakuje kasy albo nudzi mu się i robi PA. http://img237.imageshack.us/img237/8915/down9cn.jpg
|
azeris to glupia suka, co poradzisz
|
Cytuj:
a tak wogule co to zaomysl tworzyc nowego price lista zaraz po updace - przeciez mzoe za jakis czas ludzie beda huncic cos tam na poi i ceny sie drastycznie zmienia ... dziwne to wszystko :D |
Tak sobie przegladam z rana forum.tibia.com i natrafilem na temat o sharingu Zenka aka Nonix Dark. No i haha pozwole sobie przytoczyc wypowiedz naszego znakomitego Xzo.
Cytuj:
btw. lern som inglish dude. ;/ |
u.UUUuuu Biedny człowiek.. Na temacie o furorze rozkminili Cię to teraz czas na spam na kyra? Szkoda czasu na takie głupoty koleś..
|
http://img99.imageshack.us/img99/9373/down24pl.jpg
Ja niemoge Azeris jakiemu ty noobowi sprzedałes tego hara :baby: ?? Znowu jakieś dziecko które na komunie kupuje sobie postać :p Ten hit za 200 to exori PS. Dałem to na 1 screnie bo 2 mi sie nie chciało dawać :) |
Cytuj:
pkt2) Zenka osobiscie nei znam ale jestem przekonany ze wiem o nim ciut więcej niz ty i nie potrzebuje mu siepodlizywac pkt3) ty mi chciales po angielsku napisac zebym sie pouczyl a co to znaczy "som" ? pkt4) naucz sie polskiego - jak mozna napisac - za jakis czas wyszles - jak juz to mzoe "za jakiś czas wyjdziesz" zreszta raczej sie pisze "wyszedłeś" pomimo tego , ale nie wiem jak tam na wioskach |
Cytuj:
|
Cytuj:
pewnie price list niema sensu poczekamy az bedzie mozna kupic g arm za 10k a bohy za 8k przynajmniej nikt niebedzie juz huncil silniejszych potworow i wolne spawny beda, bo po co? nawet jak ci spadnie np rh to sprzedasz go za 5k i sie i tak niezwroci. |
Cytuj:
200 na tym lvlu i to w 21 sorca ?? Śmieszne. A Azeris myśli że jest dobry bo bije 20+ :D |
Cytuj:
2. Taki jestes pewien? Bo mi wystarczy, ze znalem poprzednich ownerów postaci przez niego kupionych. 3. To byla tzw. ironia, jesli nic ci to nie mowi, polecam zajrzec na wikipedii. 4. patrz pkt 1. :) Moje miasto jest jednym z najwiekszych w Polsce- nie nazwalbym go wioska, wiesniaku. See ya. |
@Olik
Nikt nie bedzie sprzedawal bohow za 8k ani rh za 5k. Te itemy mozna sprzedac u Djinow za okolo 30k~ Popieram price liste, poniewaz teraz to byle jakie nooby 20 lvle+ lataja w bohah, g armach, c legach itp. Ceny zaczely bardzo szybko spadac w dol ( g arma mozna bylo kupic za 25k ) wiec musieli cos z tym zrobic. |
Cytuj:
Przynajmniej dobry loot z pk |
Jeżeli wszyscy będą sie trzymać price listy to skończy sie noszenie lepszego eq na 25 lvl "bo ktoś sobie kase na allegro kupil"... W sumie też popieram price list, chociaż większość noobów jej nie zobaczy i dalej będą sie licytowac...
|
trzeba tepic noobow, a co do djinow to nooby, ktorzy niemaja djin questa/sa facc i niemaja kumpli ktorzy mogliby im sprzedac te itemsy u djina beda sprzedawac taniej taniej i coraz taniej teraz przeciez mozna kupic itemy taniej sprzedawane niz u djina bezproblemowo
|
niezle by bylo jakby mozna by sprzedawac wiecej itemow u djina i za większe pienioądze , moze to by poprawilo gospodarke
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 02:58. |