![]() |
Cytuj:
namieszkalem sie w nim co ? |
Rh na pohu z pierwszego dla i omyłkowe ubicie 41 knighta :p Srry!
|
Gz Piąty :D:D
Aureo strzeż sie bo niedługo zawładnie Tobą paladin :> niestety jojo musiał uledz sile smoczego pana Dec 17 2006, 19:26:42 CET Died at Level 50 by a dragon lord |
Hail Taifun_./!!!!!!!!!!!!!!!!11!!1!!111+1
|
@up
krótko i nie na temat ;o 20:56 You advanced to magic level 65. |
Cytuj:
Nokis wbił 100 dla niego gz , do tego mozna na allegro kupic sobie pod choinke Vanroxa , jego kumpel Endrox jest juz w innych rękach |
Iron to najciekawsze wydarzenie w całym serwie, Govinem ze skullem walący exori vis. :D
|
Cytuj:
GZGZGZ :) @topic Nic ciekawego moze powiem ze np. Sumo wbil sie na 3 miejsce w erig.net jesli chodzi o zdobycie expa w ciagu 24h| Pierwszy teraz jest Vlad~ |
Harpista noturno ma teraz 49 lvl ;o
|
a mi CipSoft na porzegnanie bana sprzedał :)
no ale chara nie usuną bo pewnie nie bedzie okazji do kolejnego banishowania mojego konta.... Banishment Information Type: Account Banishment - Banishment of the complete account. For the duration of the banishment no character of the account may log into the game. Warning: Account will be deleted in case of further rule violations! Character: Kolirn Reason: account trading Comment: Aurea board: "Patryk (previous kolirn - You were my only faith...)" Date: Dec 18 2006, 11:07:58 CET Until: Jan 17 2007, 11:07:58 CET Duration: 30 days tak dla jasności, zeby zaraz się tu historyjka nie zrobiła... nie kupiłem Kolirn'a. bye bye |
Cytuj:
Przeglądając forum zobaczyłem że jest tu Govi~ więc pomyślałem że mu to wypomnę, a dokładniej PALCEM wytknę i będzie płacić !!! 3gp za meat potrzebny do odzyskania hp - oj stary nie wiem jak tyle kasy wybulisz ale jakoś to zrobisz (możesz na allegro kupić :P:P:P ) |
Slide, możesz przekazać na GC, że jeżeli do Wtorku 18 godzinie, jako gildia nie będzie 120k w moim dp w AB, to całe Green Street Hooligans zostanie poskładane przez Immortals. Na następny raz patrzcie kogo bierzecie na Vice-Lidera, na pewno to zapamiętacie.
/Jojo |
Akcja zarabianie: on
Hero today: 8bp mf Loot: crown shield, fire sword, war hammer. Stawiam na kasę. Czaby trochę zarobić, bo biednieję :( |
Gz ;)
Nono.. nawet ładny loocik :]
Gratki dla Ciebie Pja xP -Kuldi. |
Cytuj:
|
Ja tam na kase nie narzekam...100k zawsze w depo lezy :P
a ciagle zarabiam :P |
@Cromak
Ale w moim przypadku to się dzieje bez mojej woli, a Ty sam chcesz te addony ;p W ogóle to gz tibia.pl support ;p |
Cytuj:
|
Cytuj:
Ja od kąd pamietam też nigdy nie nażekałem na kase, no chyba ze kilka dni po haku :P ale teraz juz jest luzz, nawet nie mam na co wydawac xD! -Barek. |
To mi daj :P:P:P U mnie bieda z nędzą :P:P:P
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 04:48. |