![]() |
O jezu dac nubom otsa ... schnapie to nie był najlepszy pomysł ;D:D oni tylko podniecaja sie ze moga uzyc UE o.O jezu jeszcze groza na otsie... naprawde niezly poziom
|
No Schnap to naprawde bylo dobre:D:D Na otsie wiekszosc nOOby graja;p
|
lisciki ^^
ja wyslalem dzisiaj lisciki o tresci "I am Gay and wann fuck you!"
wyslalem to do najlepszych graczy na selenie czyli: Koti Conqueror Zorlan Alucard de'Moon Healek Beneck Laros Feleon Saphir Thor Swapzor Xaarcus Ezekiel Vidfamne Gady Karde Evalor Nocturna Tiases Alphon Golle Slash'Boone Gusar Xait Sulle Vidfamne Alfis Shadar Ray Nortec Nocturna Iomer Sworddancer Xan Karde Master Unicron Slash'Cedz Sheinen dalej juz nie chcialem wydawac forsy na listy :) . a jesli ktos jest na tej liscie i nie wie skad te listy to a)przeczytaj kto to napisal b)moj nick: Sander van Doorn Robilem to dla jajc z nudow :p . |
Sory ze pytam ale w jakim celu wysyłales te listy bo naprawde troche dziwne o.O to nawet pod nuba nie podchodzi tylko troche gorzej ...JESTES MŁODSZYM BRATEM SIDARA!?
|
Cytuj:
|
Cytuj:
KCEM BYD¬ TAKJI IAK TY ZIˇˇˇˇˇˇˇˇˇˇˇˇˇˇˇˇˇˇˇˇˇˇˇˇˇˇˇˇˇA ownujesz OWNUJESZ~@~!@~!@~!@~!@ |
No dostalem ten Twoj list i co mam Ci teraz odpisac? lol..
|
Cytuj:
|
To był wła¶nie taki klasyczny "burn", a kole¶ się jeszcze tym szczyci;/
|
Cytuj:
|
Cytuj:
Aew, nie ma tam sidara, więc nie znajdzie, ;[ Btw, aj em bak o.o!! @Down. Nawet mi? O_o Tobie też ;d |
Poniewaz w rodzinnej miejscowosci odciety jestem od swiata (czyt. netu), chcialbym juz teraz zyczyc Wam wszystkim, bez wyjatku, spokojnych swiat Wielkanocnych, mokrego jajka d(^_^)b oraz dyngusa. Powodzeniu w biciu lvl podczas tych wolnych dni ;)
Do zobaczyska w przyszlym tygodniu :* :* :* |
@up
Dziekujemy I... Nawzajem :) |
Maragax
Apr 05 2007, 03:03:45 CEST Killed at Level 95 by Benget |
Widac ze wy jednak wolicie siedziec po nocach i czekac az ktos wyjdzie z pz niz sie wyspac ;o
|
jakos daje rade i sie wysypiam ; )
Niech wam sie pochwali jak padl, czy moze NIE WIDZIAL SAM?:| |
Arding own3d
|
Było by milo gdybym mógł zobaczyć filmiki był bym szczę¶liwszy
|
Nikt nie krecil tej akcji
|
Cytuj:
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 07:34. |