![]() |
Cytuj:
Zimn frajerze wbij na www.zal.pl ok? // Signed Xandar |
Cytuj:
żal mi ciebie karolek98 |
Cytuj:
|
Mi zal ciebie rowniez. Bo nie wiesz jak jest, jak bylo i jak bedzie;]
|
Dwa słowa;) Roz*******acie Mnie B) .
signed: Usar |
Zimm i Ripper to 2 maloletnie gnojki co sie chowaja bo maja plecy u jakiegos mendilla haha zal mi was
Szkoda gadac a moze byscie tak postanowili zdzialac cos sami ?? Jak cos sie zrobi dziecku, to odrazu leci do mamusi. Powiedzmy Ripper tudziez Zimm dziecko a mendill (albo ktos z arc) mamusia haha wstyd buu jestescie ZERO !!!!!!!!!!! |
a moze ripper kupil chara od karolka i on teraz gra na tej postaci !!!
Gdyby tak bylo mieli bysmy tylko jednego mamisynka na iridi tak to bedziemy mieli dwoch :D |
kolejna kłótnia ; ) tylko na to czekaliśmy wkońcu coś się dzieje .. :D :D :cup:
|
tyranx jestes kims! podaj nick w grze to pogadamy w twoich problemach ok ?
|
off topic
Ma ktoś z was internet w NETI ? Mam kilka pytań jak coś to napiszcie 8o |
Pogadam jak dorosniesz !!!!!!!!
Bo teraz jakbym ci podal nick to Huxy albo mendill gadali by za ciebie. |
Xandary i inne gady.
Xandar Tyranx jak wy sraliscie w gacie to Zimn spokojnie sobie na iridi expil. Szanuje go i lortha jakimi sa lub byli playerami. A wy ciule co sie wybiliscie jak inni przejbali wojne i zplacili za spokoj polakow siedzcie cicho. Oni probowali wyplenic takich jak wy. Coz nie do konca sie to udalo bo jak widac smieszne osobniki zostaly. Iridia zeszla na psy. Dobrze ze niedlugo szwedzi znowu dadza wam po dupie przydupasy.
|
Alora hehe ja juz mialem prawo jazdy jak ty na chleb mowilas papu a Zimm to w tym momecie przeskakiwal z jaja do jaja ;P
A ty mi tu gadasz ze on expil haha a iridia ma dopiero pare lat A zeszla na psy bo zawsze znajda sie jakies gnojki co skarza sie arc :p |
tobie widac ktos wczesniej dal po dupie leszczyk ^^ chodz i powiedz mi to w twarz lamusie a nie na forum =] nie powiedzialem w ryj to nie powiedziales nic, lamus.
Elo. btw. chuj wbijam w takich lamusow. Tyle na ten temat. aha jeszcze jedno ten pajacyk to dla ciebie palant? // Signed Xandar |
po co sie wyplacac bylo? jak i tak jest sie hunted :S az mi sie zal zrobilo.. ;) nie mow do mnie szczeniaku zasrany 15 latku bo nie wiesz ile mam lat :]
|
hehe dodaj jeszcze raz tyle i wyjdzie ci rachunek!!
Wiele mozna poznac po sposobie wypowiedzi. Sam chyba rozumiesz. Akurat w twoim przypadku to wydaje mi sie ze ty masz 15 lat |
N I E Z L A Ż E Z N I A Moze By Tak Sparink Na Rel Heheheeheh Polecam Hoc Sam Nie Prubowalem Bo Sie Balem Hehehehhehehehehe Ale Jazda Jezu Prawie Jak Impra W Stolicy
|
wszyscy po sobie jezdza i jest jak zawsze heheh stara dobra iridia
|
Boze jak ja moglem tu sie udzielac kiedys.... ;/ Az mi wstyd :(
|
Cytuj:
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 23:47. |