![]() |
lol Cors wbil najwiecej fragow w ostatnim czasie...
|
Cytuj:
|
@Marihuans
A ty ktora juz postac kupiles na azurze? |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
zreszta co sie kurwa tobie bede tlumaczyl skoro w dupie to mam i nie gram tyle co ty , cpanie , tibia , cpanie , tibia , cpanie , tibia ......... |
@ the thunder
Heh lol ja w tibie gram dorywczo 2 razy w tygodniu po okolo 15 minut niewiecej niestety nie mam na to czasu bo ucze sie do egzaminu i nie chce byc takimi tlumokami jak niktórzy z was.B) |
19:47 Xaviour [144]: Because I say so you stupied fuck
19:47 Xaviour [144]: PAY OR DIE czyzby wanted kasiora sie konczyla ze wymuszaja od 40lvl kase?? |
@Marihuans
Malo wiesz i duzo szczekasz zamknal bys swoj nie wyparzony pysk, na tibi sie pojawiam tylko jak mam cos do zalatwienia lub jest mass log a jezeli chodzi o cpanie to kazdy wie, ze Shanoz mial 2 ownerow. Jak wpadniesz do Sulka frajerku kupic od kogos itemki to sobie pogadamy ;) http://www.pskonejott.com/otc_display.php Zobacz ile czasu spedzam na tibi. |
Fajnie shanoz tylko teraz napisz ile spedzasz czasu na ventrilo i ile na innych charach 8o
|
@Van ent
Na Ventrilo siedze jak ma byc akcja lub kiedy jestem na tibi. Inne chary: Eldyn Avano i Rousen na ktore sie loguje na kilka minut :p + przez ostatni tydzien logowalem sie na noobka zabijac afkerow w nocy ktory byl online 4h w tym tygodniu :P |
Wanted znowu robi PA, wczesniej czy pozniej mozna sie bylo tego spodziewac;/... Przez chwile myslalem ,ze Azura to normalny server :o, mylilem sie... Juz slyszalem pare ofiar pa, uwazajcie na expowiskach ,Wanted sie czaji! :q
|
@Talib
Jakby nie PA to Wanted juz dawno by nie bylo, przeciez oni z tego zyja :P ale noobki beda sciagac armory HuHUAhuahUAHUahuahuHUAHUa!!!!! Narazie wiem, ze wanted upomnialo sie Sirkiksowi o podatek placic nooby!!!! :D |
Gdyby Sandra nie dawala kasy to by Dofu nie bylo:confused:
|
@Kiniol
Mylisz sie, ja od sandry przez calom wojne dostalem 50k, ale tez jakby nie Sandra to by Wanted nie bylo za czasow wojny z swe jak taki Drazito padal to sandra wykladala na blessy aol'a + 50bp sd (ktore robila na mf) zeby odrobil straty. |
Taa... A kto wam (DoF) jak nie Sandra TibiaNg oplaca?:>:baby:
|
Cytuj:
|
@Eldyn.
Nic tu nie pisalem i nie mam zamiaru pisac ale kurwa sam zaczoles teksty typu Ktory to char. a od ciebie i tak nigdy nic nie kupilem.... a jak juz kupowalem cos od satana to bylo za kase kuzyna. a co nie moge byc w sulechowie bo mi wpierdolisz ? ;] nie zebym cos sugerowal ale to ty masz 140 cm wzrostu. Dobra wychodze i nie chce mi sie nawet tu pisac i czytac cos na forum wiec bye ;] |
Nie no ja nic nie mam do boterów, jednakze nie wmawiajcie ludziom ,ze nie uzywacie Ng, ani kombo lidera... Wyraznie to bylo widac na filmie, a po za tym mam swoje zrodla:baby:
|
Cytuj:
|
| Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 13:02. |