![]() |
Cytuj:
|
Ajo i Fran wracaja na berylie :D Ciekawe.. Ajo w swoim temacie na tibia.com napisal ze wracaj na berylie za 2 tygodnie i po tym czasie zaczynaja ostre pg :O Ciekawe ile czasu im potrzeba do 100 ;>
|
To on widac specyficzny angielski. "retard" XD
Zalezy co beda robic, knight to 2miechy = zakaz wstepu na zowie XD a Sorc tez gdzies tak :) kasy maja od c*** CHyba ze predzej wojna bedzie Jinot padl na 78 od Excaila wie ktos za co? x) |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
2xup
Albo są mądrzejsi i nie wychodzą na pośmiewisko; ) @down Ale to nie jest śmieszne, raczej żałosne. Powiem krótko, z debili też się czasem ludzie śmieją. Exiva cancel. btw hail Bukownoruins! |
Pośmiewisko? Często się ze mnie śmieją koledzy i koleżanki z klasy. Jestem dowcipnisiem. Jeszcze jedno ten się śmieje kto się śmieje ostatni.
Do zobaczenia 8o 8o 8o |
Cytuj:
|
Patrzcie kto wrócił na forum... A było tyle spokoju.
|
I znowu podopieczni netana random pk robia czyli Nielz, Knight klik, Rus knight i Cendun. Z tego co mowia to chyba nielz kase na pacc zbiera :p. Ofiarami sa 45-55 knighty wiec uciekajta ludzie :D
|
Zaczyna...
:confused: :confused:
Zaczyna wiać nudą na tym forum, ale uważam i tak Berylia to jedna z najciekawszych forum :] :] ... Zapodajcie jakiś temacik panowie :baby: :baby: |
radom PK
Cytuj:
Pzrd all. Ajo... Fran... przeproście i SPIEDALAJCIE, nikt was tu nie chce!!! :evul: :evul: :evul: |
/\ , no to widze ze macie ciekawie na beryli hauhuehuhauhe
|
radom PK
Czekam na posta od tego frajera co pisał dawno temu ze za LS to źle było i jak ruin wygra to bedzie lepiej i spokuj bo "nooby"( z LS) przestana huncic, taaa JASNE ciekawe czemu teraz cwaniaku sie nie wypowiesz... A tu chuja ;( ;( ;( jest gorzej niz myslalem, z tym sciaganiem characzu to prawda i powiem ze KAZDY NOOB CHAR (knight klik, Knight Chad Klik, Chad folower, Cendum, Rus Knight, Netan, o tylu wiem) teraz pkuje po kase. I nawet na 2 charze tez mam placic ale teraz cena wzrosla do 20k(buahahaha NEVER :evul: :evul: :evul: ) ;]
Pzdr all. Fuck all noob in ass... Corso nie znam Cie, wiec nic do ciebie nie mam, choc wszyscy mowia ze lizesz dupe to pewnie tak było(jest) :baby: :baby: :baby: .... ale fajny Outfit nosisz :cup: :cup: :cup: :D :D :D :D |
Cytuj:
Edit. jaki outfit nosi corso? |
A ja ostatnio wspomogłem powrót Ajo na Berylie ;p Ogólnie to nic się nie dzieje ;s
|
me me me kopytka niosa mnie
Cytuj:
|
Xxx
Cytuj:
Najbardziej jednak ciekawi mnie jak za kilka miechow bedzie wygladać berylia... Co zrobi Excail i jego banda, czy polacy wroca na serwer(marzenia) czy co... ahh nie wazne... Pzdr all. |
Mam pytanie :
Ile np. Dejay klik była bez RS'a ?? |
Cytuj:
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 02:59. |