![]() |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
Bo "futbol bywa okrutny". |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Oj, oj, oj, tak źle chyba nigdy nie było - z całej kadry ostało się raptem 14 grajków, reszta składu zdziesiątkowana przez kontuzje. Ciężko będzie, ciężko...
|
Cytuj:
|
Współczuje Ronaldo z całego serca. Nie ważne, że grał w interze i milanie, ale to był na prawdę super zawodnik, jeden z moich ulubionych. 3 zerwane wiązadła kompletnie go zniszczyły, smutne :(. Ale ma bardzo pozytywne wyniki badań, okres przerwy w gre wynosi zaledwie... 9 miesięcy
|
Wreszcie sie doczekaliśmy tego Pucharu Anglii. Szkoda, że nierówny pojedynek to będzie skoro połowa składu Arsenalu nawet nie pojedzie do Manchesteru.
|
Jakie kaleki ta rezerwa... Brawa dla ManU.
|
83' Manchester U. 4 - 0 Arsenal
Ajajaj <3 |
Cytuj:
|
Aż takiego zwycięstwa się nie spodziewałem ;)
|
A Welsh Open wygrał nie kto inny, tylko Mark Selby. Przegrywał 8:5 z O'Sullivanem, odrobił straty i ostatecznie pokonał Ronniego. Brawo Selby.
|
A szkoda. Ja jak zawsze kibicowałem Ronniemu ;s Ten to przynajmniej grał widowiskowy snooker, taki, że aż miło było oglądać, a Selby nic nie ryzykował ;s
A z innej beczki do znamy zwycięzce tegorocznego Pucharu Świata w skokach. Trzeba przyznać, że Morgi super formę w tym sezonie ma. A z jeszcze innej beczki to juro LM wraca <3 Cieszę się jak cholera ;* |
Cytuj:
|
Cytuj:
kilku-sekundowe i cieszy mordę tym swoim fałszywym uśmieszkiem. Może to i zazdrość, ale też koleś się w*****a, gdy zajmie to 3 miejsce :| |
Cytuj:
A najbardziej to mnie w*****a TVP- w środę jest ciekawy mecz Arsenalu z Milanem, albo Lyonu z Manyoo to oni kurwa puszczać będą Celtic, bo tam Boruk gra >.< Już mnie cholera z tym bierze. @up: A ze skoczków to ja i tka najbardziej lubię Ammana. To jest fajny koleś :) A w ćwierćfinale F.A. Cup Z Manyoo zagra Portsmouth :) |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Roma wygrywa z Realem, Chelsea remisuje z Olimpiakosem - co to sie dzieje? xd
|
KPINA! Z calym szacunkiem dla Manciniego ale w 10 z 3 defensywnymi pomocnikami dominowac srodek pola mozna ze sienami i innymi badziewiami...Vieira DRAMAT to co gral a wlasciwie p'dolil to jedna wielka zenada i jeszcze ta reka...Wynik oddaje obraz meczu tylkow iewielkim stopniu...powinnismy przegrac 3-0,tak sie koncza zabawy w asekuracje w pierwszym spotkaniu dwumeczu..
|
Avram Grant to idiota, jak można oszczędzać zawodników na kompletnie nie ważny Carling Cup kosztem 1/8 finału LM?
|
Cytuj:
|
Cytuj:
A co do dzisiejszych meczy to licze ze Barca odzyska skutecznosc i juz po pierwszym meczu bedzie bliska awansu,choc wiadomo ze celtic na wlasnym boisku gra swietnie. W innych meczach bardzo ciekawie zapowiada sie spotkanie Arsenalu z Milanem m.in dlatego ze kompletnie niewiem jak zagra Milan (stac ich na wszystko)8o |
Cytuj:
więc zapowiada się ciekawie xD. Dziś ManU wygra, Arsenal ciężko powiedzieć (mają pewnie słabe morale po porażce 4:0 z ManU :P:P) Celtic zremisuje. Chodź to tylko jeden Bóg wie, football jest nieprzewidywalny i nie uczciwy. |
Jebać TVP 2 i Boruca...
|
Ale szmata Valdesa ;0 Po pierwszej połowie 2-1 dla Celtów ;D
MU-Lyon 0:0 po pierwszej odsłonie |
Mecz na szczycie
Arsenal vs Milan 0:0 Kto oglądał, nie żałuje. Ładne widowisko, aczkolwiek strzałów i goli brakowało, więc można czuć pewien niedosyt. Świetna oprawa na Emirates, Kanonierzy grali dobrze, zdarzało się im cisnąć, ale brakowało wykończenia (Aczkolwiek poprzeczka Adebayora w 94 minucie zatrzymała akcje serca). Jakie wnioski będą na San Siro? 1 napadzior nic nie da, oraz muszą być strzaly z dystansu Ambrosiniego, Pirlo, Kaki, Seedorfa no i Pato/Gila. |
0:0, gorąco w końcówce, Arsenal miał przewagę, ale zabrakło skuteczności. A za wspólnie spędzony czas dziękuje Svenowi, miło się z tobą przeżywało to widowisko.
|
Cytuj:
Pomimo różnicy zdań potrafimy rozmawiać ze sobą, aczkolwiek jest to balansowanie na cienkiej, czerwono-czarno- białej linii. |
2:3, damn.
|
Obrona Celticu... [']
|
Zamykałem oczy jak Barca dostała piłke i pędziła ku bramce Boruca.
Komentatorzy mieli racje, z taką obroną nie mają czego szukac w LM. Dobry mecz bramkarza Celticu, chociaż całą jego pracę zaprzepaściła defensywa. Ale cóż, wygrał lepszy. @down To zwycięstwo można porównać do zwycięstwa Barcelony ze średnią drużyną z ligi hiszpańskiej. |
Cytuj:
mimo wszystko, mysle, ze celtic zgasil troche barce, stawiajac ja w obliczu przegranej. ;d |
Cytuj:
|
Cytuj:
A tak w ogóle: Fenerbahce 3 : 2 Sevilla |
A w meczu Lyon-Manyoo młodziutki Benzema znowu pokazał, że ma aspiracje na najlepszego napastnika młodego pokolenia. No cóż- NA OT Lyonowi nie będzie tak łatwo. Nie dość, że gorzej grają na wyjazdach, to atmosfera OT bardzo nakręca Manyoo (warto wspomnieć dwumecz z Romą w tamtym sezonie, lub mecz z Milanem na OT).
A co do innych spotkań to Adebayor nieźle tam szalał, mógł zdobyć bramki. Zabrakło szczęścia. Mimo wszystko po tym co widziałem, nie ma innej możliwości jak stawiać Arsenal jako faworyta do awansu. W meczu Fenerbahce z Sevillą gospodarzom niesamowicie pomogła atmosfera na tym stadionie. Myślę, że w rewanżu wygra Sevilla mimo wszystko i to oni awansują. O tym kto jest faworytem rewanżu w meczu Barca-Celtic nie trzeba mówić xd Hmmm...Ciekawe co puści TVP2 za dwa tygodnie. Pewnie M jak Miłość, bo Celtic gra we wtorek, a oni mają tylko licencje na środę. Nie ma co liczyć na oglądanie Realu w środę- no chyba, że kupią Boruca. |
Jeszcze jest Żewłakow, ale raczej ten mecz do zbyt ciekawych należał nie będzie... a w środę to chyba Barwy Szczęścia xDddd;)
|
Cytuj:
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 04:24. |