![]() |
Sir-Kotlet (Honera)
|
Astera
Eee tam u nas jest: Swinia porzeracz orzeszkow, Zielony Tabalunga, Zdradzony Romek (100+ xD) jest tez koles knight z nickiem Podmyj Dupe xD wiecej niepamietam ale jak cos podlookam pod dp do dam znac8o
|
Jak jeszcze grałem to widziałem na Jamerze i Xerenie serię nicków "Lubię Klopsiki", "~Dropsy", "~Placki" itd. Spotkałem też gościa o nicku "Kupa po jagodach" :D:D.
|
Ostatnio jak u kumpla byłem to widziałem gości o nickach:
- Twoja stara zapie*dala - twojastaraniemadzieci - twoja matka to h*j Wszysco na jednym Acc i tym samym wszystko delete xD |
up
wiesz, zdaje mi się, że "twojastaraniemadzieci" za chu*a nie zostanie dopuszczone, ponieważ wygląda to jak zwykły spam ; ) |
Dużo tego było, ale pamiętam tylko jedno: Niedojebany Wytrysk Kojota.
|
@Erverse,
Zobacz sobie jakie w tym temacie ludzie nicki strzelali, tak samo mogło się wydawać że z ch*ja nie przejdzie. Pięćdziesiąta któraś strona bodajże... a tak w temacie to sobie przypomniałem: -Babcia energy |
Rybny Podjadacz Konserw (aldora)
Unagabunga Sork (titania) |
Cytuj:
Sir Pogrzmoca <- nova bodajże ale już nie istnieje chyba |
Hujogrzmot - mój kumpel ;p
|
skupuje zlom ; d
|
Sir hunter posmyrany furora
|
Przystojny Banan < Aldora
|
Dziki Wonrz
|
Wyruchana Dziewica(Nerana):D
|
Dziki Smyracz \o
|
Gumcia umcia Furora xD
|
Kiedyś na Pandorii:
Rzulty Rzulf |
Ja dostałem bana za Nick "Posuwaj Mnie John" i drugi char który też został zbanowany o nicku "Padniesz"
a rozśmieszył mnie Nick "Woda w proszku" :D |
Obczajcie co znalazłem,
Characters Name World Status 1. Brzydka twarz Antica 2. Duze przyrodzenie Malvera 3. Lubie ziemniaki jesc Inferna 4. Mleko ze biedronki Furora 5. Nicki sa dlanupkuw Celesta 6. Podaj wino Malvera 7. Spuscmi sie natwarz Arcania 8. Tanio sprzedam skarpetki Antica 9. Twojstary twoj wrog Berylia 10. Usmiac siemozna ztegonika Honera 11. Wodka Absolwent Arcania 12. Zrobcie mi laske Malvera Total pwn3t... |
Hehe
Ja na Elysia'i widziałem nick Kupie Kombajn.
XD |
Titania - Lewitujacy Kabanos
|
vincenty za pozno wyjety - astera
|
krfafy pajonk, chyba na securze
|
Na infernii
Lubie chustac jajami :cup: |
@Luminera
Shadow Druid of Luminera Najwiekszy pedal w historii tej gry.:confused: |
Sprzedajta mi buty - Harmonia
Napilbym sie herbaty - Elysia Uwaga pedofil (chyba Kyra, ale namelocka dostał) Nie umiem pisac - Honera Jedz ten obiad - Luminera Pyszne ziemniaki - Guardia Bigos nie smakuje - Pacera Zbieraj puszki ziom - Harmonia Mala pyta Tuska - Malvera [To co poniżej to only Inferna] Iksder Bigos Wujka Er Er Iks Truskawa Bro Ahmed mmartwy terrorysta Ogarniam jak Krentu Ogarniam jak Olo Zaufaj Mi Feather Leather Paw Kocham Dzieci Zdzichu padalec Ostry warmaster Sorcer prawdy Yeazus syn bozy Wolfgang Amateusz mocart Radar Menel Sheep strike (100+) Paruwka Palladynka zakoscielna Przyczepa Gnoju Troche się tego nazbierało, te najciekawsze sobie zapisuje xD |
Spomwicnhayqwd Rekmslaopengms - antica ;]
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 13:47. |