![]() |
dobra niech będzie ;SS ale jak jeszcze raz tak wyskoczą to nie będzie miło..
|
Cytuj:
|
Jeśli wiara czyni cuda - trzeba wierzyć, że sie uda ! :D:D xD
|
mysle ze tak xd pokazmy pvp silvery hehe
|
cud to będzie jak odpala dziś jeszcze ots-a
ej a ładuje się wam strona tego ots-a ? |
Cytuj:
|
nie ma sie co oszukiwać.. ja myśle tak jak Jusa =/:P
btw. bez ventrilo nic nie zrobimy ;];] chociaż narazie sam nie moge mieć.. ale jutro już raczej tak ;S będe około 20.00 - 21.00 o ile będzie online ;] spadam na dwór.. cU. |
Cytuj:
|
nom;p musi byc vent, albo 1-2 osoby kieruje akcja i pisza co maja all robic, bo jak kazdy pisze swoje opcje robi sie spam i nie wiadomo co robic xd
jusa mi sie laduje strona:) wyczyscili liste dedow \/ ostatnio tez tak bylo , wlacza dzis na bank ;p |
Strona juz tez padla :(
Mam nadzieje ze to nie koniec z serwerem X(:(:(:(:( |
Nie koncentrujcie się na innych, tylko jedynie na la swe, bo ich jest coraz więcej i niedługo nawet jak Polskie gildie się zjednoczą to nie damy im rady...
|
Cytuj:
|
Eragog dobrze mowi La Sweden tutaj sobie zbyt dobrze radzi i ciagle ktos do nich dochodzi... ostatnio nawet Ci lost aliance ( PL all 180+~ z ventem)
od nich dostali |
Coś czuję, że będzie reset charów xd
|
mozemy z kims sie polaczyc ale nie z F..One bo to noby, kozacza za duzo, widzieliscie ich filmik na youtube? xd twierdza ze sa najlepsi na servie i jak ktos chce ob to ma pisac do nich xd
look hehe na ten filmik http://www.youtube.com/watch?v=D_-ny...eature=related |
Nie no ja gadałem z GMem dzisiaj (pytałem się o private exp za kasę z rl tibii, bo wczoraj ktoś o tym gadał) i to ~10 minut zanim wyłączył serwa i jak się zapytałem ile mniej więcej czasu ots będzie istniał, to mówił coś o 4 miesięcach, bez żadnych resetów charów xO
|
forgoten rzadza? chyba sraja -.- gram na Tareni, mam nick Xezelevepynquernatnoxas ;x
@kost nie dostalismy nigdy od la sweden ;o raz wpadli po nas na hellgate w 15 osob <nas 5>, ale lognelismy ;o |
LoL twierdzili ze was ojebali... a dzis Idioten nie chcial wyjsc z nami na ob...
|
taa, frajer woli kupowac lvle i stac w pzcie ;x
|
długo jeszcze ten server będzie off ?
|
nudzi mi sie bez otsa ;<
|
Ja Chce Oteesa ;(;(;(;(;(;(;(;(;(;(;(
|
Nie no, tym razem powieszę się x\
|
Ja tez juz nie mam co robic :(
Chcialem 180 wbic :(X(X(X(X(X(X( |
xD nalogowcy :P
Nie no, ja tez bym pogral :/ Edit: a beda jaja jak juz nie otworza :D ciekawe co im sie zrypalo :D |
ots off i ile ludzi na forum sie zlecialo xd
|
Może o czymś pogadamy w tym czasie? Zarzucę jakiś temat. Hm.. O!: "Bardzo nie lubię ziemniaków".
|
a ja nie lubie jak ots jest off
|
eij ja już dawałem venta na guild channelu ale kto by sobie zapisał oczywiście
|
To ja narzucam temat: "Co o mnie myślisz?"
O co chodzi? Już mówię: Piszemy w 2-3zdaniach co myślimy o osobie która napisała post nade mną. Czyli teraz jakiś iksiński jak będzie dawał odp to ma napisać co o mnie myśli a potem następna osoba ma pisać co myśli o tym iksińskim :D Myślisz sobie: aa będę się bawił w jakieś głupie zabawy i pisał co o nim myślę.. a teraz pomyśl- jak Ty dodasz odp to potem następna osoba musi napisać coś o tobie ;] Let's go! |
Texterus ty z pythery ooo hehe jaki masz nick?
co jest z tym ots :(:( mialem inny tez fajny , by sie battle zrobilo ale tez nie pyka ;s a wy znacie jakies? moze wejdziemy i popizgamy sie chociaz ;p edit; up pisalem jak nie bylo twojego posta jeszcze hehe |
WIEM POLICZMY DO TYSIACA DAMY RADE xD GOGOGO
JEDEN \o/ huehuehuehue xD ja chce ots-a : / |
2kurwa dwa no nie?
|
Ots ktory opisywal shorty rox tyle ze tam sie nie robi charow tylko sa juz zrobione "elder druid" itd.Typowy war ots.
|
Trzy.......
|
Jest jeden good pvp ots: Pretoria. Ale tam nie jest tak łatwo jak tu ;] Po dwóch dniach gry miałem coś 45lvl.
|
Ja znalazlem ots: www.capernia.net
Bardzo podobny do tamtego. RL mapa, stronka tez tylko bardzo trudny. Exp x12 bodajze, trzeba przejsc rooka itd, ale duzym plusem jest to ze najwyzszy lv to 176 a za nim kilka 100 a pozniej nic. ^^ |
http://verblade.no-ip.info/
mam 160 ed i cały czas są jakieś wojny pk jak na tarenii @doskonały11 1 owner luke groundwalker 2 owner heroes the menek 2 owner tharorn |
ip 80.54.199.191
1/1 wbijcie pobijemy sie ;p ja czekam w pz |
Cytuj:
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 22:17. |