Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   Azura (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=200)
-   -   Nephilims vs Wanted (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=215206)

Gorrath 17-12-2009 13:56

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Johny Cross (Post 2705113)
zabral cie juz na hunta?

Mnie zabral raz :)

@Kubek II
Nie przypoinam sobie zebysmy przeszli na Ty, takze sobie nie pochlebiaj ogórku.

Yours Waszka

Kubek_ll 17-12-2009 14:07

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Gorrath (Post 2705231)

@Kubek II
Nie przypoinam sobie zebysmy przeszli na Ty, takze sobie nie pochlebiaj ogórku.

Yours Waszka

Ważne, że ja sobie przypominam lamusie.

Zegea 17-12-2009 14:17

@Kubek
Niech zgadne zrobiles to konto tylko po to, zeby cisnac innym.. ale widac, ze Twoj mozg nie daje sobie rady z pewnymi sprawami.
Po pierwsze to po kiego piszesz "my" skoro zaloze sie, ze jestes kolejnym przydupasem z thais, bez vt i w super "WANNABEGUILD", czyt. Rush Them? albo inne ****e.
Po drugie widac, ze malo wiesz o pewnych sprawach, tym bardziej o wojnie rofl, dowiadujesz sie pewnie od swoich ziomalUF z Nefilis, ktorzy i tak maja na Ciebie wylane. Jedynie, co Ci dobrze wychodzi to wyzywanie innych, nie wspominajac o slowie "LAMUSIE". I wiesz co malo wiesz a duzo szczekasz, kundlu [;
A po trzecie to zamknij pizde, jak nie masz zielonego pojecia o pewnych sprawach, tepa strzalo.

Gorrath 17-12-2009 15:51

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Kubek_ll (Post 2705234)
Ważne, że ja sobie przypominam lamusie.

Kto kogo wyzywa ten sie sam tak nazywa 8o
buahaha

Yours Waszka

Kubek_ll 17-12-2009 15:56

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Zegea (Post 2705239)
@Kubek
Niech zgadne zrobiles to konto tylko po to, zeby cisnac innym.. ale widac, ze Twoj mozg nie daje sobie rady z pewnymi sprawami.
Po pierwsze to po kiego piszesz "my" skoro zaloze sie, ze jestes kolejnym przydupasem z thais, bez vt i w super "WANNABEGUILD", czyt. Rush Them? albo inne ****e.
Po drugie widac, ze malo wiesz o pewnych sprawach, tym bardziej o wojnie rofl, dowiadujesz sie pewnie od swoich ziomalUF z Nefilis, ktorzy i tak maja na Ciebie wylane. Jedynie, co Ci dobrze wychodzi to wyzywanie innych, nie wspominajac o slowie "LAMUSIE". I wiesz co malo wiesz a duzo szczekasz, kundlu [;
A po trzecie to zamknij pizde, jak nie masz zielonego pojecia o pewnych sprawach, tepa strzalo.

Pierdolnij sobie baranka o ścianę, dobrze ci zrobi. Nie wiem czy cie teraz rozczaruje tym co napiszę, ale jestem w Neph~ od dłuższego czasu i wiem dużo więcej niż ty 8o LAMUSIE.

--- Kubek_ll dodał 1 minut i 34 sekund później ---

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Gorrath (Post 2705231)

@Kubek II
Nie przypoinam sobie zebysmy przeszli na Ty, takze sobie nie pochlebiaj OGÓRKU.

Yours Waszka

Masz rację 8o

Zegea 17-12-2009 16:19

Slonce jest zolte, a trawa zielona ;) tibijski napinaczu.

Edit: Na pewno wiesz "wiecej" niz ja OKAOKAOKAOKA, LAMUSIE!!!!!!111111111111

twistoff 17-12-2009 16:29

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Kubek_ll (Post 2705275)
Pierdolnij sobie baranka o ścianę, dobrze ci zrobi. Nie wiem czy cie teraz rozczaruje tym co napiszę, ale jestem w Neph~ od dłuższego czasu i wiem dużo więcej niż ty 8o LAMUSIE.

Jak bys tyle wiedzial i byl kims waznym,to nie odczuwal bys potrzeby udowadniania tego na forum,tylko bys mial w pizdzie co sobie ludzie o tobie mysla ;] A w nephilism nie brakuje pionkow bez venta

Kubek_ll 17-12-2009 16:30

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez twistoff (Post 2705303)
Jak bys tyle wiedzial i byl kims waznym,to nie odczuwal bys potrzeby udowadniania tego na forum,tylko bys mial w pizdzie co sobie ludzie o tobie mysla ;] A w nephilism nie brakuje pionkow bez venta

a wes s*******aj noobie z carlin. w wanted tez pionkow nie brakuje 8o

twistoff 17-12-2009 16:33

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Kubek_ll (Post 2705304)
a wes s*******aj noobie z carlin. w wanted tez pionkow nie brakuje 8o

nie posraj sie w gacie z tych emocji

Kubek_ll 17-12-2009 17:06

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez twistoff (Post 2705309)
nie posraj sie w gacie z tych emocji

Ty sie juz posrales, bo jebie ;/

twistoff 17-12-2009 17:20

to nie chuchaj se pod nos

PussyWizak 17-12-2009 17:27

A niech sobie szczeka, forum to właściwie miejsce żeby ludzie odnotowali, że ktoś taki w ogóle istnieje (chodź w sumie jego wysiłki i tak są daremne, bo zapomniał się podpisać nickiem z gry). A to, że jest w Nephach, nie powinno nikogo nic a nic dziwić (przynajmniej mnie nie dziwi), przecież tacy jak on to u nich normalka.

PS. Obstawiam, że to Lord Coria, bo tak samo jak tu na forum, tak samo w grze, obaj "cisną" w ten sam sposób ("ELO ZJEBANE RYJE LAMUSY!!1!"), a po za tym nie mają zabłysnąć czymś innym. Przykre.

Kubek_ll 17-12-2009 17:46

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez PussyWizak (Post 2705337)
A niech sobie szczeka, forum to właściwie miejsce żeby ludzie odnotowali, że ktoś taki w ogóle istnieje (chodź w sumie jego wysiłki i tak są daremne, bo zapomniał się podpisać nickiem z gry). A to, że jest w Nephach, nie powinno nikogo nic a nic dziwić (przynajmniej mnie nie dziwi), przecież tacy jak on to u nich normalka.

PS. Obstawiam, że to Lord Coria, bo tak samo jak tu na forum, tak samo w grze, obaj "cisną" w ten sam sposób ("ELO ZJEBANE RYJE LAMUSY!!1!"), a po za tym nie mają zabłysnąć czymś innym. Przykre.

szkoda, ze ty tez sie zapomniales podpisac nickiem z gry ;/ jestes serrio lamusem. Piszesz, ze ktos tam sie nie podpisal nickiem z gry, a sam sie nie podpisujesz. Pajac

Eloth' 17-12-2009 18:02

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Kubek_ll (Post 2705349)
szkoda, ze ty tez sie zapomniales podpisac nickiem z gry ;/ jestes serrio lamusem. Piszesz, ze ktos tam sie nie podpisal nickiem z gry, a sam sie nie podpisujesz. Pajac

Wyjdz z domu bo widze, ze ciagle w chacie siedzisz, postujesz tutaj i do tego nic wnoszacego do tematu nie piszesz.

@down
Jest cos na rzeczy xd

EDIT:

http://www.speedy.share.com/files/19839151/slakttyp.cam

A Niklas pewnie nie zaluje decyzji o przenosinach na Kyre bo wojna tam pelna para wystartowala.

Pr0Stfu 17-12-2009 18:05

A ja myśle, że to wspólne konto połowy neph ;)8o :o

Kubek_ll 17-12-2009 19:53

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Pr0Stfu (Post 2705359)
A ja myśle, że to wspólne konto połowy neph ;)8o :o

a ty tez jakis zjebany jestes widze, jak cala reszta odpowiadajaca na moje posty :cup: haha

00_Dla_W11 17-12-2009 22:00

Podobno jutro War mode ma się zacząć w końcu.

Kubek_ll 17-12-2009 22:12

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez 00_Dla_W11 (Post 2705482)
Podobno jutro War mode ma się zacząć w końcu.

Wierzysz w cuda ? Bo ja nie...

Variacjus 17-12-2009 22:42

Obiecałem że nie będę się udzielać na tym Forum ale czy mógł bym wyrazić swoje zdanie raz? Dziękuje ! Więc:

HAHAHHAHAHAHHHHAHAHAHAHA

^ no i to by było na tyle.
Nie będzie niczego, Azura się skończy.
To pisałem ja Marek :evul:

Zegea 17-12-2009 23:17

http://tibia.looki.de/forum/showthread.php?t=179800

Ciri the Witcher 17-12-2009 23:35

The guild Wanted is at war with the guild Nephilims.

I co forumowi "wiem wszystko"?! W dupie byliscie, gowno widzieliscie a wypisujecie te swoje bzdury na forum.

ghahah

LadyCipuszka 17-12-2009 23:41

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Ciri the Witcher (Post 2705526)

I co forumowi "wiem wszystko"?! W dupie byliscie, gowno widzieliscie a wypisujecie te swoje bzdury na forum.

ghahah

No co piczko, to chyba wy mowiliscie, ze boimy sie podpisac war moda. Ale racja, mieliscie racje! Nie podpisalismy war moda, bo to wy musieliscie go podpisac! =/
Shit, zawsze masz racje ;/////

twistoff 17-12-2009 23:56

I widzisz kamyxx?Świety Mikołaj spełnił twoje prośby

Eloth' 18-12-2009 01:13

Hehe. Wojna sie konczy 24. Mysle, ze to bedzie taki swiateczny w******* spuszczony Nepom no, ale wszystko wyjdzie w praniu! Noo i przy okazji zobaczymy jakim kozakiem w wojnie jest rudy 102, wojcik i przez kazdego uwielbiany kamyxx. Szczekata na forum to teraz pokazecie jak sie zabija killerzy:D

(zaraz forumowe trole zaczna na mnie jechac)

Reloop 18-12-2009 03:36

ja niemusze nic wam udowadniac, za to ty musisz byc bardzo mocny ale w dupie

Nuriel 18-12-2009 10:38

Hmm Zuter i Sherion chyba nie muszą udowadniać przydatności w wojnie i to nawet Wanted przyzna ;)

Spodziewam się, że sporo osób (np. ja :D) będzie lamić bardziej niż oni :D

A Kamyxx i tak fraguje na forum :P

Ciri the Witcher 18-12-2009 11:46

Forumowy warbekpek redi! Tyle magicznych run pojazdow i wyzwisk przygotowalem, ze jak wystrzele, schowacie sie do pezetów!

Btw Eloth, smutne jest to, ze ty szczekasz na tym forum, a w tibii boisz sie zalogowal w depo :(.

--- Ciri the Witcher dodał 32 minut i 21 sekund później ---

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez LadyCipuszka (Post 2705530)
No co piczko, to chyba wy mowiliscie, ze boimy sie podpisac war moda. Ale racja, mieliscie racje! Nie podpisalismy war moda, bo to wy musieliscie go podpisac! =/
Shit, zawsze masz racje ;/////

no chyba cie pojebalo na starosc xd
pierwsi wyslalismy wam war mode, ale odrzuciliscie, bo jestescie lamusami i potrzebowaliscie wsparcia od tureckich bananow, wiec po ciula piszesz takie glupoty?
teraz to my podpisalismy war mode, bo nie chcielismy wysylac wam war mode, ktory znow byscie odrzucili i znow bylby tydzien czekania

LadyCipuszka 18-12-2009 13:14

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Ciri the Witcher
bo nie chcielismy

Ty akurat miales na to taki wplyw, jak ja na rozmnazanie sie surykatek w poludniowej Afryce 8o

Eloth' 18-12-2009 13:32

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Reloop (Post 2705559)
ja niemusze nic wam udowadniac, za to ty musisz byc bardzo mocny ale w dupie

Moze i mocny jestem, ale to nie twoja sprawa raczej. Bynajmniej Ty zawsze sie bardziej na forum napinales od wiekszosci(no teraz Kamyxx'a nikt nie przebije).

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Ciri the Witcher (Post 2705600)
Btw Eloth, smutne jest to, ze ty szczekasz na tym forum, a w tibii boisz sie zalogowal w depo :(.

Jak dasz mi postac to moge sie logowac oki?

_Tegax_ 18-12-2009 14:43

Wszyscy na tym forum są mocni ... :P zaczynajac od Sheriona a kończąc na mnie :evul: wliczając całą resztę w pomiędzy.

ps. Te frosty na Azurze oblegane przez no liferów... żal.

Acriati 18-12-2009 15:06

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Ciri the Witcher (Post 2705526)

ghahah

tym mnie teraz rozjebałeś, to wy na*******aliście co chwile ze wanted nie zaakceptuje war moda i że będzie 1000 powodów. Cofnij się max 2 strony a będzie jakieś 20 postów waszych na ten temat

The guild Wanted scored 0 kills against the guild Nephilims.
If the guild Wanted wins the war, they will receive 100000 gold coins.
The guild Nephilims scored 0 kills against the guild Wanted.
If the guild Nephilims wins the war, they will receive 100000 gold coins.

If no guild scores 1000 kills against the opposing guild, the war will end on Dec 25 2009.

8o8o8o8o8o8o8o8o

tajemniczy111 18-12-2009 17:19

Monek wes zedytuj ten ostatnio post :
The guild Nephilims scored 4 kills against the guild Wanted.

azuramistrz 18-12-2009 17:25

mamy warmoda na tydzien "cieszmy sie czym mamy"

Ciri the Witcher 18-12-2009 19:51

The guild Nephilims is at war with Wanted.

The guild Nephilims scored 42 kills against the guild Wanted.
If the guild Nephilims wins the war, they will receive 100000 gold coins.
The guild Wanted scored 56 kills against the guild Nephilims.
If the guild Wanted wins the war, they will receive 100000 gold coins.

ja: 3x cycki heheheh ;D

AdiZgOlekk 18-12-2009 19:56

56-38 dla wanted ob
http://www.speedyshare.com/files/198...18december.cam

ansekabanse 18-12-2009 20:36

@Nephilism-teraz wierzycie,ze mozecie przejebać tą wojne?Zobaczymy jak sytuacja przedstawi sie na jutrzejszym ob ;)

Ciri the Witcher 18-12-2009 20:55

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez ansekabanse (Post 2705810)
@Nephilism-teraz wierzycie,ze mozecie przejebać tą wojne?

raczej watpie ;D

ansekabanse 18-12-2009 23:19

Ciekawe jak to bedzie,jak impact przeniesie na azure tyle osob,ile zamierzają,i rozpoczną wojnę.Wtedy nephilism bedzie musiało walczyć na 2 frontach,bo wanted i impact nie mają zamiaru być na jednym vt.Nawet by się nie pomieścili nawiasem mówiąc

Reloop 19-12-2009 00:37

tobie sie wydaje ze br beda z wami do konca azury ?

spirit-of-bicho 19-12-2009 01:39

^
on sie modli o to

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 04:25.