![]() |
Cytuj:
|
@Smetana
Właśnie... to nie beret tylko kaszkiet ;) I naprawdę prezentuję się świetnie ^^ @Glamri Też Cię kocham misiu :* @Topic Możecie skończyć? Wybory miss forum to już przeszłość... |
Cytuj:
No dobrze, wiesz... A w tych wyborach chyba przegrałam ;(. |
Cytuj:
|
Witam wszystkich ^^ Dawno nie pisalam... zapewne zajebiscie sie steskniliscie... Co slychac ? :P
|
@ up
<3<3<3 oxys wyjechal i nuda ; / |
Ireeth, bo ja już dawno nie w temacie, to wy już po rozwodzie czy sielanka małżeńska trwa nadal?
|
Oxygane wyjechał do Szkocji pracować, jako tancerz, w klubie dla homoseksualistów. Gdy wróci to i tak raczej nie będzie zbyt aktywny na forum, gdyż ciężko jest korzystać z komputera na stojąco.
@Topic Wszyscy jesteście, k*rwa, słodcy :*****. |
Ano Oxy wyjechał, wątpie, ze pracuje jako tancerz. Pewnie gra w reklamie Vanisha Oxy Action :) Ja mialam Oxy Action codziennie wieczorem :P Ale juz nie mam... wiecie, ludzie sie rozchodza i takie tam. Ja nie zasluguje na Oxy'ego! Tylko "najpiękniejsza" na forum Carrota, która za kilka lat będzie miała zniszczoną skórę od solarium ma, Doda, albo prezydent Kaczyński. Tesknie za nim, nie odzywa sie w o ogóle ; (
|
@UP:
Ireeth, zapomniałaś wymienić mnie. ; ] Ale w sumie to muszę Cię rozczarować, bo Oxy ma spory "przebieg". Wpisujcie miasta, które już "miały" Oxego! -Grudziądz @EDIT: @Down: Ja nie mam prostych włosów. ; ) Z resztą on za browara i 2 godziny rozmowy jest w stanie zrobić wszystko. ; ] |
Co ty, on nie lubi prostych włosów. Marzenia... ;>
|
Cytuj:
|
Nie rozumiem ? Widziales sie z nim w RLu ? ;o
|
Cytuj:
|
Twoje Starewo Dolne
|
Robie sie zazdrosna :<
|
Cytuj:
@EDIT: @Down: Pewnie tak. I całą noc haruje za skromną miskę ryżu. |
Budyń daj lepiej Oxy'emu... Pewnie nosi krótką spódniczke w krate ;<
|
kajteq jak miło ogląda się zdjęcia z zimy w tak gorący dzień.
Dzięki za ochłodzenie:) |
|
@up
znalazlam 8. bedzie jakas nagroda? |
Cytuj:
@genof Fajne polaczenie ;). Ja znalazlam 3... Potem odpuscilam :P |
@UP:
To było dawno Słonko, Oxy to przeszłość i przygoda, z resztą jak u każdego z Oxym. ; ] Nie martw się. : * |
Oj... Glamri daj już spokój. Wszyscy i tak wiedzą, że Slythia to twoje drugie konto, a na jej zdjęciach są dziewczyny z nazwiskiem .jpg.
He, he |
Cytuj:
@down ; * |
Cytuj:
|
Minuta różnicy. Akurat tyle co na reloga? I tak przypadkowo zmasowany nalot we dwoje ; )?
A co do tego "Rzeczywiście dobrze, że to "he he" tam wpisałeś... ; )" To tak to groźnie zabrzmiało ; > Khe, khe. Mam nadzieję, że nikt tego na serio nie bierze ; > @down Kuźwa... jednak ktoś to bierze na serio... |
@SVEN
Muszę Cię zmartwić, na IRCu mają inne hosty ;] |
Cytuj:
|
@up
Ten post też zabrzmiał groźnie. Emcess. |
powialo grozą 8o
|
@ Gogar
Emo ? bluzka w paski itd ? ; << |
To, że mam bluzę w paski nie znaczy, że jestem emo ;]
Zauważ, że nie mam fryzury jak Twój stary i trackera ; ) |
Cytuj:
|
Gogar, nie no, spoko, ale jakoś dziwnie wyglądasz. Te loczki... Nie żebym coś miała do loczków, o co to nie. Ale kogoś mi przypominasz, tylko za Chiny nie wiem kogo.
|
Cytuj:
|
Cytuj:
A nie 0o ? |
Tolek a kysz z tą twarzyczką ; <<<
Wyglądasz na mniej latkuf niż masz ; ) Dużo mniej ; ) |
Gallar Twoja stara ; )
|
Nie jestem pewien czy to powód do dumy.
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 22:05. |