![]() |
Cytuj:
EDIT: http://sleepywood.net/forum/showthread.php?t=1580826 A na EMS jest 16 channeli. ;) |
@Sarhean
Syfu na kompie nie mam i watpie zeby to byla przyczyna problemu... Czyszcze regularnie koputer CCleanerem. Tak jak mowilem, eMS chodzilo mi swietnie, nie mam jakiegos starego blaszaka. Niewiem co sie stalo ze nagle nie chodzi o.O Co do KoC, to mnie to nie przeszkadza ze jest durzo ludzi. Jak narazie wbilem bez problemu 10 lvl (teraz wylaczyli serwery i kij, nie moge kontynuowac gry x.X). Chodz szczerze mowiac, to ludzi naprawde niezle wysypalo na ta wyspe Cygnusow (nie pamietam nazwy). U siebie na serwerze spotkalem nawet 3 postacie z nickiem, gdzie na koncu widnial dopisek PL. ^^" |
gdzie można Hunterem 30 lvl nabijać poziom :> bo Ghost Stumpy i Wooden Mask mało juz dają:>
|
Cytuj:
Bo jak ustawisz sobie język np. angielski podczas instalacji, to możesz korzystać tylko z 3 channelów Europie i także 3 English, nie możesz natomiast wejść na pozostałe np.na francuskie @Pacz_Knight Ja też codziennie jadę kompa CCleanerem, ale to jest jednak gówienko do "czyszczenia". Jeśli naprawdę chcesz odkurzyć kompa to ściągnij Perfect Optimizera. Myślałem, że mam czystego kompa a tutaj wyskoczyło mi 1488 erorów z rejestru itd do naprawy :p. Niestety na darmowej wersji nie da się wszystkich naprawić ;/ Jak by ktoś miał scracowana wersje to byłbym wdzięczny za keya ;> |
Cytuj:
Ja używam PowerSuite, też fajne. Do tego CCleanera. |
Cytuj:
|
Pisz do ,,Temariz" tylko dziś będę on-line ok 19.
|
Cytuj:
Btw. Kto gra na Globalu? Bo szukam kogoś na jakiegoś hunta ^^ |
Gra ktoś na Ems?
Osobiście szukam stałego party, które liczyłoby 4 osoby, włącznie ze mną. Nie tylko na wspólne hunty, lecz zwłaszcza na KPQ. Więc najlepiej, jeśli ten ktoś będzie miał 21-30. Osobiście mam 23, nick w grze: PisayPL ;s |
Cytuj:
|
ja gram na ems nick : maffef 30 lvl :)
|
@Serhean
Ja gram na globcu - Windia. Niestety nie mam zamiaru sie przezucac nigdzie indziej, bo aktualnie zrobilem flame wizarda i nim wlasnie gram ;p Ewentualnie moge pograc na Brorze, ale to juz podlega temu czy bede mial humor i chec grania na tym serwerze... @topic Jak narazie wbijanie lvl idzie cholernie latwo, zwlaszcza ze mam przy sobie amulet ktory zwieksza mi zdobywanego expa. Dzisiaj moze jeszcze z 21lv dobije do 30. ;) |
Ja wreszcie odrobilem stracone 40m i zaczynam expic :D 50 % do 81
|
Cytuj:
z 21 do 30 dzisiaj:> ulala Hard Core z ciebie :D Ja wbiłem 31 lvl Hunterem :) no fajnie jest w Ludi na misiach :) ale też za dużo nie dają ale takie już Maple jest 0,05-0,06% za te najsłabsze ale już 11% wbite mam :) chyba dobrze napisałem 0,05-0,06 % :> podajcie nicki jak gracie na ems po spamuje do kogoś bo nudno trochę tak samemu się gra :) |
@up
Ja tam takich laggow nie mam. ;/ Co do tego expienia, to sie mylilem. ;< Gdyby nie ci Cygnusi, to spokojnie bym wbil ten 30. A tak to lipnie, bo wszystkie pq sa zajete i nie ma jak sie dostac na wolny chanel. Dochodzi do tego to, ze w miejscu gdzie zbieraja sie ludzie na pq (w tym przypadku Kering City) masa Cygnusow, majaca pod nickiem poziom danego wyroznienia z medalu, robi wielki chaos i niczego nie widac. Narazie mam 26 poziom, moze do konca dnia dobije 28 jak dobrze pojdzie. |
Cytuj:
moj nick to: BaczekPL ale nie mam miejsca w buddy i nie mam jak zwolnic ^^ kazdy gra |
ta tylko że ja mam hity od 30-350 :/ denerwujący Hunter mam nadzieje że do 35 lvl wszystko się poprawi :> luzz napisze do ciebie :) i ciebie dodam :P
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
27 to juz chyba fish spear f3
co do tego huntera wymaxujesz bow mastery i sie troceh wyrowna ;p ale rozbieznosc i tak bedzie ja mam dmg range 930-1632 chyba ;p a hity wchodza hmm ze strafe srednio 1k bez criticia z criticiem max 3k ;p wiec takie starfe przy max szczesciu wyjdzie 12k a minimum 4k wiec rozbieznosc jest xd |
No to jest masakra :) ale trudno wybrałem taką postać i nie zamierzam zmieniać :)
mam wszystkie rzeczy na 30 lvl ze sklepu i takie pytanie mam :> czy można gdzieś kupić w sklepie rzeczy na 35 lvl? czy reszta już od graczy łuki , zbroje itp? |
Cytuj:
|
Cytuj:
lvl up http://img193.imageshack.us/img193/7843/maple0052v.jpg |
Mam zamiar kupic w nastepnym tygodniu NXC, ale zupelnie niewiem co i jak!
To znaczy wiem jak zrobic przelew etc, ale co dalej? o.O Czy dostane jakis kod na e-maila, czy nxc bede mial odrazu po wejsciu do Casch Schopu. Jak to dokladnie jest? ;/ @down Taaa, ale mi chodzi o to co mam zrobic po przelaniu pieniedzy? Z kad bede wiedzial ze mam nxc? Trzeba to jakos aktywowac czy co? Nie zabardzo mnie zrozumiales... A Przelew robie z banku, przez internet. A niewiem czy na gMS jest mozliwosc przelewu przez SMS'a. |
ja zamawialem tylko sms'em albo przez daopay to nx mialem dorazu an koncie ^^ a przelewy itp to zalezy jak przelew robisz jak misze vise to pare min ale jak bedziesz szedl do banku czy cos to sie zejdzie.To tak jak z pacc'em ;p
@down zalezy od kraju u mnie 4 euro i co do eq po co omega sektor >.> tyle miast blizej ma |
Cytuj:
@up To NX da się kupić SMSem o.O po ile? |
W Polsce nie można SMSem. Jak kiedyś wysłałem zapytanie, czy planują coś robić z tym to dostałem odpowiedź z automatu. : |
Kto będzie grał na Domestosie? |
Cześć. Odkurzyłem swoje konto na gMS i powróciłem do swojego Slingera na Mardii :)
Aktualne staty: http://img269.imageshack.us/img269/1447/maple0225.jpg Pzdr. |
Cytuj:
co do domestosa to nei ma mowy nigdzie sie nie ruszam :p lvl up http://img193.imageshack.us/img193/1486/maple0053r.jpg |
Cytuj:
|
A czy jeśli zostawię sobie trochę skill pointsów na 3 jobie to będę mógł ich użyć na skillach 4 joba?
|
w kazdym miesice poza victoria kupi eq do 40 lvla... po co mu wypisujecie maista do ktorych sie 2h idzie
@nie nie bedziesz mogl tzn jezeli nabijesz 120 lvl bez 4 joba i potem nabijesz np 121 to te 3 pkt mozesz sobie zayrzymac przeceiz nie bylo by na ems 190 lvla gdyby nie mogl przytrzymac p[kt na 4 job |
Ale np. Jeśli jestem Spearmanem i mam do rozdania, powiedzmy, 20 sp i zostaję Dragon Knightem to czy te 20 pkt mogę rozdać na skille DK?
@Gollumek Może lepiej ty zostaw nicka i ja się odezwę bo w takim tempie nigdy tego od ciebie nie kupie :D |
Nie ne mozesz chyba ze te pkt zbierales po 70 lvl
|
Cytuj:
|
Pacz nie musisz robić żadnego przelewu.
Robisz konto na paypalu i rejestrujesz tam swoja karte bankowa. Wchodzisz na stronkę maple story i naciskasz charge nexon cash > zaznaczasz paypal , wybierasz kwote i zatwierdzasz. Robi ci przekierowanie na paypala logujesz się i akceptujesz przelew i odrazu masz nx ;) Nie rozumiem po co ludzie przez daopaya kupują , wychodzi drozej. Chyba że nie ma się konta w banku to tak ale ogolnie się nie oplaca. |
Nie rozumiem po co lduzie gadaja jak gowno wiedza... jezli dla Ciebie 5 euro za 5k nx a 5 euro za 4+ to taka duza roznica to hmm zreszta nie kazdy ma konto w banku >.> oczywiscie gdybym mieszkal w polsce nie dzwonil bym za 30 zl o.0
|
Cytuj:
Jeszcze 2 miechy do 18-tki ;(;(;(. |
Zresztą nie każdy ma Visę :( Ja osobiście miałem z tym problem, Paypal nie akceptuje mojej karty...
|
Napisałem że jak się nie ma to przez daopay. ;)
Zresztą ja sam kupuje czasami przez daopay bo nie można z paypalowych nxow kupic incubatorow. @edit Zapomniałem dopisać ,że jak dostajecie jakieś kieszonkowe od rodziców i chcecie sobie kupić nx to można teraz kupić w polsce paysafecard. Więc sprawdzcie sobie na stronce paysafecard gdzie macie najbliższy sklep gdzie można kupić. Dobrze właśnie tak kupić bo jest 5 euro za 5k nx i można kupić incubatory. One są 100zł , 50zł ,20zł więc jak euro jest 4+ to trzeba pokombinować i część kupić za funty bo tak kasa przepada. (np. kupisz 50zł i kupisz 10k nx za 42 zł to masz 8zł w dupe a jak 100zł to już 16 więc :P) Działa wam cp? bo mi nie wchodzi coś |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 00:02. |